- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.541
GÜNAYDIN CANIM SANADA , YA BULANTI DEĞİL BİŞEY YOK BENDE , ACABA BENDEN RAHAT HAMİLELİK GEÇİREN VAR MI DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM
GÜNAYDIN KIZLAR VE FULİMMM NASSIN BEBEKİM
ufak ufak hareketler hissediyorum canım ama çoğunlukta uyuyo sanırım benimki :)
bizimde kız olursa isim belliydi ama tersi oldu :) kız olursa esen, ya da eylül esen koymayı düşünüyorduk. oğlumuza da çeşitli isimler düşünmüştük ama dede baskısı galip geldi hasan umut olacak. ege ya egehan koymayı istiyordum içimde kaldı
tatlım biz çınar koymaya karar verdik ama benim aklımın bi köşesinde görkem ismi yinede kararsızım ama galiba çınar olacak seninki ne kız erkek ? siz ne isim düşündünüz :)
ben dua ediyorum kız olmadı diye kız olsaydı kayınvalidemin adı suzan olucaktı :)) ya kayınvalidemi çok seviyorum ama isim yaşlı ismi bence suzan ananemin adı hemdebizim de erkek olursa kayınpederimin adını da koycaz. oruç alp olcak,ama sadece alp diye hitap ederiz dedi eşim... çünkü babasını çok küçük yaşta kaybetti eşim,biri kötü bi söz dese oruç diyerek zoruma gider diyo,o yüzden alp deriz diyo...ben de bişey demiyorum...alp ben istedim zaten..
ama kız olursa eylül eşimin de hoşuna gitti benim de... seninle aynı düşünmüşüz...
yanına da bi kısa isim bulalım diyoruz.. bakalım su olabilir. (eylül su) amcası lina diyo ama biz eşimle sevmedik... anlamı hurma ağacıymış...ben türkçe isim seviyorum.. arapça falan değil..net olsun..
çocuğum adını söylediğinde anlamı ne diye sormasınlar. ben çok çektim ismimden...
iyimisin fulim bugün?
kız senin de oğlun olcak ha benim içime öyle doğuyo...
didoşum günaydın size de....
hareketlerini hissetmeye başladın mı didoş?
ha bir de isim konusunu hiç konuşmadık... fikir verelim birbirimize.
biz erkek olursa alp düşünüyoruz da...
kız bulamadık.... dr. da kıza benzetti...
bir tek ''eylül'' sevdim.
fikirlerinize açığım...
GÜNAYDIN CANIM SANADA , YA BULANTI DEĞİL BİŞEY YOK BENDE , ACABA BENDEN RAHAT HAMİLELİK GEÇİREN VAR MI DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM
GÜNAYDIN KIZLAR VE FULİMMM NASSIN BEBEKİM
Herkeslereee günaydınnnlarr nasılsınızzz?? minik kuzular ne yapyıorlar?
sevocum seninde oğlanla benim oğlan arasında 1 hafta varmış yaa ben seni daha eski hamiş sanıyodumismini ne koyacaksınız siz?
günaydınnnnn oğlan anası iy gidiyo işte arada bzi böllleeeyapıo ama iyi sen nasılsınnn
iyiyim bende kuzucuk geçti bulantılar kusmalar allaha şükür enerjim yerine geldi :)) özledim sizi gııı :)
bizim de erkek olursa kayınpederimin adını da koycaz. oruç alp olcak,ama sadece alp diye hitap ederiz dedi eşim... çünkü babasını çok küçük yaşta kaybetti eşim,biri kötü bi söz dese oruç diyerek zoruma gider diyo,o yüzden alp deriz diyo...ben de bişey demiyorum...alp ben istedim zaten..
ama kız olursa eylül eşimin de hoşuna gitti benim de... seninle aynı düşünmüşüz...
yanına da bi kısa isim bulalım diyoruz.. bakalım su olabilir. (eylül su) amcası lina diyo ama biz eşimle sevmedik... anlamı hurma ağacıymış...ben türkçe isim seviyorum.. arapça falan değil..net olsun..
çocuğum adını söylediğinde anlamı ne diye sormasınlar. ben çok çektim ismimden...
kızlar ya bebelerimiz olunca hep beraber bi avmde fln buluşup büyükten küçüğe bebeleri sıralayıp resim çekinelim bence düşünsenize 10 tane bebeiş yanyana fln ayy süper bi foto olur kesin :)) hehe
eşin babasını kaybettiği için ismini koyması anlamlı ama daha yaşayan birinin ismini koymak ne bileyim yaa ben istemiyordum dede ebe ismi koymayı artık anlamı güzel daha modern isimler koymak gerekiyor eski isimler olunca çocuğumla alay ederler ya da ayy ne biçim bu isim derler diye çekiniyorum. alp i biz de düşünüyorduk ama hasanalp eşimin hoşuna gitmedi..
eylül su da güzel ama anlamlı bir isim olması taraftarıyım ben en azından isminin birinin güzel anlamı olsun
avm de kesin dikkat çeker düşünsene herkesin elinde bir bebek arabası 10 tane yanyanaaasüper:)
Günaydın arkadaşlar nasılsınız ben sabah sabah burnuma gelen yemek kokularıyla meşgulüm sabah sabah,,,,,,,,,,,,,
kesin zaten birinden biri gazetecileri arar abi burda 10 arkadaş aynı anda hamile kalmış gbi bebeleriyle bululmuşlar gel bu pozu kaçırma diye fln hatta onu birnin yapmasına gerek yok bence biz site arkadaşlığımızı anlatıp bi poz verebiliriz gazetede çıkarsa çocuğuma saklarım o gazeteyi büyük bi anı olur hepimizede hehe :))
ay ne güzel senaryo oldu bu tabi siz istanbullular buluşun gezinn fotoğrafa bizi de photoshop la eklersiniz artık
Sevo hoşgeldin canım. Yüzünü gören cennetlik:)) İyi olduğuna sevindim. Göbişin büyüdü mü, kilo alma durumları nasıl?
Günaydın kızlar. Bakıyorum isim muhabbeti başlamış oh ne güzel:)) Benim kızımın adı Zeynep olacak. İkinci ismine henüz karar verilmedi. Annem babam koysun istiyorum.Onlar da bir türlü anlaşamadılar:) Bu gidişle ben müdahale edeceğim ve Zeynep Sıla ya da Zeynep Duru olacak inşallah. Biz de soyad da uzun ne yapacağız bilemedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?