Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bencede herkesin metebolizmasıyla alakalı bende asırı iştah yapmıstı canım ya

saol canım eksik olma benimde kanamam olduğu zamanlar çok zor geçti ama iyiyim şimdi şükür seninde iyi olmana çok sevindim inş sonuna kadar böyle gider ve sorunsuz bi doğum yaşarsın sanırım hepimizin böyle korkulu anları oldu şimdiye kadar ama sonunda toparladık şükür ,allah hayırlı,bedenen ruhen sağlıklı evlat versin inş başka bi isteğim yok ne çıkarsa bahtıma sorun etmiyorum yani,bundan sonra burdayım şey sorcam sana sigara işini naptın bırakabildinmi?

toplaşıp MANİSA DA doğuralım o zaman biz

ha ha ha
bence de ....
istanbul çok pahalı ya...
burda işte 600 doğum olsa şimdi,yatak ücreti,tahliller vs... 1000 tl yeter...

mesela benim ilk gebeliğim sonlandırıldığında suni sancı verip doğum yaptırmışlardı,ardından kürtaj... 180 lira almışlardı... Allah tekrarını yaşatmasın bana da kimseye de ama başka yerlerde çok daha pahalı...

bugün doğum yapacak olan arkadaşım aydında özel doktora gidiyodu,(muayenehanesine)
hastane ve doktora vereceği toplam 1500 tl falan ve ağrısız doğum....
ege de hayat varmış be ya

kızzz benim görümcem aydında okuyo ayak basmışlığımız var gelirmişim doğuma o tarafa

Normal 2000 ise sezeryan 1000 lira falan daha fazladır. Çok yaa. Ama doktorumdan da vaz geçemem. Devlet hastenesinde 5 kuruş ödemiyoruz. Düşünsene bu paralarla çocuk iki sene bakılır yahu Bir dahaki gidişinde sezeryan ücretini unutmazsan sorar mısın canım. Benim de muayenem nisan sonu ama malesef Konak da değil, aile tıpta. Ayrıntılı ultrason için belki oraya gönderir. Gerçi ben Semih Özeneri istiyorum. Çok methediyorlar onu.

Ah ah hiç sorma canım. Sigara işi ben en çok bunaltan oldu. İlk başlarda azaltma yolunu seçtim, günde 10 falan içiyordum. Ki bu benim için mucize. En son kanamadan sonra hiç içmiyorum desem yeridir. Günde iki iç tane yakıp atıyorum, içmiyorum. Doktora sordum, zararı olmaz o kadarın dedi. Ama insan yine de endişe ediyor. Ama ben inanıyorum yakıp atmayı da bırakacağım inşallah. Dördüncü aydan sonra tamamen bırakırsan, hiç içmemişlerle aynı oluyorsun canım bilgine? Sen de kullanıyor muydun? Ne yaptın.

Kuzum desene 4000 lirayı cebime koyup oraya gelsem, doğumumu yapar üstüne tatili mi de yaparım birkaç yıldızlı otelde.)) Geliyorum kız oraya:)) Annaaa fiyata bak. Sanki burda altın masada kesecekler beni. Doktora ayrıyetten verilecek parayı hesaba aktmıyorum tabi. O da var. Ama 4000 lirayı doktorun eline saysam zerre acımam parama, çünkü çok seviyorum doktorumu. Hasta doktor değil, arkadaş gibiyiz artık. Gülme nara bizim muayenelerde. Hatta sağı solu çekiştirmeye vaktimiz bile oluyor.

bende o dertten muzdaripim hiç sorma içiyorum günde 4-5 tane ilk başlarda bırakmayı çok denedim ama çok sıkıştırdı beni gözlerim dönüyodu resmen sinir asabiyet kocama patlıyodu hep dedim böyle olmıcak azaltıyım ilerdede bırakırım ama şuan daha bırakmış değilim istiyorum ama olmuyo bi türlü biraz böyle gitsin bakalım 1-2 ye düşürebilirsem benim için mucize olcak öyle tamamlarım inş 9 ayı bi sorun yaşamadan,siagardan tiksinenlere bu hamilelikte çok özeniyorum çok şanslılar aksi gibi ben hiç bişeyden tiksinmedim hatta ilk 3 ay iştahım tavan yapmıştı şimdi şimdi normale dönüyorum ama neye yarar almışım zaten kiloları 100 kg gidicem heralde doğuma :)

Bu sözlerim kimseye örnek olmasın. Ben ilk iki hamileliğimde deyim yerindeyse izmariti gördüğüm an bile lavaboya zor yetişiyordum. O zaman da tiryakiydim halbuki. Ama ikinci kızımda son ayda öyle bir sigara içesim geldi ki anlatamam. Doktora bunu söyledim. Resmen kriz geliyor dedim. Günde en çoook 5 olabilir dedi. Ama hemen ardından yoğurt ye dedi. Sigaranın zehrini atıyormuş. Sen de öyle yap istersen. Şimdiki doktorum bana sigara için çok baskı yapmadı. Kendi de kullandığı için anlıyor sanırım. Abartma yalnızca dedi. Sonra düşük kiloda doğabilirmiş bebek. Bizim bi temizlikçimiz vardı 9 ay sigarayı püfür püfür içti, sapasağlam doğum yaptı. Ama sonradan çocuğunun nefes alışında problemler çıktı. Fırsat bu fırsat bırakalım gitsin meredi. Bak benim kocam bana destek olmak için sigarayı bir gecede bıraktı, üç aydır içmiyor. Ona vereceği parayla gitti son model bir cep telefonu aldı kendine. Hergün parasını bir kenara atıyor, ay sonunda gidip taksidini ödüyor. Valla hayran kaldım adama. Utanmıyor da değilim ona karşı haa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…