- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.041
ben de elevite başladığımdan beri midemde şişkinlik hissediyorum,yani acıkıyorum ama çabuk doyuyorum... midem hemen doluyo,tabi bu iyi bişey,az ve sık yiyorum böylelikleama elevit başlı başına kilo yapar mı orasını bilemem...:44::44:
çocukta içerde göbek atmaya baslıck
çok pahalı yaaaaaa... Burda özel hastanede sezeryan 600 civarıydı en son,normal de 400-500 arası....
Burası baya baya uygunmuş...
valla atıyoki midemiz bulanıyoBen bulandıkça burdaki abla bebiş hareketlendi ondan oluyodur dio bilemem artık 2 çocuk doğurmuş
bencede herkesin metebolizmasıyla alakalı bende asırı iştah yapmıstı canım ya
toplaşıp maraşta doğuralım o zaman biz
İyi olmana sevindim canım. Öyle okuyup gitme, gel aramıza. Ben özlüyorum seni. Hem konuştukça daha iyi zaman geçiyor.) Ben de iyiyim çok şükür. İnşallah gönlüne göre olur bebeğin canım. Hayırlısı olur inşallah. Ben hep erkek hissettim, galiba biraz şartlandırdım da kendimi doktor kız deyince üzülür gibi oldum. Niye üzülmüşsem sanki. O gece dere deniZ kanamam oldu. Gitti bebek dedim. Hastaneye zor yetiştim. Şükür kanamanın bebekle alakası yokmuş. Ama bu bana sıkı bir ders oldu. Allahın gönderdiğine üzülürsen, o da alırım görürsün derŞimdi o kadar mutluyum ki kız olduğuna. Bin şükür ALLAHIMA.
toplaşıp MANİSA DA doğuralım o zaman biz
ha ha ha
Bence de ....
Istanbul çok pahalı ya...
Burda işte 600 doğum olsa şimdi,yatak ücreti,tahliller vs... 1000 tl yeter...
Mesela benim ilk gebeliğim sonlandırıldığında suni sancı verip doğum yaptırmışlardı,ardından kürtaj... 180 lira almışlardı... Allah tekrarını yaşatmasın bana da kimseye de ama başka yerlerde çok daha pahalı...
Bugün doğum yapacak olan arkadaşım aydında özel doktora gidiyodu,(muayenehanesine)
hastane ve doktora vereceği toplam 1500 tl falan ve ağrısız doğum....
Ege de hayat varmış be ya
normal doğum 2000e yakın ama sezeryanı hiç bilemicm ablacm..bende erkan beye gidiyorum valla bir dahakı kontrolüm 30 nisanda karşılassak süper olurözeller şu fiyatlar konusunda söürüyor resmen devlet hastaneleride malum söylememe gerek yok sanırım tabiki istisnalar dısında
hareketlenmiştir sıpalarrrayy bir daha kontrolümüzde ne kadar farklı hallerini görücz kim bilir
saol canım eksik olma benimde kanamam olduğu zamanlar çok zor geçti ama iyiyim şimdi şükür seninde iyi olmana çok sevindim inş sonuna kadar böyle gider ve sorunsuz bi doğum yaşarsın sanırım hepimizin böyle korkulu anları oldu şimdiye kadar ama sonunda toparladık şükür ,allah hayırlı,bedenen ruhen sağlıklı evlat versin inş başka bi isteğim yok ne çıkarsa bahtıma sorun etmiyorum yani,bundan sonra burdayım şey sorcam sana sigara işini naptın bırakabildinmi?
ha ha ha
bence de ....
istanbul çok pahalı ya...
burda işte 600 doğum olsa şimdi,yatak ücreti,tahliller vs... 1000 tl yeter...
mesela benim ilk gebeliğim sonlandırıldığında suni sancı verip doğum yaptırmışlardı,ardından kürtaj... 180 lira almışlardı... Allah tekrarını yaşatmasın bana da kimseye de ama başka yerlerde çok daha pahalı...
bugün doğum yapacak olan arkadaşım aydında özel doktora gidiyodu,(muayenehanesine)
hastane ve doktora vereceği toplam 1500 tl falan ve ağrısız doğum....
ege de hayat varmış be ya
ben o anı bekliyorum cumartesiyi artık bebiş gibi görürüm heralde
Ah ah hiç sorma canım. Sigara işi ben en çok bunaltan oldu. İlk başlarda azaltma yolunu seçtim, günde 10 falan içiyordum. Ki bu benim için mucize. En son kanamadan sonra hiç içmiyorum desem yeridir. Günde iki iç tane yakıp atıyorum, içmiyorum. Doktora sordum, zararı olmaz o kadarın dedi. Ama insan yine de endişe ediyor. Ama ben inanıyorum yakıp atmayı da bırakacağım inşallah. Dördüncü aydan sonra tamamen bırakırsan, hiç içmemişlerle aynı oluyorsun canım bilgine? Sen de kullanıyor muydun? Ne yaptın.
O kadar acıktım ki masamdaki çiçekleri bile yiyebilirim. Ben eve gitsem iyi olacak kızlar....
bende o dertten muzdaripim hiç sorma içiyorum günde 4-5 tane ilk başlarda bırakmayı çok denedim ama çok sıkıştırdı beni gözlerim dönüyodu resmen sinir asabiyet kocama patlıyodu hep dedim böyle olmıcak azaltıyım ilerdede bırakırım ama şuan daha bırakmış değilim istiyorum ama olmuyo bi türlü biraz böyle gitsin bakalım 1-2 ye düşürebilirsem benim için mucize olcak öyle tamamlarım inş 9 ayı bi sorun yaşamadan,siagardan tiksinenlere bu hamilelikte çok özeniyorum çok şanslılar aksi gibi ben hiç bişeyden tiksinmedim hatta ilk 3 ay iştahım tavan yapmıştı şimdi şimdi normale dönüyorum ama neye yarar almışım zaten kiloları 100 kg gidicem heralde doğuma :)
o kadar acıktım ki masamdaki çiçekleri bile yiyebilirim. Ben eve gitsem iyi olacak kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?