- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.041
günaydın herkeseaynur abla için çok üzüldüm inşallah sağlıklıdır bebeği sıkıca tutunur annesine
günaydınnnn :)) didem canım senin 4 haftalıkken beta hcg kaç çıkmıştı. dr. bana üç kese görünüyor ama ikisi çok aşşağıda riskli dedi
Herkeseee günaydınlarrr geçmişi biraz okudumm haftasonu okumaya hiç fırsatım olmadı ve meraktan çatlamıştım
Tubişimin değeri güzel artmış ve antalya yollarına düşmüşşş inşallah döndüğünde görür susamcığını :)
Fulyamın süprizi bozulmıuş ama öğrenmişler işte ne güzel ailesi bayram etmiştir :) pıtpıtları da duymuşsun canımm gözün aydın maşallah yeğenimize güzel büyüyor
hülya ablacım senin çalışmalar başlar artıkk inşallah bu ay gelsin bebiş
fitoşşumm bugün doktora gidecektiii erken gel de haber ver bize ne yapıyor senin sıpaa acaba
fatmişşş sen nerelerdesin kuzumm bulantıların geçti mi?
iremcin senin hala belirtin yok mu
kim kaldı başka bilmiyorummm :)
cumartesi günü sınava girdimm çok güzel geçmemişti ama 123 kelime yazmışım mülakata kaldım bu hafta da mülakat var hayırlısı ise olur inşallah..
günaydınnnn :)) didem canım senin 4 haftalıkken beta hcg kaç çıkmıştı. dr. bana üç kese görünüyor ama ikisi çok aşşağıda riskli dedi
face de
devlet hastanesinde hiçbir şey yapamadılar. Sadece bir düna acı verdiler bana. Alttan muayeneler içime giren makaslarSonuçta birşey diyemediler. Su gelmişse yapacak hiçbir şey yokmuş. Düşmesini bekle dediler. bir ultrasona bile sokmadan ilkel yöntemlerle ebeler muayene etti. Aklı olan asla devlet hastanesine gitmesin. Pazartesi kendi doktoruma gideceğim.Dua edin benim için.
yazmış , rabbim bebeğini ona bağışlasın inşallah ......
didem Allah iyiliğini versin güldürdün beni :) adetime 5 gün kala 286 çıktı ve 3 kese :)
günaydın esraa nasılsınn??
senin bebek de büyümüş maşallah
maşallah canım sana bol bol yumurtuluyosunBiz bir taneyi zor yumurtladık da tutturduk Sağlıkla büyürler inşallah. hangi hastaneye gittin merak ettim?
masallah Allah size bağışlasın 3üzleri benim adete 5 6gün kala 79 çıkmıştı :))didem Allah iyiliğini versin güldürdün beni :) adetime 5 gün kala 286 çıktı ve 3 kese :)
masallah Allah size bağışlasın 3üzleri benim adete 5 6gün kala 79 çıkmıştı :))
iyiyim çok şükür canım sabah bulantılarıyla uğraşıyorum durduk yere yataktan kalkmamla lavaboya koşturmam bi oldu evet büyüyor bebegim annesi kurban onu yaradana yarın ikili test yaptircaz ve günler sonra ilk kez görücem çok heyecanlıyım bu aralar bi de cinsiyet heyecanı kapladı bazı arkadaşlar erkenden öğrendi belki bi umut doktor birşey söyler yarın :)
didem allah iyiliğini versin güldürdün beni :) adetime 5 gün kala 286 çıktı ve 3 kese :)
Allah razı olsun canım. :) dideme de yazdım genetik aslında Allahın takdiri... sıkıntımız var ama iki tanesi çok aşşağıdaAllahım sen büyüksün.... dua edin benim içinde...
Baktım didemin kinde komik bişey yok sen kesin bana güldünDidem çık aradan Hayırlı olsun canım , 3 bebeii karında düşünümeiyorum zordur ama sonucunu düşünürsen çok güzeller ya , rabbim yardımcın olsun şimdiden doğal klomenli
tamam çıkma aradan , meryem tekzib yayınlamış bana güldüğü resmileştiyaaa çıkmıyorum aradannn kaç gündür özlemediniz mi beniii iki kaynatıyoruz şurda
:) bu arada irem canım doğal klomenli demene hala gülüyorum :))) Allah iyiliğini versin inş. ece canım 3. ve 4. ayda kız dediler :) sonra hep erkek :) doğdu erkek :)) ilk aylardakine pek itibar etme öğren ama 5. aydan önce söyledikleri pek geçerli olmuyor istisnalar hariç :)
kızzzz bana erkek dediler ya şimdii sonradan kız olmasın buuuDoktor %100 dedi ama ben bir şey görememiştim Sonradan kız olursa varyaa off ben kayınpederleri düşünemiyorumm adam nasıl sevindi erkek diye . Gerçi isim konusunda canımı sıktılar ama yine de alıştım ben oğlan olmasına kız olursa nasıl alışırım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?