- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.081
günaydın bebekler geçmişi okudum tek tek alıntı yapmıyorum
haftasonu annemler vardı bende çok şükür hava çok güzel olmasına rağmen annemle biraz dip köşe yaptık o yüzden dışarı çıkamadım umarım herkes çok iidir ben nispeten daha iyiyim ama bulantılarım devam ediyor
Bende kayınbabamın ismini koydum Mustafa çok iyi bir insandır ayrıca adını koyduğumuzdan dolayı çok mutlu eski gelenekleri yaşatma taraftarıyız biraz ................hangi aralıklarla doktoktora gittin canım özellikle ilk zamanlar=?????????????
ilk haftalar şişkinlikten dolayı 1-2 kilo oynuyordu kilom 58 den 59-60 lara çıkıyordum ama o kilo almış sayılmaz kiSonra iştahsızlık başlayınca 56 ya düştüm. doktora gittiğimde hep 57-58 çıkıyodu kilom 3 haftada bir gittiğim içn ya şiş oluyodum ya olmuyodum doktor bir şey demiyodu. Bu gittiğimde 59.7 çıktı kilom 700 gr almışsın dedi. Sordum nasıl diye iyi dedi. Ama o an karnım şişti içimden dedin o 700 gr da şişlik zaten
buralar da sıcak ablacım ne güzell ohh.. İyiyim bende evdeyim rahatladımm evime gelince telaşeler bitincee..minik umut ( hasan umut un umut kısmını kullanıyorum ben ) da iyi teyzesiii bol bol uyuyo yata yata büyüyecek benim yavrum.
mülakat da iyi geçerse kısmetse olur bu iş torpilimiz yok ama şansımıza deneyeceğiz :)
bitti mi senin klomenler ? bu arada kızın da hastaydıı nasıl oldu iyileşti mi?
günaydın canım kavuştun anneciğine ama keşke
yormasaydın kendini
ben pek bişi yapmadım annem ve kardeşim daha çok çalıştı
kızçeler size azcık c.tesinden özet geceyim gittik drumuza tahlillerimize baktı çok az kansızlık var dedi ileride daha fazla olmaması için demir ilacı verdi migde bulantımı söyledim onun içinde bir ilaç verdi progestanı fitil olarakta alabilirsin dedi ama iş yerinde sıkıntı olur die denemedim normal devam ediyorum sonra pıtpıtpıtpıt larımızı gördükama bildiğin fasulyeeee kurban olduğummmmm sonra dr dan izin istedik eşim 5-6 sn tlfndan videoya çekti pıtpıtpıt atışlarını (ben önceden gazlamıştım onu annene kardeşine göndeririz die heheheh yoksa çekmezdi ) sonra drumuz normal cinsel hayatınıza başlayabilrsiniz dedi :26::26: (ama biz bunun için biraz daha beklemeyi düşünüyoruz demokraside çareler tükenmiyor nasıl olsa ) ve 30 nisana randevu verdi uffffffffffffff nasıl gecicek zaman (30 nisandada ikili teste fln bakıcakmış zaten)
bizdee bu kaaaaa işte
gözün aydın canım gelmiş annişinnn temizliği de yapmışsınız için rahatlamıştır ohhh :)
o soruyu atlamışım canım pardonn.. adetten 2 gün sonra kan verdim öğrendim gebeliği. 10 gün sonra gittim kese görmeye. bi 10 gün sonra da kalp atışları için gittim. 10. haftada gittim. 12. haftada ve en son 16. haftada gittim.
ilk haftalar şişkinlikten dolayı 1-2 kilo oynuyordu kilom 58 den 59-60 lara çıkıyordum ama o kilo almış sayılmaz kiSonra iştahsızlık başlayınca 56 ya düştüm. Doktora gittiğimde hep 57-58 çıkıyodu kilom 3 haftada bir gittiğim içn ya şiş oluyodum ya olmuyodum doktor bir şey demiyodu. Bu gittiğimde 59.7 çıktı kilom 700 gr almışsın dedi. Sordum nasıl diye iyi dedi. Ama o an karnım şişti içimden dedin o 700 gr da şişlik zaten
Buralar da sıcak ablacım ne güzell ohh.. Iyiyim bende evdeyim rahatladımm evime gelince telaşeler bitincee..minik umut ( hasan umut un umut kısmını kullanıyorum ben ) da iyi teyzesiii bol bol uyuyo yata yata büyüyecek benim yavrum.
Mülakat da iyi geçerse kısmetse olur bu iş torpilimiz yok ama şansımıza deneyeceğiz :)
bitti mi senin klomenler ? Bu arada kızın da hastaydıı nasıl oldu iyileşti mi?
bende kayınbabamın ismini koydum mustafa çok iyi bir insandır ayrıca adını koyduğumuzdan dolayı çok mutlu eski gelenekleri yaşatma taraftarıyız biraz ................hangi aralıklarla doktoktora gittin canım özellikle ilk zamanlar=?????????????
günaydın kızlaaar...
fulyacm gözünaydın evladının kalp atıslarını görmüşsün..
aynur ablacm coook gecmiş olsn rabbim yawrunu sana bağışlasın..
veee diğer kızlar hepinze selamlar sevgiler iyi haftalar diliyoruum...
günaydın küboşum hoşgeldin
kızçeler size azcık c.tesinden özet geceyim gittik drumuza tahlillerimize baktı çok az kansızlık var dedi ileride daha fazla olmaması için demir ilacı verdi migde bulantımı söyledim onun içinde bir ilaç verdi progestanı fitil olarakta alabilirsin dedi ama iş yerinde sıkıntı olur die denemedim normal devam ediyorum sonra pıtpıtpıtpıt larımızı gördükAma bildiğin fasulyeeee kurban olduğummmmm Sonra dr dan izin istedik eşim 5-6 sn tlfndan videoya çekti pıtpıtpıt atışlarını (ben önceden gazlamıştım onu annene kardeşine göndeririz die heheheh yoksa çekmezdi ) sonra drumuz normal cinsel hayatınıza başlayabilrsiniz dedi :26::26: (ama biz bunun için biraz daha beklemeyi düşünüyoruz demokraside çareler tükenmiyor nasıl olsa ) ve 30 nisana randevu verdi uffffffffffffff nasıl gecicek zaman (30 nisandada ikili teste fln bakıcakmış zaten)
bizdee bu kaaaaa işte
günaydın ablacm nasılsın ne var ne yok
kızçeler size azcık c.tesinden özet geceyim gittik drumuza tahlillerimize baktı çok az kansızlık var dedi ileride daha fazla olmaması için demir ilacı verdi migde bulantımı söyledim onun içinde bir ilaç verdi progestanı fitil olarakta alabilirsin dedi ama iş yerinde sıkıntı olur die denemedim normal devam ediyorum sonra pıtpıtpıtpıt larımızı gördükama bildiğin fasulyeeee kurban olduğummmmm sonra dr dan izin istedik eşim 5-6 sn tlfndan videoya çekti pıtpıtpıt atışlarını (ben önceden gazlamıştım onu annene kardeşine göndeririz die heheheh yoksa çekmezdi ) sonra drumuz normal cinsel hayatınıza başlayabilrsiniz dedi :26::26: (ama biz bunun için biraz daha beklemeyi düşünüyoruz demokraside çareler tükenmiyor nasıl olsa ) ve 30 nisana randevu verdi uffffffffffffff nasıl gecicek zaman (30 nisandada ikili teste fln bakıcakmış zaten)
bizdee bu kaaaaa işte
günaydın canım hoşgeldin sende görmüşsün kuzunu
ailende öğrendi şimdi bi başka mutlusundur sen
anaaaaam kız 30 nisan çok uzun senden önce biz çatlarız beeee
hani resim yaaaaa , özellikle keseni merak ettim yuvarlak mı patlıcan mı kız
fulya kuzum bizim de kontrolümz 30 nisan da 1 ay gecmeeeez
olur tatlım olur torpile hiç gerek yok zehir gibi hatunlarsınız siz
sizin yapamıycağınız şey yok kızım iyileşti şükür canım
benim klomen bitti cuma doktora gidicem bende bakalım hayırlısı
zaten artık takmıyorum kafama olcağına varsın bide yoğunum biraz yeni ev tuttu eşim orayla uğraşmaya
başlıycam bu hafta bu ayıda öyle doldururum artık
bizdee bu kaaaaa işte
ben iyiyim tatlım aynı çalışıp duruyorum tatil hafta sonu gezmesi yok
burdan bir yere ayrılamıyorum napıyım
evet ablacım mutluyum ama hastalıklı gibiyimm
sorma ablam allahtan pıtpıtpıt videosu var
kız benimki daha çok armut gibi
oofff offff nasıl gecicek bilmiyom bebde videosuna bakıp bakıp duruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?