Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

gözün aydın canım gelmiş annişinnn temizliği de yapmışsınız için rahatlamıştır ohhh :)

o soruyu atlamışım canım pardonn.. adetten 2 gün sonra kan verdim öğrendim gebeliği. 10 gün sonra gittim kese görmeye. bi 10 gün sonra da kalp atışları için gittim. 10. haftada gittim. 12. haftada ve en son 16. haftada gittim.

olur tatlım olur torpile hiç gerek yok zehir gibi hatunlarsınız siz
sizin yapamıycağınız şey yok kızım iyileşti şükür canım
benim klomen bitti cuma doktora gidicem bende bakalım hayırlısı
zaten artık takmıyorum kafama olcağına varsın bide yoğunum biraz yeni ev tuttu eşim orayla uğraşmaya
başlıycam bu hafta bu ayıda öyle doldururum artık

kızçeler size azcık c.tesinden özet geceyim gittik drumuza tahlillerimize baktı çok az kansızlık var dedi ileride daha fazla olmaması için demir ilacı verdi migde bulantımı söyledim onun içinde bir ilaç verdi progestanı fitil olarakta alabilirsin dedi ama iş yerinde sıkıntı olur die denemedim normal devam ediyorum sonra pıtpıtpıtpıt larımızı gördük ama bildiğin fasulyeeee kurban olduğummmmm sonra dr dan izin istedik eşim 5-6 sn tlfndan videoya çekti pıtpıtpıt atışlarını (ben önceden gazlamıştım onu annene kardeşine göndeririz die heheheh yoksa çekmezdi ) sonra drumuz normal cinsel hayatınıza başlayabilrsiniz dedi :26::26: (ama biz bunun için biraz daha beklemeyi düşünüyoruz demokraside çareler tükenmiyor nasıl olsa ) ve 30 nisana randevu verdi uffffffffffffff nasıl gecicek zaman (30 nisandada ikili teste fln bakıcakmış zaten)

bizdee bu kaaaaa işte

günaydın kızlaaar...
fulyacm gözünaydın evladının kalp atıslarını görmüşsün..
aynur ablacm coook gecmiş olsn rabbim yawrunu sana bağışlasın..
veee diğer kızlar hepinze selamlar sevgiler iyi haftalar diliyoruum...

anaaaaam kız 30 nisan çok uzun senden önce biz çatlarız beeee

saol canım tam bitmedi kadını çağırcam bu haftasonu
seninde sınavın ii fgeçmiş bebişi görmüşsün ve cinsiyeti öğrenmişsin ne mutlu

benim kide şişkinlikten galiba ya ,

canım ben 6. Haftam dolmak üzereyken bir gittim birde 8. Haftamda alttan muayene olmadım hiç....

hani resim yaaaaa , özellikle keseni merak ettim yuvarlak mı patlıcan mı kız

maşallah kuzum maşallahhh yaaa

günaydın canım hoşgeldin sende görmüşsün kuzunu
ailende öğrendi şimdi bi başka mutlusundur sen

evet ablacım mutluyum ama hastalıklı gibiyimm

anaaaaam kız 30 nisan çok uzun senden önce biz çatlarız beeee

sorma ablam allahtan pıtpıtpıt videosu var

hani resim yaaaaa , özellikle keseni merak ettim yuvarlak mı patlıcan mı kız

kız benimki daha çok armut gibi
fulya kuzum bizim de kontrolümz 30 nisan da 1 ay gecmeeeez

oofff offff nasıl gecicek bilmiyom bebde videosuna bakıp bakıp duruyom

tşekkür ederim abla..

yeni ev niye tuttu eşinn taşınacak mısınız?

maşallah senin fasülyenin canımm ne mutlu sana :) 30 nisan çook geç yaa hstene imkanlarınız daha ferah olsa da arada bir kere daha grmeye gidebilsen. :) Ben ne zaman gitcem bi daha sormadım doktora o da söylemedi cuma günü üçlü test sonuçlarım çıkacak o zaman sorarım ne zaman geleyim diye o da büyük ihtimal 30 nisanda gel der birlikte gün sayarız artık

ben iyiyim tatlım aynı çalışıp duruyorum tatil hafta sonu gezmesi yok
burdan bir yere ayrılamıyorum napıyım

dün hava harikaydı ama o kadarcık sıcakta bile bana fenalık geldi yaza koca göbeğimle napıcm nasıl nefes alıcm bilmiyorum haftasonu bende eve cakıldım misafir temizlik derken bosa gittiama bugün doğumgünüm kızcemı anneme bırakıp kocişle yemege gidecegz tabi bir aksilik çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…