Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyidir canm saati bekliyorum oğluşumu okuldan almaya gidicem...sen nasılsın?

kızlar ben bügün hastalandım gece migren ağrısı tuttu sabah 8 den beri de regli sancısı haftaya çok kötü başladım başım inanılmaz ağrıyo başımın ağrısından regli olduğuma üzülemedim her işte bir hayır var derler ya o hesap ağrı kesiciler hiç fayda etmiyo.
azizecim benide şubata eklermisin geçen ay 18 de olmuştum bu ay da 18 de oldum düzene giriyormu ne?

sağol bende iyiyim topiğinizi ara ara ziyeret ettim ne çok benzer yanımız var seninle benimde oğlumun adı eren bende 1 ay önce bebeiğimi kaybettim 30 yaşındayım

kaydirigubbakcemile5 gelsin bebişlerrr :lepi:

Son düzenleme:

çook geçmiş olsun tatlım...şubat ayına inşallah olur canm heişte vardır bi hayır.

sağol bende iyiyim topiğinizi ara ara ziyeret ettim ne çok benzer yanımız var seninle benimde oğlumun adı eren bende 1 ay önce bebeiğimi kaybettim 30 yaşındayım

öylemi yaa negüzel...herzaman beklerim canm sohpete.
senin oğluş kaç yaşında?

senide ekliyon canm...hayırlı olur inşallah...sende beklemedemisin?benim 1ayım bitti sayılır geriye 2ay kaldı tekrar bebek için.
ben 6 aralıkta kürtaj oldum doktorum sorun yok 1 adet döngüsü geçsin korunmana gerek yok dedi ben bu ay korunmadım 3 ocakta adet oldum çalışmalara başladık bu ay hayırlısı tutarmı tutmazmı görücem

senin negüzel geçmiş bendaha kürtajdan sonra adet olmadım canm...
benim eroşumda 8yaşında 3.sınıfa gidiyo birazdan okuldan almaya gidicem aşkımı.
görüşürüz canmmolumunekankayizsmile

30 temmuz valla bende düzenli adet oluoruz dıe sevınıorum inşalla şubat bızım ayımız olsunopuyorumnanaktan

görüşürüz tatlım bende okuldan almaya gidicem birazdan:))evet cnm adet olduğumda o kadar sevindimki diğer topiklerde bi sürü şey okudum rahimde yapışıklık adet düzensizliği gibi şeyleri kürtaj sonrası arkadaşlar yaşadıklarını anlatmışlar bendede bi sorun olucak diye korkmaya başlamıştım seninde 3 hafta olmuş kürtaj olalı bu hafta alırız inşş.adet haberini cnm

inşallah arkadaşım yaa...biran önce adet olmak istiyorum.
ocak sonu gibi bekliyorum bakalım nezaman gelcek.

:ecrin_bebek: gelsin bebişler :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…