- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.761
banada ferrum fort die bi ilaç verdi içinde 0.350 mg folik var ama folik plusı bırak demedi bana valla ben bu sabah almadım demir hapını arayıp söyliycem drada çatlıycaktım yoksa
günaydın sevoşummmmmmm
günaydın iremiommmmm
günaydın ballı lokmammm biz iyyz siz nasılsınızzz
canım geçmiş olsun çok böyle durumlarda hep söyliyorum sadece minoset içebiliyoruz dr bana kendine eziyet etmene gerek yok demişti sende druna gidince sor istersen kuzummmm
günaydınnn küboşşşşş
galiba hamilelikten canım.durduk yere ağlayasım var....günaydın cnm bu anlamsız can sıkıntıları hamileliğin cilveleritest sonucunuzda güzel çıkar inşallaaaah
banada ferrum fort die bi ilaç verdi içinde 0.350 mg folik var ama folik plusı bırak demedi bana valla ben bu sabah almadım demir hapını arayıp söyliycem drada çatlıycaktım yoksa
günaydın kızlar... nasılsınız bugün?
ben 2 gündür bi acayipim...canım sıkılıyo durduk yerde..
havalar da kötü,nisanın ortasında hava buz gibi hemde egede..... çok sıkıcı............
yarın ikili test sonucumuz çıkıyo,onu almaya gidicem kısmetse....
banada gerek yok tekrardan folik asite dedi içinde varmış zaten off zaten artık su doktorları anlamıyorum hepsi ayrı telden calıyor takmıcm kafaya eskiden kan hapı bilmeden folik asit bilmeden doğum yapıyormus insanlar gecenlerde babaannem teknoloji ilerledikçe acayıp hastalıklar türedi dedi haklı kadın
ne biliyim canım kendimi ilaca alıştırmak istemedim biraz dayanayım dedim ama perişan oldum
galiba hamilelikten canım.durduk yere ağlayasım var....
ben bir özelde bi de devlette 2 doktora gidiyorum...devletteki dr. elevit verdi multivitamin olarak... birde demir olarak ta feramat verdi. ben sadece elevit kullanıyorum....
özeldeki dr. ise hiç bi vitamine gerk yok dedi. sen zaten besinlerden bütün vitaminleri alıyosun dedi. sadece hamileliğin sonuna kadar folbiol kullan dedi.. gerisi boş dedi.... bu vitaminler gereksiz.sadece ilaç firmaları dr.larla anlaşıyor.dr.lar da o ilaçları satmakla yükümlü oluyolar diyo. bence gerek yok dedi... eskiden vitamin mi varmış beeeeee.....
ben sadece elevit kullanıyorum.. kanım normal olduğu sürece de demir kullanmayı istemiyorum...
iyiyiz şükür yani kendisini 10 gündür görmüyorum ama iyi sanırımbi sıkıntımız yok şükür
sana demir hapı ne verdi kız dr???? bana o acayip kabızlık yaptı bu sebeptende hep mideme vurdu sürekli istifra durumum oldu sen ne kullanıyosun bu sabah içmedim valla ben dru arayıp söyliycem
gyno ferro sanol cnm benim hapım içinde folik asitte var benide mahvetti zaten kabızlık sorunum vardı iyice tavan yaptı
kızlar sizin kanlarınız mı az benim doktorum vermedi henüz bana sanırım 3. ayı bitirince verecek sanırım folbiolu bıraktırıp
günaydın kızlar... nasılsınız bugün?
ben 2 gündür bi acayipim...canım sıkılıyo durduk yerde..
havalar da kötü,nisanın ortasında hava buz gibi hemde egede..... çok sıkıcı............
yarın ikili test sonucumuz çıkıyo,onu almaya gidicem kısmetse....
günaydınn kızlarrrr tek tekk alıntı yapmadımmm hepinize toptan günaydınnn nasılsınızz?
Fatmacım inşallah geçer başağrınn tekrarlamaz..
Fulicim ilacı bırakmakla iyi yapmışsınn sıkıntı çektiriyosaaa içmeyeceksin :)))
fitoşummm havalar kötü demişsin ama ben dışarı çıkmadığımdan mıdır nedir bana sıcak geliyooo kapalı olması biraz can sıkıcı evet..
Sıkma canını senn gel burda takıl iki neşe bulalımm olmaz mı
Kızlar ben yeni uyandım yaa uyandıran da olmadı saat 8 sanıyorum bir baktımm 10 olmuş şok oldummm.. Rüyamda da acayip bir şey gördüm ben bir devlet bakanına para veriyordum parasını millete vermiş kendi züğürt kalmış ben de ona para veriyordumm
günaydın didoşummmm evet bıraktım rahatladım
Kız o nasıl rüya öyle baktın mı anlamına
devlet kapisinda bekleyen bir isi olan bir insanin isinin yapilacagina isaret sayilir.
Rüyada bakan görmek, bir işadamının yardımını göreceğinize ve devlet kapısında istediğiniz bir işinizin olacağına işarettir.
anaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmm kız işin olcak desene hadi allah gönlüne göre versin bebeğimmmm
benim kanımda çok az bi düşüklük var die verdi ama bir iki puan düşüktü içmiycem ben daha bi dahaki randevuya kadar fena yaptı beni zaten dr şuan için sorun yok ileride sorun olmasın die veriyorum demişti ama mahfetti beni 10 gündür
Günaydınn kızlarrrr tek tekk alıntı yapmadımmm hepinize toptan günaydınnn nasılsınızz?
fatmacım inşallah geçer başağrınn tekrarlamaz..
fulicim ilacı bırakmakla iyi yapmışsınn sıkıntı çektiriyosaaa içmeyeceksin :)))
fitoşummm havalar kötü demişsin ama ben dışarı çıkmadığımdan mıdır nedir bana sıcak geliyooo kapalı olması biraz can sıkıcı evet..
sıkma canını senn gel burda takıl iki neşe bulalımm olmaz mı
kızlar ben yeni uyandım yaa uyandıran da olmadı saat 8 sanıyorum bir baktımm 10 olmuş şok oldummm.. rüyamda da acayip bir şey gördüm ben bir devlet bakanına para veriyordum parasını millete vermiş kendi züğürt kalmış ben de ona para veriyordumm
valla onun yerine pekmez ya daha ii canım benim dut pekmezi filan bende istemiyorum kan yada demir ilacı çnkü zaten kiloluyum o iyice kilo yapıcak bana
Günaydınn kızlarrrr tek tekk alıntı yapmadımmm hepinize toptan günaydınnn nasılsınızz?
fatmacım inşallah geçer başağrınn tekrarlamaz..
fulicim ilacı bırakmakla iyi yapmışsınn sıkıntı çektiriyosaaa içmeyeceksin :)))
sıkma canını senn gel burda takıl iki neşe bulalımm olmaz mı
kızlar ben yeni uyandım yaa uyandıran da olmadı saat 8 sanıyorum bir baktımm 10 olmuş şok oldummm.. rüyamda da acayip bir şey gördüm ben bir devlet bakanına para veriyordum parasını millete vermiş kendi züğürt kalmış ben de ona para veriyordumm
Kızlar ben bişi sorcam haftasonu bandırmaya gitmeyi düşünüyoruz bi sıkıntı çıkmaz herhalde he ne dersiniz ???
haklısın valla yawrum ilacı bıraktım bu sabah zaten pekmez yiyim bende doğal doğal ilaca gerek kalmaz
ben doktora sormuştum kocaeliye gidebilirmiyim dedim otobüsle gidebilirsin demişti siz bide kendi arabanızla gitceksiniz yatır koltuğu git
Kızlar ben bişi sorcam haftasonu bandırmaya gitmeyi düşünüyoruz bi sıkıntı çıkmaz herhalde he ne dersiniz ???
canım bi güneş çıkıyo,bi yağmur yağıyo.. bi ortası yok valla...
ay gelsem ne güzel olurdu yada aynı yerde olsak keşke,buluşur gezerdik...
rüyanda hayır olsun dicem ama pek bi anlamsız
benim de sinirlerim asıl şu ara öğrenim kredisine bozuk...
doğru düzgün işimiz olmadan borcumuzu dayıyolar...
çok şükür çalışıyorum ama cok cüz-i bi maaş alıyorum,nasıl yapıcaz,aklım karışıyo...
ailem yardımcı oluyo artık ödemek için ve ben bu durumdan çok utanıyorum.. hiç içime sinmiyo. zaten okuttular bu yaşa getirdiler evlendirdiler,bir de şimdi borcumu ödüyolar... canım çok sıkkın
devletimiz de ihtiyacı olana kredi,olamyana burs verir ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?