- Konu Sahibi antidepresif
-
- #19.941
günaydın bebişler ve güzel annelerii
Kızlar kim kaldı bir tanede bana ...............
kısss o smile bakınca bile başım hoş oldu. bakma kıs ona
bizim mesai saatleri değişiyo, yazı geldi. 8:30 - 17:30 oluyomuşş.
hiç sevmem bu yaz saati uygulamasını.
sabah bi şekilde uyanıyorum erken zaten, akşam yarım saat var ya o 5ten sonraki yarım saat hiç geçmiyo. bu psikolojiyle yazı tamamlıyom
bizim mesai saatleri değişiyo, yazı geldi. 8:30 - 17:30 oluyomuşş.
hiç sevmem bu yaz saati uygulamasını.
sabah bi şekilde uyanıyorum erken zaten, akşam yarım saat var ya o 5ten sonraki yarım saat hiç geçmiyo. bu psikolojiyle yazı tamamlıyom
sizin yine iyi benim mesaim hiç bitmyosenin çıkış yine iyi bizim 6 dan direk 7 ye atıyo bok var sanki bak sinirlendim yine
sizin yine iyi benim mesaim hiç bitmyo
önemli değil tatlim mazeretiniz büyükyerim kız seniiinasılsın gülcanım ben sana yazmadım herhalde böyle bi tuhaf oturuyorum kbakmaaa bebeğimmm
önemli değil tatlim mazeretiniz büyükiyiyim cok şükür canım siz nasılsınız ?
aman aman kuzum en kötü haliniz bu olsun yeterkibizlerde iyiyiz işte azbucuk hastalıklı gibi onun dısında iyiyiz şükür
aman aman kuzum en kötü haliniz bu olsun yeterki
nazlanmak en doğal hakkınız sonuna kadar nazlanınöyle kuzum nazlanıyoruz da şikayetçi değiliz tabii
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
az önce babam aradııı onun hattaı benim üstüme sağlık ocağından aramışlar aile hekimliği kaydı içinnnn anamm ben daha söylememiştim yarın akşam süpriz yapıcaktım yaaa gitti süprizzz
ahh bu sağlık ocaklarıkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
az önce babam aradııı onun hattaı benim üstüme sağlık ocağından aramışlar aile hekimliği kaydı içinnnn anamm ben daha söylememiştim yarın akşam süpriz yapıcaktım yaaa gitti süprizzz
hadi ya bozulmuş süpriz sen kendi numaranı vermedin mi aile hekimine babanı aramışlar
ya benim ilkinden kaydım vardı bunun için gitmemiştim kendi numaram vardı babamn numarayı nerden bulmuşlar onu anlamadım
bi ara bi haber cıkmıştı canım hamile bayanların bebeklerini aldırmamaları için eşlerine ve babalarına haber gidecekti sanırım o uygulama başlamışya benim ilkinden kaydım vardı bunun için gitmemiştim kendi numaram vardı babamn numarayı nerden bulmuşlar onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?