Evet 9.gün negatif idrar.bugün 12.gün kan testi sonucu buhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah.
9.cu gün idrarda negatifmiydi sonucun?
Kanı kaçıncı gün verdin canım?
Benimde sonucu öğrenmeme az kaldı heyecan dorukta :)
maşallah çok güzel.bana 9.cu gün kan ver dediler.8 günde idrar yapıcaktım ama artık düşünmüyorum.negatif görürsem çok üzülürüm.Evet 9.gün negatif idrar.bugün 12.gün kan testi sonucu bu
Çok şükür kızlar 73.30 çıktı pozitif
Üzülme arkadaşım inşallah bir dahaki sefereDeğerlerim düşmüş dr kimyasal gebelik dedi
Üzülme arkadaşım inşallah bir dahaki sefere
Bende bekliyorum bugun karnım çok ağrıyor sanki hasta olacam
Merhababenimde cumartesi günü transferim oldu 3 ocak test tarihim.böyle beklerken günler geçmiyomuş
hayırlı olsun arkadaşım belirtilerin neydi bende bugun 11. Günü çok kötü belim ağrıdı biraz iş yapim hemen belim ağrıyor bende anlamadım,daha sonra karnım ağrıdı Hale'n ağrıyor ara ara geliyor gidiyor az hareket edimkötü oluyorum, ne kadar çıktı sonucun,başım ağrıyor benim birde ama bugun komşum geldi ağrım kesildi sanki biraz düşünceden geliyorMerhaba arkadaşlar.. ben 6 aralıkta sonuç aldım..ama değerim çok düşük olduğu için 2 gün sonra gel dediler.. iki gün sonra yine yine derken 15 inde hayırlı olsun dediler.. şükür pozitif.. darısı tüm isteyenlerin başına
Kaç günde belli oldu kaç kez test yapıldı canım üzülme nolurDeğerlerim düşmüş dr kimyasal gebelik dedi
Merhababenimde cumartesi günü transferim oldu 3 ocak test tarihim.böyle beklerken günler geçmiyomuş
Kaç günde belli oldu kaç kez test yapıldı canım üzülme nolur
Hakkında hayırlısı olsun canım hiç üzülme böylesi Hayırlı mış Rabbim tekrar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin3 günde düştü değerler. Pazar günü 93.47 bugünde 33.66 çıktı. Eşim görüştü dr ben görüştükten sonra cuma tekrar yapın demiş ama bana hasta olduktan sonra tekrar gelin dedi. Dr un bile umudu yok
Canimmm benim ama yinede ümidini kaybetme takdir Allahın cumayi bekle pozitif düşün iyi olsun lütfen yarın ikinci kan tahlilini yaptiracagim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı3 günde düştü değerler. Pazar günü 93.47 bugünde 33.66 çıktı. Eşim görüştü dr ben görüştükten sonra cuma tekrar yapın demiş ama bana hasta olduktan sonra tekrar gelin dedi. Dr un bile umudu yok
Ozaman 12. Günün ilk testi yüksek sonra 1 krem daha yaptın dimiCanimmm benim ama yinede ümidini kaybetme takdir Allahın cumayi bekle pozitif düşün iyi olsun lütfen yarın ikinci kan tahlilini yaptiracagim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı
Canimmm benim ama yinede ümidini kaybetme takdir Allahın cumayi bekle pozitif düşün iyi olsun lütfen yarın ikinci kan tahlilini yaptiracagim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?