- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.061
Bu sözlerim kimseye örnek olmasın. Ben ilk iki hamileliğimde deyim yerindeyse izmariti gördüğüm an bile lavaboya zor yetişiyordum. O zaman da tiryakiydim halbuki. Ama ikinci kızımda son ayda öyle bir sigara içesim geldi ki anlatamam. Doktora bunu söyledim. Resmen kriz geliyor dedim. Günde en çoook 5 olabilir dedi. Ama hemen ardından yoğurt ye dedi. Sigaranın zehrini atıyormuş. Sen de öyle yap istersen. Şimdiki doktorum bana sigara için çok baskı yapmadı. Kendi de kullandığı için anlıyor sanırım. Abartma yalnızca dedi. Sonra düşük kiloda doğabilirmiş bebek. Bizim bi temizlikçimiz vardı 9 ay sigarayı püfür püfür içti, sapasağlam doğum yaptı. Ama sonradan çocuğunun nefes alışında problemler çıktı. Fırsat bu fırsat bırakalım gitsin meredi. Bak benim kocam bana destek olmak için sigarayı bir gecede bıraktı, üç aydır içmiyor. Ona vereceği parayla gitti son model bir cep telefonu aldı kendine. Hergün parasını bir kenara atıyor, ay sonunda gidip taksidini ödüyor. Valla hayran kaldım adama. Utanmıyor da değilim ona karşı haa.
Evet canım şekillendi bebek oldu artık o. Çok şaşıracaksın görünce:))
ayyy çok merak ediyorum ablacımm yaaa inşallah olumsuz bişeyle karşılaşmam
kötü düşünme bebeğim az kaldı görücen bebişini için rahatlıycak
oyy bebeğim inşallah yaaa görelim bakalım nasılmış minik insan yavrusu
ben Antalya sonrası direk +2 ile başladım
yandm desene ablacım
anüüüüü yirim laa ben onuuuuKız resim koy bize bizde görelimmmmm çok merak ediyorummm
benide yanına al ben 15 günde 1.200 gr aldım, bakalım cuma kaç almışız , fulim bayıldım göbişine ben zayıfım o kadar değil ama resmen bendede bir çıkıntı oluştu bu gidişimde unutmazsam gaz mı şişlik mi sorsamBu arada ne çok konuşmuşsunuz son yetiştiğim muhabbete yorum yapayım aynur abla sanada ilham olsun memlekete gel doğuma burda 1000 lira bile değil deniyo 600-700 müş ama kesin değil duyum
koyarım bebeğim bi fotosunu alayım :
yazamasam da okuyom kızlar sizi ama çok yoğunum. yeminle boynum tutuldu. bi elimdeki kağıda bi bilg. bakçam diye. akşam olsa da evime gitsem yatsam. iyice tembelleştim haaaa
fuliiimm benim burda sadece power türk açıyo. müzik, reklam, haber her şeyi dinliyom radyoya göre.
kıs irem ben senin resimleri gördüm. + 1küsürla başlasan ne olcak. koca sevinir senin "hatun azcık kilo alıyo ele avuca gelcek" deyübenimkine kiloyu deyince gözleri afallıcak valla. zaten direk totodan almışım. yürürken laf atıyo arkamdan
sigara içenleri esefle kınıyom heyaa (Aynur abla ve roseis)hemen kurtulun o illetten. hele ablacım sen. o kadar bulantıya canın nasıl sigara çekiyo...
ben de aydında okudum kız aydın nazillide....çok güzeldir ya... olmazsaa gidelim orda doğuralım..buluşuruz senlen...kızzz benim görümcem aydında okuyo ayak basmışlığımız var gelirmişim doğuma o tarafa
Kuzum desene 4000 lirayı cebime koyup oraya gelsem, doğumumu yapar üstüne tatili mi de yaparım birkaç yıldızlı otelde.)) Geliyorum kız oraya:)) Annaaa fiyata bak. Sanki burda altın masada kesecekler beni. Doktora ayrıyetten verilecek parayı hesaba aktmıyorum tabi. O da var. Ama 4000 lirayı doktorun eline saysam zerre acımam parama, çünkü çok seviyorum doktorumu. Hasta doktor değil, arkadaş gibiyiz artık. Gülme nara bizim muayenelerde. Hatta sağı solu çekiştirmeye vaktimiz bile oluyor.
tmmdır kuzu bu hafta lcw bide defactoya bakıyorum o zmn benim karnım iyce büyüdü hiç bişi olmuyo artıkteyzoşu evim müsait benim 1 odam boştu zaten o yüzden ufaktan ufaktan alıcaz biz kısmetse bende a101 e bakım bakım buralarda da yok ama artık kısmet blursak alırız bizde
t-sortude defactodan almıştım canımmm alabilirsin daha neler neler var hamiş pant.larıda çok rahat
hani bugün bana fal bakçaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?