Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

çok seviniyorum hepiniz adına inanın valla...Ama bende aranıza katılmak istiyorum artık önce umut sonra ben katılalım bu kervana

kızlarrrr napıyonuzz. ay beni bi uyku basıyo. çıktım azcık bahçede dolandım açılsın diye ama nafile. işleri de bitirdm boş boş oturuyom.
eve gidip bavul hazırlamam da lazım ama üşeniyom.
antalya da tanıdığı olan var mı nasıl ki hava...
bulunduğum mevsmden başka bi mevsime geçicem...

çok seviniyorum hepiniz adına inanın valla...Ama bende aranıza katılmak istiyorum artık önce umut sonra ben katılalım bu kervana

kız eksik dua etme inşallah tez zamanda ikinizde ..................

kızlar nerdesinizzzz...
bak çok boş bıraktınız beni. odamda yalnızım. masaya kafamı koymuştum uyumuşum

uykun mu gelirmiş kim getirirmiş kim getirirmiş bu datlu uykularııı

he he..inci tanem sebep olabilir mi kiii

yerim o inci taneyi ben , hehe olabilir bende öğlen kafayı koydum tam içim geçmiş benim herifin romantikliği tutmuş napıyoruz merak edip aramış, bir güzel kızdım ben dün hastane sağlık ocağı turu yapınca uykumu alamadım ekstra yorulunca böyle oluyom

Selamlar herkese. Ben geldim. Doktor muayenemiz gayet iyi geçti. Maşallah bebişim kocaman olmuş. Ayrıca kız olduğu kesinleşti :)) Yani sol tarafta tutunmalar, erken tekmelemeler, sivri karın, çin takvimi hikaye çıktı anlayacağınız. Benden bu kadar. Öpüyorum hepinizi.

ben de kocama dedim içim geçmiş diye ne dese beğenirsin "yuhh artık kızım sürekli devrilcen mi böyle sen" lafa bak, ben de kızdım bi güzel

oh oh maşallahhh ablacım sıkıntı olmaması çok güzel... kızçemiz hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğar bahtı da güzel olur.
bu arada tüm kaideleri alt üst ettin ablacım

hayırlı olsun abla inşallah bahtı şansı kaderi güzel olur , du bakıyım bir deçin takvimi üzerine gideyim araştırmamda bakalım herkeste çıkıy diyolardı bide benim kide güya erkek olcak ben mi çinliler mi kazancak

aaaa ne güzel 3 kız annesi süper Allah bağışlasın maşallah

kız eksik dua etme inşallah tez zamanda ikinizde ..................

CNM eksik dua derken hangi duaları okumam gerek :44: öğlen tuğba yazmıştı 41 kevser okudum onu neden okudum bilmiyom ama umut dünyası okudum

uykun mu gelirmiş kim getirirmiş kim getirirmiş bu datlu uykularııı [/QUOTE]

kızlar ben çıkıyorum
hepinizi çookk öpüyorum. güzel bi hafta sonu diliyorum şimdiden.
yarın bana dua edin sabah kan vericem. inşallahh değerim güzel artar. hiç olmadı telden girer sonucu yazarım size.
fulim sen de pıt pıtları duyunca yaz buraya.
1 hafta yokum, umarım güzel bi seyahat olur benim için.

[/QUOTE]

çılgın bakire ya onu demiyorum , bir önceki sayfada dua etmişin ya önce umut sonra ben katılalım kervana diye , eksik dua etme inşallah ikinizde beraber tez vakitte katılın kervana

kızlar selammm..
biz evimize geldik çookk şükür oğluşumuzu da gördükkk eşşek sıpasıı büyümüşşş sığmıyordu ekrana.. bir de bi keyif var bağdaş kurmuştuu sonradan da hemen uydu yavrum yol yorgunu tabi dayanamadı yorgunluğaaa.. oğlan olduğu kesinleştiii...
kayınbabam havalara uçtu çokk sevindiilerr oğlan olmasınaa

aynur ablam senin kızı alırız artık

kızlar benden şimdilik bu kadar vaktim yok sonra müsait olunca yine gelirim konuşuruzz... öpüyorummm

Hepinize teşekkür ederiz kızlar. Doktorum bile cenneti garantiledin diyo:))Öyle kolay değil tabi, etiştirmek çok önemli. Allahım yüz akıyla büyütüp yuvadan uçurmayı nasip etsin. Oh be ya kimsenin kapısına gitmeyeceğim, herkes ayağıma gelecek:)) Eşim de diyor ki daha da para biriktirmem, ne bulursam yiycem:)) Sofrada gülmekten öldük, yiyin yiyin diyo damatlara kalmasın:)) Bu işin en güzel yanı rengarenk iplikler aldım gönül rahatlığıyla. İnternetten cicili bicili örgü tarifleri öğrendim şimdiden:) Doktorum ameliyatta tüpleri bağlarız demişti en başta. Şimdi baktım yine doğurursun, ben sana doğumda söylerim doğurup doğuramayacağını dedi:)) Anlaşılan bize dördüncü yolu şimdiden gözüktü:)) Galiba hep istediğimiz gibi ultra geniş bir ailemiz olacak:))

Didemcim, maşallah kuzuna, senle aramızda çok yok. Ben de aynı şeyleri gördüm. Yalnız benimki 6 gün geriden geliyor. Malum geç döllenme. Ama maşallah kıpır kıpırdı ekranda da. Hemencik de gösterdi şeysini edepsiz:)) Hiç naz yapmadı.Bi de derler ki kız geç gösterir. Valla bütün kaideleri alt üst ettik sanırım:))

canım antalyada tanıdığım yok ama
bizim buranın havasına yakın oralar
biz kısa kollu giyiniyoruz artık o kadar güzel
ama sen yinede yanına kalın bişeyler al en azından gece giyersin
sana şimddiden hayırlı yolculuklar canım
ayrıca yarın kan değerlerinde çok güzel çıkar inşallah

canım allah seni bebişini ve aileni nazarlardan saklasın

Canım benim, sağolasın. Darısı inşallah bu ay senin başına:)) Takip edemedim neer yapıyorsun, ilacın bitti mi, kontrol ne zaman canm

sağol bitanem yarın ilacın son günü haftaya cuma kontrole gidicem
kısmetse bakalım ne olcak ama bu ay çok ilginç bişey yaşıyorum
iki gündür bembeyaz akıntım var bide sağ kasığımda batma acaba diyorum
erkenmi yumurtladım eğer öyleyse ben daha hiç çalışma yapmadım boşa gider

ablacım Allah bağışlasın 3 kız anası oldun biliyorum ki onları layığı ile yetiştiriceksin Rabbim de bunu bildiği içn sana 3 kızı bahşetti hayırla sağlıcakla gelsin minik kızçeeee kurban olurum ona

canım güle güle git güle güle gel bugün için kan değerini mrk ediyorum inşallah fırsat bulup yazarsın Antalyalarda da kendinize çok ama çok dikkat et bende pıtpıtları yazarım akşama inşallah

didoşummmmmmm senide tebrik ederim kuzucummmmmmm oğluş geliyomuş ne güzel ailede bayram sevinci olmuş maşşallahh maşşaallahhh sağlıcakla gelsin küçük paşa yerim onu bennn rabbim bizlerede o günleri görmeyi nasip etsin inşallahhhh

günaydın kızlar dün çok yoğundum giremedim öğleden sonra bu sabah daha bulantılıyız biz işten saat 1 de çıkıp dra gidicek hayırlısıyla bizde minnakımızı kıymetlimizi ve pıtpıtlarını görürüz inşallah hastaneden sonra direksyon dersim var ancak akşam fırsat bulup sizleri hbrdar edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…