Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar günayyyddınnnn nasılsınızzz.
ay ben bi hoşum yaww. sabah canım bi şey istemedi kocamın zoruyla bi kaç bi şey yedim. halsizlik de cabası bi de progeston gazisi oldum. baş dönmelerim başladı

hızlı gonzalesim kızım ben

günaydın fatoş

komiserim selvi boylum, hızlı gonzalesimmm benim. abe diyiver bakem bana. tecrübenden istifade edeyim azcukun.
şimdi ben sabah ezanında fitili sıktım şeyime direk yatar pozisyondaydım. akmadı hiç dışarı. ama sabah 7 de kalktığımda fırt dedi aktı içerdekiler. etki etmiştir de mi ya içerde kaladığı sürede:44:
bi de şwey soracam. bu fitili sokmak boy abdestini bozmaz di mii netten araştırcam ama ilk size sorayım dedim. aksi halde sürekli duş üşenirim ben yawww

ay ben bi hoşum yaww. sabah canım bi şey istemedi kocamın zoruyla bi kaç bi şey yedim. halsizlik de cabası bi de progeston gazisi oldum. baş dönmelerim başladı

günaydın kuzum progestan dedikçe midem bulanıyor ağızdan almaktan nefret etmiştim normal kuzum bu haller geçicek birazcık sabır yemek konusundada sıkma kendini ne yiyebiliyosan onu ye ilk zamanlar yenilmiyor sağlıklı olacak diye uğraşma yani

günaydın kızlar

Günaydın hanımlarr nasılsınızzz?? topiğin açılışını ben yapıyorum sanırım

günaydın bebekler bende geldim

günaydın yawrukuşlarrrrr

tubikimmmm az dayan alışıcaksın progestana bi bakmışsın bitirmişsin bile senin şimdi hem fitil hem hap daha ağır tabiii

günaydın yawrukuşlarrrrr

tubikimmmm az dayan alışıcaksın progestana bi bakmışsın bitirmişsin bile senin şimdi hem fitil hem hap daha ağır tabiii

ya evet kızlar ben ki hep yemek yemek modundaydım biliyosunuz sürekli canım bi şey isterdi. ama şimdi akşam eşim yemek koydu tabağıma yarısını geri boşalttırdım öle bi baktı ki yüzüme şaşırdı tabi. ama sağ olsun dün çok yardımcı oldu bana. belim ağarmadı hiç yemek sonrası da önce koltuk sonra yatak

kızlar size bi haberim var insanlık için küçük benim için büyük bir adım dün akşam yeşil mercimek ve ıspanak yedim çok mutluyummmm

afferim enişteme yardım edecek tabi kolay mı babiş olmak

kızlar size bi haberim var insanlık için küçük benim için büyük bir adım dün akşam yeşil mercimek ve ıspanak yedim çok mutluyummmm

ohhh afiyet bal şeker olsun, yarasın bebişine. demek normal yeme düzenine dönüyosun fatmam. hem bak ne güzel besleyici yemekler yemişin

wooooowwwwww süper.. bebiş ne mutlu olmuştur ama heeeee...
ben de ilk başlarda yeşil mercimek yapıp yemiştim. işte o zman tiksindim. şimdi yapamıyorum. belki başkası yapsa yerim.

ohhh afiyet bal şeker olsun, yarasın bebişine. demek normal yeme düzenine dönüyosun fatmam. hem bak ne güzel besleyici yemekler yemişin

ben de ilk başlarda yeşil mercimek yapıp yemiştim. işte o zman tiksindim. şimdi yapamıyorum. belki başkası yapsa yerim.

aynen hamur işinden kurtuldum sonunda ıspanağın kokusu öyle güzel geldiki kavururken üstüne bide yumurta kırdım yeşil mercimeğin salçasınıda az koydum süper oldu

bu akşam için sebze önerilerinizi bekliyorum

gel bacım yapayım ben sana. babam özel arkadaşından getirtmişti, çok lezzetli. ama karşılıklı oturup yiyemeyiz sen yersin ben bakarım artıkın

canım ben pozisyonumu anlatayım canım ben gece yatarken yapıyorum fitili ve hiç akmadı bende , benim akıntım yok bu arada belki senin ki akıntıyla geldi o yüzden, bence akşam yatarken yap herifine bağır gelsin ışığıda o söndürsün kalkma yataktan ben öyle yapıyom bu arada gusul gerektiğini düşünmüyom eğer gerekiyorsa yandım 30 günlük gusul birikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…