Aralık tüp bebek sonuçu

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah.
9.cu gün idrarda negatifmiydi sonucun?
Kanı kaçıncı gün verdin canım?
Benimde sonucu öğrenmeme az kaldı heyecan dorukta :)
Evet 9.gün negatif idrar.bugün 12.gün kan testi sonucu bu

Bende 9.günde idrar yaptım ama keşke yapmasaydım ama şimdi bekliyorum 12. Günü inşallah pozitif çıkar

Merhaba benimde cumartesi günü transferim oldu 3 ocak test tarihim.böyle beklerken günler geçmiyomuş

Merhaba arkadaşlar.. ben 6 aralıkta sonuç aldım..ama değerim çok düşük olduğu için 2 gün sonra gel dediler.. iki gün sonra yine yine derken 15 inde hayırlı olsun dediler.. şükür pozitif.. darısı tüm isteyenlerin başına

Merhaba benimde cumartesi günü transferim oldu 3 ocak test tarihim.böyle beklerken günler geçmiyomuş
hayırlı olsun arkadaşım belirtilerin neydi bende bugun 11. Günü çok kötü belim ağrıdı biraz iş yapim hemen belim ağrıyor bende anlamadım,daha sonra karnım ağrıdı Hale'n ağrıyor ara ara geliyor gidiyor az hareket edimkötü oluyorum, ne kadar çıktı sonucun,başım ağrıyor benim birde ama bugun komşum geldi ağrım kesildi sanki biraz düşünceden geliyor

Kaç günde belli oldu kaç kez test yapıldı canım üzülme nolur

3 günde düştü değerler. Pazar günü 93.47 bugünde 33.66 çıktı. Eşim görüştü dr ben görüştükten sonra cuma tekrar yapın demiş ama bana hasta olduktan sonra tekrar gelin dedi. Dr un bile umudu yok

Hakkında hayırlısı olsun canım hiç üzülme böylesi Hayırlı mış Rabbim tekrar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Canimmm benim ama yinede ümidini kaybetme takdir Allahın cumayi bekle pozitif düşün iyi olsun lütfen yarın ikinci kan tahlilini yaptiracagim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

Canimmm benim ama yinede ümidini kaybetme takdir Allahın cumayi bekle pozitif düşün iyi olsun lütfen yarın ikinci kan tahlilini yaptiracagim bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

Artık umutlanmıyorum sonrası kötü oluyor. Yarın gitmek bile istemiyorum. Demekki Rabbim böyle olmasını istedi bizim evladimiz olmaması hayırlı belki de bilmiyorum artık ne dusunecegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…