Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

genelde herkeze vajinal bakılıyo...bazılarında karından kese ve kalp atışı görülmüyo...mecburen alttan bakıyolar

ben de bılmedıgım ıcın merak ettım sımdık yanı nıe ılla yapılsın kı herkese yapılıomu?normal ultrasonda gozukmuomu?yada ne kadar sure sonra gozukuo?

meraba hanımlar...ya bu alltan ultrasyon nasıl bıse bende cahılım yafs:kedi:

bir alet yardımıyla rahime bakıyor.canın acımıyor. zaten çok kalın bişey de değil. bende ilk defa karşılaşınca biraz tedirgin oldum ama korkulacak gibi değil. çok basit bişey gibi geldi bana.

Kızlar hamileliğin çok başındaysan normal ultrasondan görünmez diye alttan bakıyolar....
Ben de ilk gördüğümde şok olmuştum, filmlerde falan hep karna jel sürüyolar bakıyolar falan ya..
Doltor bööle kocaman bişey çıkarıp ona prezervatif geçirince o ne demişim ister istemez...

O yüzden şu an testte çıkmasına rağmen 4 haftalık olduğumu tahmin ediyorum ama 6 haftadan önce gitmiycem... 6 haftadan sora normal ultrasonda görünüyor

Yaa kızlar bu arada 1,5 2 aydan sonra cinsiyet öğrenilebiliyouş diye bişey duydum, bilginiz varmı, doğruluk payı nedir..
Ben hamilelik takvimine baktım.. erkek görünüyor ama tabii hiçbir bilimsel yanı yok...

azızecım pekı bu her seferınbdemı bole oluo?

hersefarinde olmaz canmm...test yaptın hamile çıktı hamen dr.gidersen alttan bakar.
ama testi yaptıktan 2hafta sonra gidersen karından bakıyolar.
ben ilk gittiğimde adetim 1hafta gecikmişti mecburen gittim açık kırmızı lekeler oldu korktum ve gittim.dr.son adet gününü soruyo ona göre hamilelik haftanı söylüyo...
bana 5haftalık demişti karnımdan baktı kese gözüktü alttan bakmaya gerek kalmadı.
acele etmemeli dr.gitmek için.

Yaa kızlar bu arada 1,5 2 aydan sonra cinsiyet öğrenilebiliyouş diye bişey duydum, bilginiz varmı, doğruluk payı nedir..
Ben hamilelik takvimine baktım.. erkek görünüyor ama tabii hiçbir bilimsel yanı yok...

hayır canm bukada erken öğrenilmez...
ben 3aylıktım ve anlaşılmadı.enaz 4.ayı bitirmek gerekiyo.en kesin olarakta 5.ayda öğreniliyo.

yasakkelime gelmesin kırmızılar :Saruboceq:

merhaba kızlar
benim bi sorum olacak sizlere benim 2 gündür bel ağrım var.bugün ve düün gece bel ağrısı yukarı doğru böbreklerime kaydı şimdihem sol hem sağ arka yanım ağrıyor..sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi? ayrıca adetime 1 hafta var idrar testi yapsam sizce hamilelik varsa çıkarmı?

benim adete de 6 gün kaldı ama ben geçen hamileliğimde 5 gün geçiyorken yapmama rağmen silik çıkmıştı çizgi, en iyisi gecikirse yapmak yoksa boşu boşuna hayal kılıklığı oluyor opuyorumnanaktan ben öle yapcam yani aklinialirimsmile

bir aydir fazla giremiyorum zamanim hic olmadi, ama bakiyorum ki bu ay ne zaman aklima geldiki su gün su zaman rahatsizlanacagim, yada bebegim olur...hic düsünmedim...onun icin fazöla girmemeye calisacagim...ama haberlerinizi almak icin girerim...bu arada günüme 2 gün kaldi...optum sizleri

mrb 1hafta kala test yapma canm çok erken...enazından adet gününü bekle.
Hamislerin listesini gördüm, tebrik ediyorum...insallah bizlerde hamis oluruz

inşallah canm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…