Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende kilolu kaldım canım 73 kiloydum 75 kiloyum şimdi off ya bizim burası çok fena bi sürü kadın gözü sürekli senin karnında baseninde bilmem ne

NERDE ÇOKLUK ORDA RAHATSIZLIK İŞTE TEKILMA KUZUM BENİM KİM NE DERSE DESİNNN

ABLAMMM SAĞLIKLI YAWRULARIMIZ OLSUN DA KIZIDA BİR ERKEĞİDE İKİSİNEDE KURBAN OLURUM BENNN DÜŞÜNDÜKÇE NASIL ATIYO KALBİMMM

VALLA GİYCEM ABLA BEN ZATEN 3 HAFTADIR FLN GİYİYORUM HAMİLE PANTALONU EŞİM NORMALLERİ GİYDİRMİYODU BÜTÜN GÜN OTURUYORUM DÜĞME ÇOK ZORLUYODU BENİ BUGÜNDE BALADIM T-SORTLERİNİ GİYMEYE YAZDA ÇOK SICAK OLUCAKMIŞ GECEN SENEDEN ALDIĞIM HAMİŞ ELBİSELERİMDE VAR SORTLARDA BU YAZ NASİPSE GİYERİM ONLARIDA RAHAT RAHAT

bende kilolu kaldım canım 73 kiloydum 75 kiloyum şimdi off ya bizim burası çok fena bi sürü kadın gözü sürekli senin karnında baseninde bilmem ne

Canım, hele biraz daha ilerlesin hamileliğin konu sadece doğum hikayeleri olacak:))) Benim ofisimde hiç kadın yok Allaha şükür. Arada merkese gittiğimde baştan topuğa inceliyorlar beni:))İki kilo almışsın, ne az ne çok. Ama ilk üç ayda hiç kilo almamak en güzeli. Çünkü sonrası hızlı geliyormuş. O kadar bulantılarına rağmen 2 kilo almışsan kendine iyi bakmışsın demek ki canım. Bakalım ben hedefi tutturabilecek miyim. 9 kiloyu geçmemeye kendime söz verdim:) 17 haftada hala -5 teyim:)

Gülcan ile mrv ne yaptı kızlar bilginiz var mı. mrv ile ben aynıydık ama sonra ondan ses gelmedi hiç. veya ben kaçırdım. Gülcan da kan vercem diyodu, adeti 4-5 gün geçmişti...

aaaaaa gelmeyim yanlarına o karıların. rahat dursunlar. hamiş olmasak başka laf hamiş olsak başka laff. bunların nabzına göre şerbet verilmez yahuu

doğru diyosunuz hatunlar gelecek ay bende başlarım hamş kıyafeti almaya

Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin İnsan heves etmez mi, çok iyi anlıyorum sizi. Benim üçüncü olduğu halde nasıl hoşuma gidiyor böyle giyinmek, şişkin göbek. İnsan kendiyle gurur duyuyor sanki. Oysa bizim yaptığımız ne var. Hepsi Allahın lütfu. ALLAHIM, NE OLUR ÇOCUK HASRETİYLE YANANLARA DA HAYIRLI BEBEKLER NASİP ET. ALLAHIM KİMSENİN KOLLARINI BOŞ BIRAKMA. AMİN.

ben Antalya sonrası direk +2 ile başladım
yandm desene ablacım

bebeğim normal doğumda illaki bir iki dikiş oluyor benim bildiğim kadarıyla ama çok bişi değil allah korusun çok yırtmazlar inşallah

ayyy yırtmasınlar yaa ben bilmiyodum bunlarıı çok korktum yaa :18::18::18::18::18: eee doğumdan sonra bir sıkıntı çıkartmasın o dikişler sorması ayıp ilişki sırasında acımayacak mı??

açıklaman içn teşekkürler canım hiç bilmiyordum öğrenmiş oldum onu da

inşallah iyi bir doktora denk geliriz yaa yırtıklar kesikler filann off ne zor işlermiş bunlarr sezeryandan korkuyodum normal doğumda da varmış iğne dikiş

seninki ne çıktı
benim75 çıktı canım ve dr. kıza benzetmişti ama kesin değil demişti....

Eki Görüntüle 681479

işte göbüşle karısık bebişşşşş tam tamına 9 haftalıkkk
oyyyyy maşallah kız göbüşü güzel

evet ben çoooook önceden haber alıyorum ne gelicek diye.ilgilenirseniz bundan sonra size herkeslerden önce bildiririm... ajanlık yaparım
tamam sen sonuca bak söyle bana,benim75 çıktı....

hoşbulduk kuzummmmmm....
çok teşekkür ederim...
doğumdan bir iki gün önce yada belli olmuyo o gün içinde kanama geliyo,önce az lekelenme seklinde oluyo,doğum yaklaştığında bildiğin kanama oluyo,leke sancıdan önce gelebiliyo... onun adı nişan işte.....

ayrıca dikiş konusunda.. ben bir hafta önce çok takmıştım bunuve araştırdım soruşturdum öğrendim,her doğumda mutlaka bi kaç dikiş atıyolarmış doktorlar,istisnalar hariç... bebeğin daha rahat çıkması için,lokal anestezi yaparak kesiyolar azıcık sonra dikiyolar,zaten dikişlerde kendiliğinden atıyomuş.. hayatını çok etkileyen bişey değilmiş... zaten iyice açıldığı için çok ince bi şekilde kalıyo orası,nasıl diyim deri gibi bişey... çok abartılcak bişey değilmiş,korkma,ben de korkuyodum ama çok önemli değilmiş....

yarın a101 gebişlerden cirosunu yükseltecek desene.... bende nevresim ve küveti almayı düşünüyorum...

hoşbulduk fulimmmmm...
ben de bi kez giymiştim hamile tişörtü ama ceketimi hiç açamaıştım.. daha alışamadım ya,aslında baya çıktı benim ki tabi gazla beraber

Gülcan ile mrv ne yaptı kızlar bilginiz var mı. mrv ile ben aynıydık ama sonra ondan ses gelmedi hiç. veya ben kaçırdım. Gülcan da kan vercem diyodu, adeti 4-5 gün geçmişti...

CANIM MERVE Bİ O AKŞAM BEN ADET OLUCAM GALİBA DEDİ GİTTİ Bİ DAHA GELMEDİ GÜLCANDA DAHA KAN VERMEDİ DİE BİLİYORUM

AMİNNN

doğru diyosunuz hatunlar gelecek ay bende başlarım hamş kıyafeti almaya

AL GİY KUZUUUUU ÇOK GÜZELLERRRR

valla abla ben bulantı çektim ama hep hamur işi tarzı şeylerle bastırdım kendimi o yüzden aldım kiloyu ben 15 kilo diyorum inşallah çok üstüne çıkmam

giy giy kuzum ben daha 9 haftalıkken giyosam hepinizin hakkı valla hamiş t-sortu giymek

bebeğim korkma tubişin dediği gibi kesi atıyolar hiç bişi olmuyor eriyen dikiş koyuyorlar sen ilk zamanlarını atlatana kadar geçiyor yani ilişkiye giremeye gelene kadar geçiyor merak etme başın yarılınca dikiş atılır ya düşün onun gibi sonrasında bişi kalmıyor

Ay yine de korktum yaa ne bileyimm.. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin bir solukta doğurmayı nasip etsinnn...

kızlar ben acayip gerildimm dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapacağım hem de ilacım bitti onu alacağım.. kendinizee iyi bakınnn

görüşürüz didoşum gerilme sakin ollll

Bi tane sade var tek onu giyiyorum,önünde bebek resmi falan bişey yok. Ama şimdi lcw da beğendim bi tane onu almak istiyoooommmmm... Işte buuuu......Eki Görüntüle 681537

ayyy çok güzelmişşşşş ben gecen sene çeşit çeşit almıştım şimdi daha güzelleri çıkmıştır heee gidip bi baksammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…