Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hosbuldm ablacm..ara ara olan bel agrım ve sinir eden bulantım dısında iyiyim cok şükürnormal doğum gercekten büüyük rahatlık ama olmuyorsa zorlamamk lazım artık epidural sezeryan var eskisi gibi değil estetik dikiş fln yapılıomus yani her halükarda o bebek ordan cıkacak arkadassen nasılsın iyisindir inşallah

abla işte sorun o zaten ben sulu salçalı yemek yiyemiyorum midem almıyor o yüzden onlara dadandım yoksa ilk zamanlar yemekhaneye çıkardım bizim yemekhanemiz var sebzesi eti hepsi çıkıyor

Hımm, ama geçer merak etme. Bak beni biliyorsun ölecektim açlıktan neredeyse. Şimdi biraz biraz yiyebiliyorum ALlaha şükür. Kendimi şartlandırmadım bir de. Hep birgün yiyebileceğim dedim. Biraz da zorladım kendimi yemek için. Yoksa çok güçsüz düşmüştüm. Ölü gibiydim. Allahıma çok şükür geçti o iğrenç günler. Sen de yemeye başlarsın yakında canım merak etme. Sebze et çıkıyormuş oh ne güzel:) Bizim belediyenin yemek kartı var, yemekhanesi de var, antikkapı. Ama tee nerde:) Kimse gitmesin diye oraya yapmışlar herhalde:))) Bu arada ne zaman İzmite geliyorsun

Canımmm, hoşgeldin. Nerelerdesin yaa. Bebişin de 14 haftalık olmuş maşallah:) Cinsiyet belli miydi senin canım.

hoşbulduk canım benim buralardayım aslında devamlı okuyorum takip ediyorum aktif olamadım bi türlü,evet büyüdük birazcık 14 haftalık olduk 2 hafta sonra gösterirse öğrencez cinsiyeti inş,ama ben erkek hissediyorum daha şimdiden bakalım bi süpriz olurmu :))
sen nasılsın maşallah seninde baya büyümüş kızmış heralde allah hayırlısını,sağlıklısını versin inş,bi ara sıkınıtı yaşıyodun atlattın değilmi herşey iyi şuanda inş?

Aman vaktinde sıhhatinde çıksın da gerisi çekiliyor. İyiyim canım. Maşallah çok şükür çıkartmalar azaldı ama bulantılar tam gaz devam:) Yemek yemeye başlaım, en güzeli de maşallah kanamam yok artık. Epidural sezeryan benim de aklımda. İlla sezeryan olacaksa öyle olsun istiyorum. Bu arada sana birşey soracağım, Konak hastanesi nasıl sence. Ben doğumu el mahkum orda yapacağım kısmetse. Ama kimse iyi şeyler söylemiyor orası hakkında. Bir seferde 9 bebek ölmüş hastane mikrobundan diyorlar Allah korusun.

evet evet bizde sahil turu yapıcaz eşimlede az kaldı ısınır iyice geçen hafta c.tesi kavruluyodu ortalık

acuuuk spor olur benim bir iştahım acılırsa fil gibi olcm eminimhele o elevit yok muuu bana günde 1 ekmek yediriyorduama yinede12 kg almıstım kızımda belkide cok meyve yediğim ve yürüdügüm için cok kilo almadm ama 6. aydan sonra full yattıgın için o 12 kg bir anda o zaman alındı tabi

neeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy elevit kilomu yapıooooo :18::18::18::18::18::18:

su an bende oraya gidiyorum doktorun kim abla?ya her hastane için bu tarz seyler söylüyorlar ben duymadm sahsen:26:eşim gebzede anadolu saglık merkezine gitmemi istiyor cok canım sıkılırsa oraya gecerim:44::44:

İyi olmana sevindim canım. Öyle okuyup gitme, gel aramıza. Ben özlüyorum seni. Hem konuştukça daha iyi zaman geçiyor.) Ben de iyiyim çok şükür. İnşallah gönlüne göre olur bebeğin canım. Hayırlısı olur inşallah. Ben hep erkek hissettim, galiba biraz şartlandırdım da kendimi doktor kız deyince üzülür gibi oldum. Niye üzülmüşsem sanki. O gece dere deniZ kanamam oldu. Gitti bebek dedim. Hastaneye zor yetiştim. Şükür kanamanın bebekle alakası yokmuş. Ama bu bana sıkı bir ders oldu. Allahın gönderdiğine üzülürsen, o da alırım görürsün der Şimdi o kadar mutluyum ki kız olduğuna. Bin şükür ALLAHIMA.

ama büyükşehire yakın antikkapı abla yeni binaya yani biliyomusun 4 senedir tek hayalim o binada çalışmaktı şimdi hayal bile etmiyorum evlendikten sonra maaleseff
iki hafta gelemicem bu hafta doktor randevum var haftayada aile günümüz var 27 nisanda gelmek istiyorum özledim artık en son 25 şubatta gelmiştim izmite dönüşünde gebelik testi alıp eve gitmiştim annem bi müddet yasakladı yola çıkmamı ama 3 ay doluyor artık çıkarım yavaştan

ben de elevite başladığımdan beri midemde şişkinlik hissediyorum,yani acıkıyorum ama çabuk doyuyorum... midem hemen doluyo,tabi bu iyi bişey,az ve sık yiyorum böylelikle ama elevit başlı başına kilo yapar mı orasını bilemem...:44::44:

su an bende oraya gidiyorum doktorun kim abla?ya her hastane için bu tarz seyler söylüyorlar ben duymadm sahsen:26:eşim gebzede anadolu saglık merkezine gitmemi istiyor cok canım sıkılırsa oraya gecerim:44::44:

yaa ne güzel birgün karşılaşsak ya:) Benim doktorum Funda Ulay. Gölcük Aile tıpta muayenesi. Ama Konakla part time anlaşmalı. Kocası da Numan Bey ikisi de doğumu Konakta yaptırıyor. Ne bileyim herkes en kötüsünü anlatır biliyorsun bu durumlarda. İnsanı neden korkutuyorlarsa...Fiyatlar da çok yüksekmiş galiba, bilgin var mı bu konuda. Birisi sezeryan için 4000 tl dedi o gece dudağım uçukladı hee:)) Hastanesine gitmediğim için soramadım da.

normal doğum 2000e yakın ama sezeryanı hiç bilemicm ablacm..bende erkan beye gidiyorum valla bir dahakı kontrolüm 30 nisanda karşılassak süper olur özeller şu fiyatlar konusunda söürüyor resmen devlet hastaneleride malum söylememe gerek yok sanırımtabiki istisnalar dısında

çok pahalı yaaaaaa... burda özel hastanede sezeryan 600 civarıydı en son,normal de 400-500 arası....
burası baya baya uygunmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…