Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hayırlısı ile Allah herekese nasip etsin kocam kızıyor dinlencem biraz öpüyorum sizi......... arada gelirim yanınıza

canımm yok daha yeni adet oldum.doktor 2 ay bekle dedi.ama hiç sabredesim yok.ya olmazsa diye düşünüyorum.ama hemen olursa aynı olabilir dedi.sen napıyosun.kaç korun dedi doktor

dr.banada 2ay dedi canmm...zaten 3haftayı geçti kürtaj olalı.
kürtajdan sonra adet olmadım daha bi olsam rahatlıcam. ocak sonu gibi olur dedi dr.
sonra tekrar başlarım allahın izniyle...

ayy canm yaa...çok sağol güzel sözlerin için.
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik tatlım?

bişi diil tatlım ne görüyosam o valla.köşedeki resmin bu kadar güzelken normalde kimbilir daha güzelsindir.

bnm de nasıl gitsin cnm şükür diyorum ama baya nazlı çıktı bebiş. bulantım çok fazla bişi yiyemiyorum serum taktılar falan. zayıfladım iyice. 8 hafta olduk bulantıların bitceği zamanı iple çekiyorum ki bn de sefasını süreyim hamişliğimin :))

sen nasılsın canım neler yapıosun
sağlığın nasıl kısa zamanda bebişin sağlıkla gelir inş.

ayyyy kızlar çok fenayım yaa boğazım çok kötü yutkunamıyorum...offff :bbo:

canımm yok daha yeni adet oldum.doktor 2 ay bekle dedi.ama hiç sabredesim yok.ya olmazsa diye düşünüyorum.ama hemen olursa aynı olabilir dedi.sen napıyosun.kaç korun dedi doktor
cnm geçmiş bende geçen ay kürtaj oldum endişelerini çok iyi anlıyabiliyorumm:1no2:

dr.banada 2ay dedi canmm...zaten 3haftayı geçti kürtaj olalı.
kürtajdan sonra adet olmadım daha bi olsam rahatlıcam. ocak sonu gibi olur dedi dr.
sonra tekrar başlarım allahın izniyle...

ilk adetten sonra mı başlayacan.o zaman bende başlayayım mı?rahim toparlamışmıdır?adet bitti.bugün 40 gün oldu

canmmcım çok sağol arkadaşım...senin kızın olcak allahın izniyle içime öyle doğdu.
eylülde hamile kalan kızlardan ne dediysen çıktı.
ben hiç bulantı yaşamamıştım canmm zor yaa mide bulantısı sabret tatlım geçicek uzun sürmez. bende zamanımın dolması bekliyom tekrar bebek için inşallah bidahaki sefer güzel geçer...

ilk adetten sonra mı başlayacan.o zaman bende başlayayım mı?rahim toparlamışmıdır?adet bitti.bugün 40 gün oldu
ben karar vermene yardımcı olurmu bilmiyorum ama ilk adetin düzenli olduysa yani gecikmemişse rahim kendini toparlamış sayılır yavaş yavaş başlıyabilirsin derimm ama karar seninn 6 aralıkta kürtaj oldum 3 ocaktada adet oldum 28 gün sonra bi sorun yoktu ben bu ay korunmuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…