Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydınnnnn oğlan anası iy gidiyo işte arada bzi böllleee yapıo ama iyi sen nasılsınnn

iyiyim bende kuzucuk geçti bulantılar kusmalar allaha şükür enerjim yerine geldi :)) özledim sizi gııı :)

GÜNAYDIN CANIM SANADA , YA BULANTI DEĞİL BİŞEY YOK BENDE , ACABA BENDEN RAHAT HAMİLELİK GEÇİREN VAR MI DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM

GÜNAYDIN KIZLAR VE FULİMMM NASSIN BEBEKİM

bizim de erkek olursa kayınpederimin adını da koycaz. oruç alp olcak,ama sadece alp diye hitap ederiz dedi eşim... çünkü babasını çok küçük yaşta kaybetti eşim,biri kötü bi söz dese oruç diyerek zoruma gider diyo,o yüzden alp deriz diyo...ben de bişey demiyorum...alp ben istedim zaten..
ama kız olursa eylül eşimin de hoşuna gitti benim de... seninle aynı düşünmüşüz...
yanına da bi kısa isim bulalım diyoruz.. bakalım su olabilir. (eylül su) amcası lina diyo ama biz eşimle sevmedik... anlamı hurma ağacıymış...ben türkçe isim seviyorum.. arapça falan değil..net olsun..
çocuğum adını söylediğinde anlamı ne diye sormasınlar. ben çok çektim ismimden...

tatlım biz çınar koymaya karar verdik ama benim aklımın bi köşesinde görkem ismi yinede kararsızım ama galiba çınar olacak seninki ne kız erkek ? siz ne isim düşündünüz :)

benimde oğluş geliyor canımm sen uykudan daha uyanamamışsın :)) hasan umut olacak ama benimde içimde başka isimler kaldıı bilmiyorum ne olacak

ben dua ediyorum kız olmadı diye kız olsaydı kayınvalidemin adı suzan olucaktı :)) ya kayınvalidemi çok seviyorum ama isim yaşlı ismi bence suzan ananemin adı hemde

BULANTILARIMA İNAT GİYİNDİM SÜSLENDİM BUGÜN SENİ YENİCEM BULANTIII DİEEE GÜNE BAŞLADIMMMMM CİCİCİCİ GİYİNDİMMM İNŞALLAH İYİYİM KUZUMMMM KENDİMİ DİNLEMMEYE ÇALIŞIYORUM YEMEK YİYİNCE GEÇİO ZATEN BULANTIMDA

YAAA HERKES ÖYLE DİO BENDE ÇOK ALIŞTIM BU FİKRE (ERKEK FİKRİNE) RABBİM RUHEN BEDENEN SAĞLIKLI VERSİNDE İNŞALLAHHHH

GÜNAYDIN CANIM SANADA , YA BULANTI DEĞİL BİŞEY YOK BENDE , ACABA BENDEN RAHAT HAMİLELİK GEÇİREN VAR MI DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM

GÜNAYDIN KIZLAR VE FULİMMM NASSIN BEBEKİM

GÜNAYDIN BELİRTİSİZ YAWRUÇEEE MAŞŞALLAH SANA BİZDE DE SABAHOLUYO BİRDE ACIKINCA BİŞEYLER YİYİNCE GEÇİYO ŞÜKÜR

Herkeslereee günaydınnnlarr nasılsınızzz?? minik kuzular ne yapyıorlar?

sevocum seninde oğlanla benim oğlan arasında 1 hafta varmış yaa ben seni daha eski hamiş sanıyodum ismini ne koyacaksınız siz?

GÜNAYDIN DİDOŞUMMMMMM

günaydınnnnn oğlan anası iy gidiyo işte arada bzi böllleee yapıo ama iyi sen nasılsınnn

iyiyim bende kuzucuk geçti bulantılar kusmalar allaha şükür enerjim yerine geldi :)) özledim sizi gııı :)

OOH OHH MAŞŞALLAH SİZE BİZDE SENİ ÖZLEDİK KUZUMMMM

kızlar ya bebelerimiz olunca hep beraber bi avmde fln buluşup büyükten küçüğe bebeleri sıralayıp resim çekinelim bence düşünsenize 10 tane bebeiş yanyana fln ayy süper bi foto olur kesin :)) hehe

eşin babasını kaybettiği için ismini koyması anlamlı ama daha yaşayan birinin ismini koymak ne bileyim yaa ben istemiyordum dede ebe ismi koymayı artık anlamı güzel daha modern isimler koymak gerekiyor eski isimler olunca çocuğumla alay ederler ya da ayy ne biçim bu isim derler diye çekiniyorum. alp i biz de düşünüyorduk ama hasanalp eşimin hoşuna gitmedi..

eylül su da güzel ama anlamlı bir isim olması taraftarıyım ben en azından isminin birinin güzel anlamı olsun

kızlar ya bebelerimiz olunca hep beraber bi avmde fln buluşup büyükten küçüğe bebeleri sıralayıp resim çekinelim bence düşünsenize 10 tane bebeiş yanyana fln ayy süper bi foto olur kesin :)) hehe

avm de kesin dikkat çeker düşünsene herkesin elinde bir bebek arabası 10 tane yanyanaaa süper:)

kız içi alara bence çok güzel bi isim osmanlıcada güneşin en kızıl haline alara denirmiş... sudenaz da güzel şevval, berli,eylül, naz, hümeyra, ezgi, öznur, melis, beren v.s.v.s

avm de kesin dikkat çeker düşünsene herkesin elinde bir bebek arabası 10 tane yanyanaaa süper:)

kesin zaten birinden biri gazetecileri arar abi burda 10 arkadaş aynı anda hamile kalmış gbi bebeleriyle bululmuşlar gel bu pozu kaçırma diye fln hatta onu birnin yapmasına gerek yok bence biz site arkadaşlığımızı anlatıp bi poz verebiliriz gazetede çıkarsa çocuğuma saklarım o gazeteyi büyük bi anı olur hepimizede hehe :))

ay ne güzel senaryo oldu bu tabi siz istanbullular buluşun gezinn fotoğrafa bizi de photoshop la eklersiniz artık

Günaydın kızlar. Bakıyorum isim muhabbeti başlamış oh ne güzel:)) Benim kızımın adı Zeynep olacak. İkinci ismine henüz karar verilmedi. Annem babam koysun istiyorum.Onlar da bir türlü anlaşamadılar:) Bu gidişle ben müdahale edeceğim ve Zeynep Sıla ya da Zeynep Duru olacak inşallah. Biz de soyad da uzun ne yapacağız bilemedim:))

Sevo hoşgeldin canım. Yüzünü gören cennetlik:)) İyi olduğuna sevindim. Göbişin büyüdü mü, kilo alma durumları nasıl?

Sevo hoşgeldin canım. Yüzünü gören cennetlik:)) İyi olduğuna sevindim. Göbişin büyüdü mü, kilo alma durumları nasıl?

canım benim bebeiş büyüdü doğal olarak göbişde büyüdü hehe:) ama allaha şükür şu an için 70 oldum 69la hamiş kalmışdım düşün artık ama şu saatten sonra hızla alacağa benziyorum iştahım fena açıldı

ABLAM GÜNAYDINNNNNN

bizde isim kervanına katılalımmmmm zaten çok önceden düşünmüştük kız olursa ZEYNEP MİRA erkek olursa KERİM EREN Kerim eşimin ilk adı ben çok seviyorum bu ismini o yüzden oğlum olursa ilk adı KERİM olucak Eren ikinci adı olucak ama son dakka değişmezse

topik böyle cansızlaştı canımm yaz geldi herkes dışarlara açıldı diyecem koca bir yalan olacak

senin kilo da iyi gidiyo sevocummm ama ilk zamanlar bulantıdan dolayı kilo vermiştin sanıyorumm. bende henüz 1 kilo aldım almadım ama dediğin gibi iştah hak getiree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…