Hakkında hayırlısı böyleymiş zor bilirimSonuç negatif
Hakkında hayırlısı olsun canım hiç üzülme böylesi Hayırlı mış Rabbim tekrar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Sonuç negatif
Çok kötüyüm ağlamak tan artık zorlanıyorum ben şimdi napacam nasıl bir tedavi olacam eşim Kıbrıs'a gidelim diyorBu ara en çok kullandığım ve duyduğum tek kelime Hayırlısı. Senin için de hayırlısı olsun canım. Dünden beri varla yok arasındayım negatifi gördüğümden beri. Rabbim bizi böyle siniyo demekki.
Çok kötüyüm ağlamak tan artık zorlanıyorum ben şimdi napacam nasıl bir tedavi olacam eşim Kıbrıs'a gidelim diyor
Ben çok kötüyüm ağlamaktan bitap oldum.kafam o kadar karışıkki çok kötüyüm şimdi napacam nerde nasıl yapacam bilmiyorum, bendeki sıkıntı hem yumurta rezerve azlığı hem yumurta azlığı ve yumurta tembelliği yani nasıl bir tedavi olacam bilmiyorum eşim en büyük desteğim,şuanda tekrar hemen başlıyalım diyor,eğer süre uzarsa bana verdikleri ilaç daha durur diyorlar eğer süre uzarsa ilk gibi olursun dediler bu arada ben 30 yaşındayım ve ilk denememIlk denemeniz miydi? Kendimden biliyorum kafan karma karışık şimdi. Ama sakinleş iyice ağla boşalt içindeki tüm acıyı. Azalmiyo biliyorum ama başka çaremiz yok. Sana akıl vermek değil niyetim ama bence biraz vücudunu dinlendir. Ben öyle yapicam kendimi ve vücudumu dinlendiricem. Yeni bi yenilgiyi kaldıramam. Kaderimizde şimdi anne olmak yokmuş. Sadece sabır biraz sabret sizdeki sorun neydi bilmiyorum ama biraz dinlen daha sonra seçeneklerine bak.
hakkında hayırlısı olsun demek lazım ama zor tabı negatife alışmak. brz içini boşalt ağla , bikaç gune daha saglıklı ve sogukkanlı dusunmeye başlayacaksındır. hangı merkezde tedavı gordun cnm? bnmde yas 29 , rezervler yaşıma göre az sebepsiz inf. tanısı konuldu. bizde gecıkmeden başladık transferı beklıyorum. kac yum elde edılıyo senden ?Ben çok kötüyüm ağlamaktan bitap oldum.kafam o kadar karışıkki çok kötüyüm şimdi napacam nerde nasıl yapacam bilmiyorum, bendeki sıkıntı hem yumurta rezerve azlığı hem yumurta azlığı ve yumurta tembelliği yani nasıl bir tedavi olacam bilmiyorum eşim en büyük desteğim,şuanda tekrar hemen başlıyalım diyor,eğer süre uzarsa bana verdikleri ilaç daha durur diyorlar eğer süre uzarsa ilk gibi olursun dediler bu arada ben 30 yaşındayım ve ilk denemem
Ben çok kötüyüm ağlamaktan bitap oldum.kafam o kadar karışıkki çok kötüyüm şimdi napacam nerde nasıl yapacam bilmiyorum, bendeki sıkıntı hem yumurta rezerve azlığı hem yumurta azlığı ve yumurta tembelliği yani nasıl bir tedavi olacam bilmiyorum eşim en büyük desteğim,şuanda tekrar hemen başlıyalım diyor,eğer süre uzarsa bana verdikleri ilaç daha durur diyorlar eğer süre uzarsa ilk gibi olursun dediler bu arada ben 30 yaşındayım ve ilk denemem
Bir tane embriyo oldu ve İstanbul kalamış tüp bebek merkezin dehakkında hayırlısı olsun demek lazım ama zor tabı negatife alışmak. brz içini boşalt ağla , bikaç gune daha saglıklı ve sogukkanlı dusunmeye başlayacaksındır. hangı merkezde tedavı gordun cnm? bnmde yas 29 , rezervler yaşıma göre az sebepsiz inf. tanısı konuldu. bizde gecıkmeden başladık transferı beklıyorum. kac yum elde edılıyo senden ?
Görüşmedim ama araştırılıyor şuan da kaç ay mola verdin sen hiç hemen mi başladın kafam çok doluEğer zaman konusunda böyle bi probleminiz varsa beklemenin bi anlamı yok ama kendini toparla biraz. Yeni tedaviye moralin yüksek git. En büyük şansımız belki de eşlerimiz. Bak ne güzel senin de esin destekcin. Canım biraz dinlen kendini dinle i ns hakkında hayırlı olan neyse o olur. Sen de hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına. Kıbrıs takı klinik ile görüştün mu
Havuz olusturuldu mu cnm baska merkezlerlede goruseblrsinBir tane embriyo oldu ve İstanbul kalamış tüp bebek merkezin de
Aslında bende transferden önce orta derece ohss belirtileri vardı ertenelenebilirdi ama o gün kendimi daha iyi hissediyorum diye yaptık.Gebelik oluşursa artarmış ohss ancak ben tüm şikayetlerim düzeldi Adet olucakmış gibi bi ağrım dışındada bişetim yok aslında kanama akıntı gibiAynı gun transferimiz ve test günümüz:)bellrti hissediyomusun
Aslında bende transferden önce orta derece ohss belirtileri vardı ertenelenebilirdi ama o gün kendimi daha iyi hissediyorum diye yaptık.Gebelik oluşursa artarmış ohss ancak ben tüm şikayetlerim düzeldi Adet olucakmış gibi bi ağrım dışındada bişetim yok aslında kanama akıntı gibiSenin varmı bi belirti
Görüşmedim ama araştırılıyor şuan da kaç ay mola verdin sen hiç hemen mi başladın kafam çok dolu
Kanamam Yok akıntım da ara ara oluyor ama o da jel kullanıyorum ya ondan olabilir diyorum bilmiyorum havuz oluşturulmadı ya artık varya bunlar hep ticarete dökmüşler benim gittiğim yerde öylemi bilmiyorum ama şuanda kafam allak bullakAslında bende transferden önce orta derece ohss belirtileri vardı ertenelenebilirdi ama o gün kendimi daha iyi hissediyorum diye yaptık.Gebelik oluşursa artarmış ohss ancak ben tüm şikayetlerim düzeldi Adet olucakmış gibi bi ağrım dışındada bişetim yok aslında kanama akıntı gibiSenin varmı bi belirti
Üzülme arkadaşım inşallah bir daha olur bu sefer kucağına alırsınGitti bebeklerim beni istemediler bugün yeni bi test yapildi ve değerler iyice düşmüş
Üzülme arkadaşım inşallah bir daha olur bu sefer kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?