Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben yemeğe gidiyorum kızlar çok canım istemiyo ama aç kalmıyım.
bu arada yazmaya devam edin, milenyum sayfasına geçicez.
hey maşallahhh bize 2000 sayfayı devirmişiz beee

iremcim sen bana okudunsanırım Rabbim duanı kabul etsin agzına yüregine saglık Hakkını helal et

Ayvareçeli hamilesinnnnnnnnnn çok sevindim allah ım hepimizi tamamına erdirsin inşaallahhhhhhh .kızlar ben cinsiyetini çok merak etmeye başladım tabi sağlıklı olsunda ilk hamilelikte bulantı falan olmuştu bunda yok acaba cinsiyeti farklımı ne dersinizzzz...........

fuliiiiiimmmm
ben senin yerinde olsam o sağlık ocağına gider yolarım ordakileri

kızlar maşallah ne topic miş böyleee herkez hamile ayvareceli hayırlı uğurlu olsun rabbim gönlüne göre verdi inş. rabbim bu duyguyu çok geçmeden hayırlısıyla tüm dileyenlere ve bana nasip eder

kızlar abim babamınyanındaymış zaten aradıklarında benim içime doğdu dio yoksa nie arasınlar dedim içimden dio

anlayacağınız gibi ben aradım söyledim annemin hiç haberi yokmuş zaten kadıncağız ağladı sevinçten ay çok duygusalım öyle işte ailemle paylaştım bende babama söyleyince babamda sevinçleeee aaaaaaa gerçektin miiii fln diyince abim kaptı tlfnu yiğenimmi geliyo die ay anammmm söyledim gitti bi gülüyom bi ağlıyom rabbim devamını sağlıcakla getirsin inşallahhh

amin canım inşallah

canım çok teşekkür ederim..
canım ağzına yüreğine sağlık allah kabul etsin bitanem
hakkını helal et hamilesin tatlım
helal olsun ablacım ne demek. allahh gönlümüzdekini naip etsin bize...
kızlar maşallah ne topic miş böyleee herkez hamile ayvareceli hayırlı uğurlu olsun rabbim gönlüne göre verdi inş. rabbim bu duyguyu çok geçmeden hayırlısıyla tüm dileyenlere ve bana nasip eder
teşekkür ederim denizcim. allahım tez zamanda sana ve diğer bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin. ben de kartlayım en kısa zamanda

ayyyy canım benimmm. ne güzel bi duygu değilmi.
ben bizimkilere geçen sefer ilk sölediğimizde babamın nutku tutulmuş sesi çatallaşmıştı ben de kalp atışlarını bi duysam da sölesem bizimkilere. içim pır pır. ama sabredip bekliycem

Son düzenleme:

BENDE SENİN GİBİYDİM KUZUM YARIN KALP ATIŞLARINDAN SONRA SÖYLİYCEKTİM CUMA YA KISMETMİŞ BEN CUMA ALDIM MÜJDEMİ ONLARDA CUMA ALDILAR MÜJDELERİNİ... BENDE İLK GÜNLERDE DAHA SABIRSIZDIM EŞİME DİYODUM SÖYLEYELİM DİE O FRENLİYODU BENİ 1 HAFTA GEÇSİN AZ DAHA SABRETMEYİ ÖĞRENİCEKSİN VE PITPITLARINI GÖRÜP YADA DUYUP VERİCEKSİN MÜJDENİ BİTANEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…