- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.741
sorma bende zor tutuyom zaten kendimi kafaya koydum alıcam bebek arabasıyla pusetini
didoşummm benimde limde sandık verken yapıverim dedim hem derli toplu dursun dedim çoğalınca güzelce büyük bi hurca geçiririm artık sende öyle yap hurca toplarsın hazırlanacağı zaman çıkartıp yıkar yerleştirirsin yawrummm aldıklarımda önlük şapka patik inekli olanlara bittiimmmm sütü seven inek olduğumdan bennnnnnnnzıbında aldım ama daha gelmedi kargo bugün gelmesi lazım halbuki
anladım canımmm inekli cicilerii yavruşun da severr :) Ben hep zıbın alıyorum yaa geçen gün baktım da aldıklarıma 3 tane zıbını 1 tane alt üst takımı var bir de yeleklerii şapkası eldiveni atkısı :)) çocuğumun bi ayakları kalmış kapanacak bir çorap almayı akıl edememişim
merhaba kızlar size veda edip gitmiştim adet olacağıma dair belirtileri hissedince bu konudan uzaklaşmam lazım sizden değil demiştim ama döndüm aranıza ve çok güzel birşey oldu bugün çift çizgiyi gördüm 1 saat oldu göreli :)) 10 unda dr a gideceğim inşallahh sizinle paylaşmak istedim çok mutluyumm Allah ım herkese bu mutluluğu nasip etsin :))
merhaba kızlar size veda edip gitmiştim adet olacağıma dair belirtileri hissedince bu konudan uzaklaşmam lazım sizden değil demiştim ama döndüm aranıza ve çok güzel birşey oldu bugün çift çizgiyi gördüm 1 saat oldu göreli :)) 10 unda dr a gideceğim inşallahh sizinle paylaşmak istedim çok mutluyumm Allah ım herkese bu mutluluğu nasip etsin :))
günaydın güzeller dün kabus gibi bi akşam yasadım işyerinde başlayan başağrım evde yatmama rağmen geçmedi çok kötüydüm sonra midem bulanmaya başladı hala zorluyor beni bu durum
günaydın fatmacım. geçmiş olsun canım. benim de tutmuştu bi gece migrenim. ağrıdan bulantıdan ölmüştüm. ama sölemesi ayıp safrayı atınca rahatlamıştım. umarım senin baş ağrında geçer çabucak...
hayırlı olsun canım , güne güzel haberle başlamak ne güzellll ,
günaydın kızlarrrr
günaydın bayanlarrrrrnasılsınız...
günaydın güzeller dün kabus gibi bi akşam yasadım işyerinde başlayan başağrım evde yatmama rağmen geçmedi çok kötüydüm sonra midem bulanmaya başladı hala zorluyor beni bu durum
günaydın kızlar
günaydın sevoşummmmmmm
günaydın iremiommmmm
günaydın ballı lokmammm biz iyyz siz nasılsınızzz
canım geçmiş olsun çok böyle durumlarda hep söyliyorum sadece minoset içebiliyoruz dr bana kendine eziyet etmene gerek yok demişti sende druna gidince sor istersen kuzummmm
günaydınnn küboşşşşş
günaydın datluum nasılsn bebiş iyi mi
pzar gününden beri mide bulantısından bayılıcm nasıl kötüydmbugün daha iyiyim çok şükür:26:
iyiyiz şükür yani kendisini 10 gündür görmüyorum ama iyi sanırımbi sıkıntımız yok şükür
sana demir hapı ne verdi kız dr???? bana o acayip kabızlık yaptı bu sebeptende hep mideme vurdu sürekli istifra durumum oldu sen ne kullanıyosun bu sabah içmedim valla ben dru arayıp söyliycem
günaydın kızlar... nasılsınız bugün?
ben 2 gündür bi acayipim...canım sıkılıyo durduk yerde..
havalar da kötü,nisanın ortasında hava buz gibi hemde egede..... çok sıkıcı............
yarın ikili test sonucumuz çıkıyo,onu almaya gidicem kısmetse....
gyno ferro sanol cnm benim hapım içinde folik asitte var benide mahvetti zaten kabızlık sorunum vardı iyice tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?