- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.021
günaydın kızlar dün çok yoğundum giremedim öğleden sonra bu sabah daha bulantılıyız biz işten saat 1 de çıkıp dra gidicek hayırlısıyla bizde minnakımızı kıymetlimizi ve pıtpıtlarını görürüz inşallahhastaneden sonra direksyon dersim var ancak akşam fırsat bulup sizleri hbrdar edebilirim
günaydın kızlar dün çok yoğundum giremedim öğleden sonra bu sabah daha bulantılıyız biz işten saat 1 de çıkıp dra gidicek hayırlısıyla bizde minnakımızı kıymetlimizi ve pıtpıtlarını görürüz inşallahhastaneden sonra direksyon dersim var ancak akşam fırsat bulup sizleri hbrdar edebilirim
günaydın tatlım...
ben de bugün kimse yok diyodum....
hadi bakalım hayırlısıyla ve sağlıcakla gör yeğenimizi.. sonra da bize anlat gelişmeleri...
bende pazartesi gidicem,ikili test yapıcam dedi doktor....tam en güzel zamanını görücez inşallah....rabbim izin verirse....
valla doğru diyosun ablacım...inşallah pazartesi günü bebişini görcen sonra dahada rahatlıycan canım
şimdi sizin en güzel dönemleriniz valla tadını çıkarın
kizlar merhaba nasilsiniz.
ben gece buyuk bi migren krizini atlattim. ilacta icmedim kivrandim resmen. ama simdi iyyim.
bu arada kan verdim sabah degerim 204. allahima sukur. dr ooo bayagi artmis diyo. pazartesi tekrar vermem lazim. umqrim kemerde bulurum kan vercek yer.
telden girdim simdi. sora yine gorusuruz. opuyorum hepinizi....
kizlar merhaba nasilsiniz.
ben gece buyuk bi migren krizini atlattim. ilacta icmedim kivrandim resmen. ama simdi iyyim.
bu arada kan verdim sabah degerim 204. allahima sukur. dr ooo bayagi artmis diyo. pazartesi tekrar vermem lazim. umqrim kemerde bulurum kan vercek yer.
telden girdim simdi. sora yine gorusuruz. opuyorum hepinizi....
Kızlar çok kötü bir şey oldu. Yatıyordum kalkar kalkmaz bacakalrıma aşağı yapışkan bir su boşaldı. Ne yapacağımı bilmiyorum(
Kızlar çok kötü bir şey oldu. Yatıyordum kalkar kalkmaz bacakalrıma aşağı yapışkan bir su boşaldı. Ne yapacağımı bilmiyorum(
inşallah iyisindir canım çok merak ettimGittin mi hastaneye? noldu nasılsın şimdi???
Teyzeler biz geldik gördük pıtpıtlarını meleğimizin p. Tesi detay veririz öptük
gözün aydın bebişim Allahım kucagına aldıgın günüde göstersin inşallahTeyzeler biz geldik gördük pıtpıtlarını meleğimizin p. Tesi detay veririz öptük
Aynur ablacımm çok geçmiş olsunnn ne yaptın ne ettin merak ettim inşallah kötü bir şey yokturrr
face de
devlet hastanesinde hiçbir şey yapamadılar. Sadece bir düna acı verdiler bana. Alttan muayeneler içime giren makaslarSonuçta birşey diyemediler. Su gelmişse yapacak hiçbir şey yokmuş. Düşmesini bekle dediler. bir ultrasona bile sokmadan ilkel yöntemlerle ebeler muayene etti. Aklı olan asla devlet hastanesine gitmesin. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim.Dua edin benim için.
yazmış , rabbim bebeğini ona bağışlasın inşallah ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?