Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydınnnn :)) didem canım senin 4 haftalıkken beta hcg kaç çıkmıştı. dr. bana üç kese görünüyor ama ikisi çok aşşağıda riskli dedi

günaydınnnn :)) didem canım senin 4 haftalıkken beta hcg kaç çıkmıştı. dr. bana üç kese görünüyor ama ikisi çok aşşağıda riskli dedi

günaydın canımm. benim 97 idi beta. geç döllenme olmuştu adetten 2 gün sonra kan testinde 97 çıkmıştı.. senin kaç çıktı ki değerinn??

ay maşallah yaaa 3 keseee desene yaşarlarsa 3 üz olacak bu bebeklerr

sanada günaydın canım, rabbim yardımcısı olsun aynur ablanında bebişininde inşallah, canım benim belirti yokta ne zaman banyo yapsam üşütüyorum o zaman afedersin kusma şeklinde değilde bulantı yapıyo hemen sıcak su torbasına sarılyom mecbur , havalar düzelsede etkilenmesem :106::106::106: sanada başarılar canım mülakatta inşallah 2 beyin tek yürek halledersiniz siz

kız hayırlı olsun üçüzlerin inşallah tutunurlar annişlerine , sen ayda kaç yumurtluyon kız doğal klomenli bu arada benim adet bir gün geçmişti 392 çıkmıştı senin kaç çıktı .....

abla var ya Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bak ilk gebeliğimde araştırma hastanesi iyidir diye gittik... tamam iyi olmasına iyidir de söylediğin gibi ikiz gebelik olduğunu gördükten sonra başladılar sık sık alttan muayene etmeye, ardından makaslar.... gelen giden muayene ediyor doğum anında gibi...işte bir baktım stajyerler geliyor aman ya RAbbi.... ikizlerin arasında 3 hafta fark varmış da vs. de hastanede muayene etmeyen dr. kalmamıştı.... 4. ayında suyu azaldı kürtaj dediler hazırlıyorlardı masadan kalktım ağlayarak eve gittim... ikizimin teki düştü ama diğeri enesim Allaha şükür mayısta 3 yaşında.... bencede hamileysen çok fazla güvenmeyeceksin devlet hastanesine... sen nerde oturuyordun abla? yardımcı olabilirim sana sanırım..

günaydın esraa nasılsınn??
senin bebek de büyümüş maşallah

iyiyim çok şükür canım sabah bulantılarıyla uğraşıyorum durduk yere yataktan kalkmamla lavaboya koşturmam bi oldu evet büyüyor bebegim annesi kurban onu yaradana yarın ikili test yaptircaz ve günler sonra ilk kez görücem çok heyecanlıyım bu aralar bi de cinsiyet heyecanı kapladı bazı arkadaşlar erkenden öğrendi belki bi umut doktor birşey söyler yarın :)

maşallah canım sana bol bol yumurtuluyosun Biz bir taneyi zor yumurtladık da tutturduk Sağlıkla büyürler inşallah. hangi hastaneye gittin merak ettim?

duana kooocaman bir aminnnnn canım genetikmiş aslında annem ikiz ve annemin ikizi olan teyzemin üçüzü var. bunlar doğal yollarla oluyor. eşimin teyzesininde doğal yollarla ikizi var... yani ikimizin tarafında da olması Allah tarafından işte. serabın yöntemi kendi kendime uyguladım :))) silkeledim kendimi :)))

Cinsiyet tahmini yapabilir doktorun 12. haftada doktorum söylemişti erkek diye ama kesin değil demişti sna da bir tahminde bulunabilir inşallah sonuçların da güzel çıkarr

Baktım didemin kinde komik bişey yok sen kesin bana güldün Didem çık aradan Hayırlı olsun canım , 3 bebeii karında düşünümeiyorum zordur ama sonucunu düşünürsen çok güzeller ya , rabbim yardımcın olsun şimdiden doğal klomenli

didem allah iyiliğini versin güldürdün beni :) adetime 5 gün kala 286 çıktı ve 3 kese :)

Allah razı olsun canım. :) dideme de yazdım genetik aslında Allahın takdiri... sıkıntımız var ama iki tanesi çok aşşağıda Allahım sen büyüksün.... dua edin benim içinde...

Evet canım Allahın takdiri inşallah tutunur bebişlerin canımm benimm. Allah ömür versin can versin onlara da sağlıkla doğsun.. 3 tane birden ayy çok ilginç olur ev bir anda yuvaya döner

:) bu arada irem canım doğal klomenli demene hala gülüyorum :))) Allah iyiliğini versin inş. ece canım 3. ve 4. ayda kız dediler :) sonra hep erkek :) doğdu erkek :)) ilk aylardakine pek itibar etme öğren ama 5. aydan önce söyledikleri pek geçerli olmuyor istisnalar hariç :)

yaaa çıkmıyorum aradannn kaç gündür özlemediniz mi beniii iki kaynatıyoruz şurda

kızzzz bana erkek dediler ya şimdii sonradan kız olmasın buuu Doktor %100 dedi ama ben bir şey görememiştim Sonradan kız olursa varyaa off ben kayınpederleri düşünemiyorumm adam nasıl sevindi erkek diye . Gerçi isim konusunda canımı sıktılar ama yine de alıştım ben oğlan olmasına kız olursa nasıl alışırım bilmiyorum

Ne koycanız kız ismini , niye canını sıktılar bakalım isim konusunda ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…