slmm bendee hamiş olmak isityomm umarım subatta adet görmemm subat 7
seninde 2.bebişimi istiyosun cnmslmm bendee hamiş olmak isityomm umarım subatta adet görmemm subat 7
slm ben geldimmmmm
masalcım çalışmalara devammı?
hoşbulduk tatlımmhoşgeldinn tatlımm a.s.
canımm yok daha yeni adet oldum.doktor 2 ay bekle dedi.ama hiç sabredesim yok.ya olmazsa diye düşünüyorum.ama hemen olursa aynı olabilir dedi.sen napıyosun.kaç korun dedi doktor
ayy canm yaa...çok sağol güzel sözlerin için.
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik tatlım?
cnm geçmiş bende geçen ay kürtaj oldum endişelerini çok iyi anlıyabiliyorumm:1no2:canımm yok daha yeni adet oldum.doktor 2 ay bekle dedi.ama hiç sabredesim yok.ya olmazsa diye düşünüyorum.ama hemen olursa aynı olabilir dedi.sen napıyosun.kaç korun dedi doktor
dr.banada 2ay dedi canmm...zaten 3haftayı geçti kürtaj olalı.
kürtajdan sonra adet olmadım daha bi olsam rahatlıcam. ocak sonu gibi olur dedi dr.
sonra tekrar başlarım allahın izniyle...
cnm boğazını sıcak tut sıcacık bi çorba içç bide sar boğazını yarına bişeyin kalmaz inşşşayyyy kızlar çok fenayım yaa boğazım çok kötü yutkunamıyorum...offff :bbo:
bişi diil tatlım ne görüyosam o valla.köşedeki resmin bu kadar güzelken normalde kimbilir daha güzelsindir.
bnm de nasıl gitsin cnm şükür diyorum ama baya nazlı çıktı bebiş. bulantım çok fazla bişi yiyemiyorum serum taktılar falan. zayıfladım iyice. 8 hafta olduk bulantıların bitceği zamanı iple çekiyorum ki bn de sefasını süreyim hamişliğimin :))
sen nasılsın canım neler yapıosun
sağlığın nasıl kısa zamanda bebişin sağlıkla gelir inş.
selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir
cnm boğazını sıcak tut sıcacık bi çorba içç bide sar boğazını yarına bişeyin kalmaz inşşş
ben karar vermene yardımcı olurmu bilmiyorum ama ilk adetin düzenli olduysa yani gecikmemişse rahim kendini toparlamış sayılır yavaş yavaş başlıyabilirsin derimm ama karar seninn 6 aralıkta kürtaj oldum 3 ocaktada adet oldum 28 gün sonra bi sorun yoktu ben bu ay korunmuyorummilk adetten sonra mı başlayacan.o zaman bende başlayayım mı?rahim toparlamışmıdır?adet bitti.bugün 40 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?