Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

tabiki aslında içmemek en iyisi de inş başarabiliriz,erkekler daha iradeli bu konularda babamda bırakıyorum dedi ve bıraktı senelerdir içmiyor ama annem tam gaz devam :)) maddi olarakta yük her anlamda yük inş bırakabiliriz yada günde 2 ye indirebiliriz diyelim ve yoğurt mantıklı birinden daha duymuştum içip içip yoğurt yiyomuş oda çocukta sıkıntı yokmuş öyle duymuştum bende yoğurt yiyim bundan sonra içtikten sonra ne kadar zararı azaltsa kar artık :)) sende çok oyalanma karnını doyur biran önce miden bulanmasın

ben Antalya sonrası direk +2 ile başladım
yandm desene ablacım

benide yanına al ben 15 günde 1.200 gr aldım, bakalım cuma kaç almışız , fulim bayıldım göbişine ben zayıfım o kadar değil ama resmen bendede bir çıkıntı oluştu bu gidişimde unutmazsam gaz mı şişlik mi sorsam bu arada ne çok konuşmuşsunuz son yetiştiğim muhabbete yorum yapayım aynur abla sanada ilham olsun memlekete gel doğuma burda 1000 lira bile değil deniyo 600-700 müş ama kesin değil duyum

kuzu aldığın şişliktir bence ama göbüş bebiş göbüşüdür benimki göbüş+ bebiş eheheheheheheheh

koyarım bebeğim bi fotosunu alayım :

yyuyuyuyuyuyuuuupppppyyyyy

yazamasam da okuyom kızlar sizi ama çok yoğunum. yeminle boynum tutuldu. bi elimdeki kağıda bi bilg. bakçam diye. akşam olsa da evime gitsem yatsam. iyice tembelleştim haaaa
fuliiimm benim burda sadece power türk açıyo. müzik, reklam, haber her şeyi dinliyom radyoya göre.
kıs irem ben senin resimleri gördüm. + 1küsürla başlasan ne olcak. koca sevinir senin "hatun azcık kilo alıyo ele avuca gelcek" deyü benimkine kiloyu deyince gözleri afallıcak valla. zaten direk totodan almışım. yürürken laf atıyo arkamdan
sigara içenleri esefle kınıyom heyaa (Aynur abla ve roseis) hemen kurtulun o illetten. hele ablacım sen. o kadar bulantıya canın nasıl sigara çekiyo...

ele avuca gelmekten geçtim kızım , herif ne dese beğenirsin adama sırtımı dönmeye gelmiyo kasan büyümüş diyo canım ben zayıfım ama sıkıntım ben kilo aldımmı her yerimden almıyordum zaten direk göbekten alırdım , şimdi zaten orası şişecek üstüne aldığım kiloda orda eğer böyle devam edersen doğurduktan sonra 2. bebeği ne zaman doğurcan derler ki ben sırf göbeğe sinir olurum

kızzz benim görümcem aydında okuyo ayak basmışlığımız var gelirmişim doğuma o tarafa
ben de aydında okudum kız aydın nazillide....çok güzeldir ya... olmazsaa gidelim orda doğuralım..buluşuruz senlen...

aynen öyle ablam ya....
ben o paraya neler alırım bebişime neler neler.....normal doğumda o para çok geliyo bana ya.... dr.ların yaptığı bişey yokki,sen ıkınıyosun,sancıyı çekiyosun,ebeler kontrol ediyo,sen doğuruyosun.dr.lar parayı alıyo...

Işe daldım herkes gitmiş

Benim mesaimin bitmesine daha bir saat 15 dk var oda son dakka golü olmazsa

Masamda da çok işim var devam edim bari öpüldünüz

tmmdır kuzu bu hafta lcw bide defactoya bakıyorum o zmn benim karnım iyce büyüdü hiç bişi olmuyo artık
hani bugün bana fal bakçaktın

bebeğimyarın sabah ilk işim sana fal bakmak ok bugün kuran dersim vardı kadınlarla toplaştık yarında fal bakaırm şaka gbii bugün kuran yarın fal kız çarpılcam ben yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…