Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

30 temmuz valla bende düzenli adet oluoruz dıe sevınıorum inşalla şubat bızım ayımız olsunopuyorumnanaktan

inşallah her ay yeni bir umut bizim içim
bakalım bu sefer becerebilirsem kafama takmıycam elimden geleni yapacam ama düşünmiyecem varmı diye tabi inşallah bu ayda okadar inandırmışımki kendimi hamile olduğuma 2 saat önce eşime söyledim regli olduğumu oda şaşırdı onuda inandırmışım bidaha bunu yapmıycam eşime hiç bişey belli etmiycem inşallah umut herzaman var.

en iyisini yaparsın benım de eşim sordugunda evet az az başladı dıyıp umutlanmasın dıe konuyu kapatıorum nitekımde ardından oluorum:) kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bugün rahatsızım yaa...boğazım ağrıyo,başım ağrıyo gece hiç uyuyamadım.
insanın sağlı kadar önemli insan hastalanınca kıymetini biliyo...

geçmiş olsun azizeciğim geçen haftada ben aynıydım inş.yatırmadan geçirirsin

TaŞekkÜr ederım hepınıze allah ısteyen herkese nasıp etısn ben 1 yıldır beklıyodum geldı Çok ŞÜkÜr............. Adet olcam dıye gÜn sayarken............bu arada ıdrar testınde ÇıkmamıŞtı kanda Çıktı daha yenıymıŞ ÇÜnkÜ........

geçmiş olsun azizeciğim geçen haftada ben aynıydım inş.yatırmadan geçirirsin
sağol canm...inşallah yatmm da geçer
geçmiş olsun cnm a.s.
çok sağol arkadaşım...
azize geçmiş olsun canım.neler yapıyosun görüşmeyeli çok oldu?
masalcımm yaa nerelerdesin?
arkadaşlar merhabalar... dün demiştim hastaneye gitcem diye... veeeee hamileyim.......

canm yaaaa çok tebrikler çok sevindim hihoyyyt darısı bizlerin başına :Saruboceq:

merhaba canım arkadaşlarım nasılsınız
hamiş oldu gittilerden olmak istemiyorum ben. geldiğimde buraya da uğruyorum yoksam zaten nete hiç gelmiyorumdur yani.gönül koymayın emi

hepinizi çok özledim güzel haberler var mı

azizecim geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen de nazar var galiba ne zaman gelsem üzgün yada rahatsız görüyorum seni tatlım güzelliğin dikkat çekiyor sanırım

gözün aydın hayırlı olsun tatlım
rabbim sağlıklı bi hamilelik geçirmeni nasip etsin

eyvahedigeldismile gelmesin kırmızılar aklinialirimsmile

Son düzenleme:

ayy canm yaa...çok sağol güzel sözlerin için.
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…