Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın tatlım...
ben de bugün kimse yok diyodum....
hadi bakalım hayırlısıyla ve sağlıcakla gör yeğenimizi.. sonra da bize anlat gelişmeleri...

bende pazartesi gidicem,ikili test yapıcam dedi doktor....tam en güzel zamanını görücez inşallah....rabbim izin verirse....

canım akşama habersiz bırakma biz meraktan çatlarım valla
inşallah bebişinide görcen pıtpıtlarınıda dinliycen tatlım

inşallah pazartesi günü bebişini görcen sonra dahada rahatlıycan canım
şimdi sizin en güzel dönemleriniz valla tadını çıkarın

kizlar merhaba nasilsiniz.
ben gece buyuk bi migren krizini atlattim. ilacta icmedim kivrandim resmen. ama simdi iyyim.
bu arada kan verdim sabah degerim 204. allahima sukur. dr ooo bayagi artmis diyo. pazartesi tekrar vermem lazim. umqrim kemerde bulurum kan vercek yer.
telden girdim simdi. sora yine gorusuruz. opuyorum hepinizi....

inşallah pazartesi günü bebişini görcen sonra dahada rahatlıycan canım
şimdi sizin en güzel dönemleriniz valla tadını çıkarın
valla doğru diyosun ablacım...
anneme diyorum canım şunu istedi hoppppp yapıp getiriyo hemen,k.valideme diyorum o da hemen yapıyo,eşime diyorum,o da bulup getiriyo,ne güzelmş ya,sabah eşim,oh ne güzel valla keşke ben de hamile olsam diyo

mrb canm... değeirn maşşallah güzel artmış senin susam da büyüyo ha annesi.....
hadi bakalım... kocaman olsun da tekmeler savursun inşallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
cnm bence bulursun mutlaka tahlil yaptıracak bi yer,olmasa da geldiğinde direk bebişini görürsün..aman kendine dikkat et oralarda...yorulma fazla...çok gezme sakın... ayakta kalma fazla...

tubiş canım maşallah değerinee katlanarak artsın betaların inşallah bu arada çok merak ettim uçakla mı gittin sen antalyaya çok yorma kendini güneşlere çıkma ve güzel haberler ve büyümüş susamınla bekliyoruz seniii

fulim belki akşama giremem inşallah fasulyesini yediğim çok güzel haberlerini alam sabahtan

Kızlar çok kötü bir şey oldu. Yatıyordum kalkar kalkmaz bacakalrıma aşağı yapışkan bir su boşaldı. Ne yapacağımı bilmiyorum(

Kızlar çok kötü bir şey oldu. Yatıyordum kalkar kalkmaz bacakalrıma aşağı yapışkan bir su boşaldı. Ne yapacağımı bilmiyorum(

canım çok geçmiş olsun napıcamı bilmiyorum ne demek
hemen hastaneye gidicen suyun gelmiş işte
hemen hastaneye gitki yatırıp su takviyesi yapsınlar sakın ihmal etme

Gittin mi hastaneye? noldu nasılsın şimdi???
inşallah iyisindir canım çok merak ettim ( bu arada kızlar benimde moralim çok bozuk adet belirtilerim başladı göğüslerim şişti acıyor sinirlerimde çok bozuk adetime 1 hafta kala başladı yani kırmızıları görmem yakındır bu ayda olmadı bu ay son denememdi zaten seneye artık inşallah... ben aranızdan ayrılıyorum ama arada girip sizi takip edicem böylesi benim için daha iyi olacak bu konudan uzaklaşmam lazım yani sizden değil hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizin gönlüne göre versin dualarımda olacaksınız kendinize ii bakın

Aynur ablacımm çok geçmiş olsunnn ne yaptın ne ettin merak ettim inşallah kötü bir şey yokturrr

face de
devlet hastanesinde hiçbir şey yapamadılar. Sadece bir düna acı verdiler bana. Alttan muayeneler içime giren makaslar Sonuçta birşey diyemediler. Su gelmişse yapacak hiçbir şey yokmuş. Düşmesini bekle dediler. bir ultrasona bile sokmadan ilkel yöntemlerle ebeler muayene etti. Aklı olan asla devlet hastanesine gitmesin. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim.Dua edin benim için.

yazmış , rabbim bebeğini ona bağışlasın inşallah ......

günaydın iremcimm.. yaa çok üzüldümm bennn çok zor imtihanlardan geçiyor bu bebek inşallah Allah ömür vermiştir de bir şey olmaz bebeğe.. ne biçim hastane bu hastaneler yaa çok sinir oldummm

günaydın herkese aynur abla için çok üzüldüm inşallah sağlıklıdır bebeği sıkıca tutunur annesine

Herkeseee günaydınlarrr geçmişi biraz okudumm haftasonu okumaya hiç fırsatım olmadı ve meraktan çatlamıştım

Tubişimin değeri güzel artmış ve antalya yollarına düşmüşşş inşallah döndüğünde görür susamcığını :)

Fulyamın süprizi bozulmıuş ama öğrenmişler işte ne güzel ailesi bayram etmiştir :) pıtpıtları da duymuşsun canımm gözün aydın maşallah yeğenimize güzel büyüyor

hülya ablacım senin çalışmalar başlar artıkk inşallah bu ay gelsin bebiş

fitoşşumm bugün doktora gidecektiii erken gel de haber ver bize ne yapıyor senin sıpaa acaba

fatmişşş sen nerelerdesin kuzumm bulantıların geçti mi?

iremcin senin hala belirtin yok mu

kim kaldı başka bilmiyorummm :)

cumartesi günü sınava girdimm çok güzel geçmemişti ama 123 kelime yazmışım mülakata kaldım bu hafta da mülakat var hayırlısı ise olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…