Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bi ara bi haber cıkmıştı canım hamile bayanların bebeklerini aldırmamaları için eşlerine ve babalarına haber gidecekti sanırım o uygulama başlamış

işte bende kızdım o yüzden dedi yok biz o konuda temkinliyiz ben hamile demedim kayıt yaptırması lazım dedim dio başlıycam kaydına kuyduna yaaa

gitti mi senin sürpriz fulim. ama kadın eğer demediyse hamile diye, sadece kayıt dediyse anlamamıştır belki baban. sen babanla konuştun mu, renk verdi mi hiç biliyomuş gibi. ama baban aramazsa da sen de arama. aslında sürpriz yine sürpriz haberi o gerizekalı hemşire vermiş oldu o ayrı
benim dr. hiç göndermez sağlık ocağına. kalp atışları duyulunca der. bizim burdakiler de dengesiz, ellerine yüzlerine bulaştırıyolar.
bu arada fulim nerde telefonla aranacak var hep seni arıyolar. obezite olayında da öle olmuştuuuu

çok sinir oldum he kayıt yaptırmasam ne oluyo ????

sen kalp atışlarını duyunc kaydını yaptır bebeğim. aşı ve ebe takip işini sağlık ocağı yapıyo. bi de bi sistem çetele tutuyolarmış. türkiyenin demografik ve psikolojik yapısı ile ilgili. hatta eşini bile çağırıp anket gibi soru uygulaması yapıyolarmış. işte eşinizin hamiş olduğunu duyunca ne hissettiniz, kaçıncı çocuk felan. aslında yararlı işler yapıyolar ama patavatsızlıkları da var...

yaptır canım aa neden yaptırmıyorsun 20. ayda aşın filan olacak gidip nerde yaptırcan
çok dikkatliler aslında o konusa iyiler ama tabi insan böyle süpriz yapcagı zaman bozuldumu sinir oluyor sende yaptır kaydını fulyacım aşıları felan sen unutsan bile arayıp hatırlatıyorlar o yüzden yani bebiş için

yaptır canım aa neden yaptırmıyorsun 20. ayda aşın filan olacak gidip nerde yaptırcan

ooff ne bilim başka yerde yaptırılmıyomu????

sorma yaaa geçenki hamileliğimdede böyle aramışlardı ordan uyanabilir babam aradı beni zaten seni sağlık ocağından arıyolar die

bugünkü öğle yemeği sarmadı hiç. tavuk sote varmış. 2 gündür evde tavuk sote yiyodum, şimdi bu...gıdaklarım artıkın ben deee

sorma yaaa geçenki hamileliğimdede böyle aramışlardı ordan uyanabilir babam aradı beni zaten seni sağlık ocağından arıyolar die
bence sen babanı ara şimdi de ki ben kaydımı öbür tarafa almadım diye aramışlar oraya almam gerekiyormuş de belki yer o zaman süpriz bozulmamış olur hemde

hayır neden para veriyosun sen yaptır kaydını hem rapor filan gerekince kolaylık olur

sus kız hem birden fazla hattın var hem millete çemkiriyon, adamalara babanın numarasını verdin ki bulup aramışlar yoksa nerden bulacaklar ,

yok canım sağlık ocağına o kaydı yaptırcan yaptırmasan bir şekilde bulurlar seni bunlar, yine olmadı bebeni küçük bir aşı için hastanelerde mi gezdircen ayrıca doğru kalp atışından sonra sağlık ocağına zaten 20. haftandan da bir işin olacak birde 6. ayın içinde sonra serbestmişin ben dün yaptırdım doktordan sonra

bu arada bende okudum rabbim kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…