- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.001
canım çok teşekkür ederim..
helal olsun ablacım ne demek. allahh gönlümüzdekini naip etsin bize...
teşekkür ederim denizcim. allahım tez zamanda sana ve diğer bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin. ben de kartlayım en kısa zamanda
ayyyy canım benimmm. ne güzel bi duygu değilmi.
ben bizimkilere geçen sefer ilk sölediğimizde babamın nutku tutulmuş sesi çatallaşmıştıben de kalp atışlarını bi duysam da sölesem bizimkilere. içim pır pır. ama sabredip bekliycem
çok seviniyorum hepiniz adına inanın valla...Ama bende aranıza katılmak istiyorum artıkönce umut sonra ben katılalım bu kervana
kızlar nerdesinizzzz...
bak çok boş bıraktınız beni. odamda yalnızım. masaya kafamı koymuştum uyumuşum
kız eksik dua etme inşallah tez zamanda ikinizde ..................
uykun mu gelirmiş kim getirirmiş kim getirirmiş bu datlu uykularııı
he he..inci tanem sebep olabilir mi kiii
ben de kocama dedim içim geçmiş diye ne dese beğenirsin "yuhh artık kızım sürekli devrilcen mi böyle sen"yerim o inci taneyi ben , hehe olabilirbende öğlen kafayı koydum tam içim geçmiş benim herifin romantikliği tutmuş napıyoruz merak edip aramış, bir güzel kızdım ben dün hastane sağlık ocağı turu yapınca uykumu alamadım ekstra yorulunca böyle oluyom
Selamlar herkese. Ben geldim. Doktor muayenemiz gayet iyi geçti. Maşallah bebişim kocaman olmuş. Ayrıca kız olduğu kesinleşti :)) Yani sol tarafta tutunmalar, erken tekmelemeler, sivri karın, çin takvimi hikaye çıktı anlayacağınız. Benden bu kadar. Öpüyorum hepinizi.
Selamlar herkese. Ben geldim. Doktor muayenemiz gayet iyi geçti. Maşallah bebişim kocaman olmuş. Ayrıca kız olduğu kesinleşti :)) Yani sol tarafta tutunmalar, erken tekmelemeler, sivri karın, çin takvimi hikaye çıktı anlayacağınız. Benden bu kadar. Öpüyorum hepinizi.
kız eksik dua etme inşallah tez zamanda ikinizde ..................
[/QUOTE]aaaa ne güzel 3 kız annesi süper Allah bağışlasın maşallah
CNM eksik dua derken hangi duaları okumam gerek :44: öğlen tuğba yazmıştı 41 kevser okudum onu neden okudum bilmiyom ama umut dünyası okudum
kızlarrrr napıyonuzz. ay beni bi uyku basıyo. çıktım azcık bahçede dolandım açılsın diye ama nafile. işleri de bitirdm boş boş oturuyom.
eve gidip bavul hazırlamam da lazım ama üşeniyom.
antalya da tanıdığı olan var mı nasıl ki hava...
bulunduğum mevsmden başka bi mevsime geçicem...
Hepinize teşekkür ederiz kızlar. Doktorum bile cenneti garantiledin diyo:))Öyle kolay değil tabi, etiştirmek çok önemli. Allahım yüz akıyla büyütüp yuvadan uçurmayı nasip etsin. Oh be ya kimsenin kapısına gitmeyeceğim, herkes ayağıma gelecek:)) Eşim de diyor ki daha da para biriktirmem, ne bulursam yiycem:)) Sofrada gülmekten öldük, yiyin yiyin diyo damatlara kalmasın:)) Bu işin en güzel yanı rengarenk iplikler aldım gönül rahatlığıyla. İnternetten cicili bicili örgü tarifleri öğrendim şimdiden:) Doktorum ameliyatta tüpleri bağlarız demişti en başta. Şimdi baktım yine doğurursun, ben sana doğumda söylerim doğurup doğuramayacağını dedi:)) Anlaşılan bize dördüncü yolu şimdiden gözüktü:)) Galiba hep istediğimiz gibi ultra geniş bir ailemiz olacak:))
Didemcim, maşallah kuzuna, senle aramızda çok yok. Ben de aynı şeyleri gördüm. Yalnız benimki 6 gün geriden geliyor. Malum geç döllenme. Ama maşallah kıpır kıpırdı ekranda da. Hemencik de gösterdi şeysini edepsiz:)) Hiç naz yapmadı.Bi de derler ki kız geç gösterir. Valla bütün kaideleri alt üst ettik sanırım:))
canım allah seni bebişini ve aileni nazarlardan saklasın
Canım benim, sağolasın. Darısı inşallah bu ay senin başına:)) Takip edemedim neer yapıyorsun, ilacın bitti mi, kontrol ne zaman canm
kızlar ben çıkıyorum
hepinizi çookk öpüyorum. güzel bi hafta sonu diliyorum şimdiden.
yarın bana dua edin sabah kan vericem. inşallahh değerim güzel artar. hiç olmadı telden girer sonucu yazarım size.
fulim sen de pıt pıtları duyunca yaz buraya.
1 hafta yokum, umarım güzel bi seyahat olur benim için.
kızlar selammm..
biz evimize geldik çookk şükür oğluşumuzu da gördükkk eşşek sıpasıı büyümüşşş sığmıyordu ekrana.. bir de bi keyif var bağdaş kurmuştuusonradan da hemen uydu yavrum yol yorgunu tabi dayanamadı yorgunluğaaa.. oğlan olduğu kesinleştiii...
kayınbabam havalara uçtu çokk sevindiilerr oğlan olmasınaa
aynur ablam senin kızı alırız artık
kızlar benden şimdilik bu kadar vaktim yok sonra müsait olunca yine gelirim konuşuruzz... öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?