- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.061
olsun beni avutsun şimdilik ona da raziyim :)):) bu arada irem canım doğal klomenli demene hala gülüyorum :))) Allah iyiliğini versin inş. ece canım 3. ve 4. ayda kız dediler :) sonra hep erkek :) doğdu erkek :)) ilk aylardakine pek itibar etme öğren ama 5. aydan önce söyledikleri pek geçerli olmuyor istisnalar hariç :)
inşallah canım çok sağol :)Cinsiyet tahmini yapabilir doktorun 12. haftada doktorum söylemişti erkek diye ama kesin değil demişti sna da bir tahminde bulunabilirinşallah sonuçların da güzel çıkarr
sıkıca tutunurlar orda kardeş kardeş gecinirler sonra da sağlıcakla dunyaya gelirler inşallah annesi sen pozitif düşün hep Allah size bağışlasın rabbim yardımcın olsun :)Allah razı olsun canım. :) dideme de yazdım genetik aslında Allahın takdiri... sıkıntımız var ama iki tanesi çok aşşağıdaAllahım sen büyüksün.... dua edin benim içinde...
tamam çıkma aradan , meryem tekzib yayınlamış bana güldüğü resmileştiYerim ben senide şehzadenide özlemez miyiz biz sizi
Ne koycanız kız ismini , niye canını sıktılar bakalım isim konusunda ......
Didem ismi ne olacakmış?
kayınbabamın ismi olacak tabikii "hasan".. Ebe dede ismi koymayı sevmiyorum benn hiç de istemiyordumm ama eşimde baştan beri hep söylüyodu hasan koyalım diye ben onu ikna etmiştim başka isimler konusunda ama dün konuştuk kayınbabamla emrivaki yapar gibi hasan koyun dedi. Ben sizin için o kadar emek harcadım siz benim bir ismimi yaşatmayacak mısınız dedi . Ilk kız torunlarının ismi de kaynanamın ismi onlar koydular da ismimizi siz koymazsanız olmaz vs dediler. Ben de dedim yanına bir isim daha koyarım tek kalmasın tamam dediler. Hasan umut olacak şimdiki düşüncem sonradan daha güzel bir isim bulmazsam( kardeşimin adı da ümit. ümit umut aynı şey sayılır biri de dayısının ismi olsun bari )
Günaydın arkadaşlar nasılsınız geçmişi okudum sude merve abla nasıl acaba allah ım bebeğini bağışlasın d yeşilccciiiiiiiiiik tebrik ederim oğluş geliyor maşaalah canım nelerdi belirtilerin meryem eneees sanada maşallah gelsin üçüzler kılar bide hangi aralıklarla doktora gittiniz gideli 1 hafta oldu daha ama yine gidesim var??????????????????
seni fena gacı seniii , ismin yarısını hemen kendi tarafına çekmişKayınpederin iyi bir adamsa takılma ismine bence , şahsen bana kimse öyle bişey demedi ama kendi düşüncem oğlum olursa ben koycam ismini, normalde o ismi koymazdım, kulağa hoş gelmiyo benim adıma ama anlam olarak iyi bence ve kayınpederi severdim o yüzden Olursa bende ömer yılmaz (yılmaz kayınpederin adı )koycam herif onay vermedi ama
Teyzeler biz geldik gördük pıtpıtlarını meleğimizin p. Tesi detay veririz öptük
herkese günaydın
hepinize çok güzel bir hafta diliyorum
teşekkür ederim canımm.. Belrtilerim ilk zamanlar sağ kasıkta batma oldu. Bebeğim de sağ taraftaydı. Pek bulantım olmadı bir iki hafta oldu ama çok ağır geçmedi. çok kilo almadım ( henüz 700 gr almışım). Ilk zamanlar ekşiye aşerdimm şimdilerde tatlı ekşi tuzlu farketmiyor. Belirtiler bunlardı canım :)
severim aslında iyi adam ama ilk çocuk ben koymak isterdim adını böyle emrivaki minnet altında bırakmalar hoşuma gitmedi.. Ama madem ismi de konacak artık tüm masraflarını dedesi karşılasın
Kulağa hoş gelmeyen senin düşündüğün isim mi ömer yılmaz yani? ömer yılmaz xxxx olacak yani :) yılmaz orda soyadı gibi oluyo aslında ama anlam olarak kötü bir isim değil :)
günaydın ablaaaa nasılsınn??? yaz geldi bahar geldiii keyifler yerinde miii
Kayınbabamın ismi olacak tabikii "hasan".. ebe dede ismi koymayı sevmiyorum benn hiç de istemiyordumm ama eşimde baştan beri hep söylüyodu hasan koyalım diye ben onu ikna etmiştim başka isimler konusunda ama dün konuştuk kayınbabamla emrivaki yapar gibi hasan koyun dedi. Ben sizin için o kadar emek harcadım siz benim bir ismimi yaşatmayacak mısınız dedi . ilk kız torunlarının ismi de kaynanamın ismi onlar koydular da ismimizi siz koymazsanız olmaz vs dediler. ben de dedim yanına bir isim daha koyarım tek kalmasın tamam dediler. hasan umut olacak şimdiki düşüncem sonradan daha güzel bir isim bulmazsam( kardeşimin adı da ümit. ümit umut aynı şey sayılır biri de dayısının ismi olsun bari )[/QUOBende kayınbabamın ismini koydum Mustafa çok iyi bir insandır ayrıca adını koyduğumuzdan dolayı çok mutlu eski gelenekleri yaşatma taraftarıyız biraz ................hangi aralıklarla doktoktora gittin canım özellikle ilk zamanlar=?????????????
günaydın bebekler geçmişi okudum tek tek alıntı yapmıyorum
haftasonu annemler vardı bende çok şükür hava çok güzel olmasına rağmen annemle biraz dip köşe yaptık o yüzden dışarı çıkamadım umarım herkes çok iidir ben nispeten daha iyiyim ama bulantılarım devam ediyor
evet canım eğer kayınpederin ismi olmasa yılmaz ismini asla koymazdım bende , evet 2 soyisimli erkek olacak benim oğluşumKız sen ilk haftalarda peki şişkinlikle felan kilo alıp verdin mi ben 6-8 haftalar arasında 1200 gr almışım Ama doktor bişey demedi .............
günaydın tatlım evet hava çok güzel
hele bizim burası yanıyo valla sen nasılsın
minik hasanım nasıl dinlendinmi
sınavında iyi geçmiş şükür
teşekkür ederim canımm.. Belrtilerim ilk zamanlar sağ kasıkta batma oldu. bebeğim de sağ taraftaydı. pek bulantım olmadı bir iki hafta oldu ama çok ağır geçmedi. Çok kilo almadım ( henüz 700 gr almışım). ilk zamanlar ekşiye aşerdimm şimdilerde tatlı ekşi tuzlu farketmiyor. Belirtiler bunlardı canım :)
Severim aslında iyi adam ama ilk çocuk ben koymak isterdim adını böyle emrivaki minnet altında bırakmalar hoşuma gitmedi.. ama madem ismi de konacak artık tüm masraflarını dedesi karşılasın
kulağa hoş gelmeyen senin düşündüğün isim mi ömer yılmaz yani? ömer yılmaz xxxx olacak yani :) yılmaz orda soyadı gibi oluyo aslında ama anlam olarak kötü bir isim değil :)
günaydın hatunlar biz geldik
öncelikle aynur ablamın son durumunu merak ediyorum hayırlı haberlerle gelsin iremcim yazmış facede paylaştığını kendi drndan ne zaman gelicek acaba:44::44:
tubikimmmm değerin artmışşş oooohhhhh mis gibiinşallah haftayada susamını görüceksinnn iyi dinlen yorma kendini sakın oralarda
kuzulara isim bilem bulunmuşiimiş vallaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?