- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.081
evet bencede sanıyorsunGünaydın hanımlarr nasılsınızzz?? topiğin açılışını ben yapıyorum sanırım
evet bencede sanıyorsun
günaydın kızlar
Günaydın hanımlarr nasılsınızzz?? topiğin açılışını ben yapıyorum sanırım
ben yazarken aradan hemen nerden çıktın senn :)
hızlı gonzalesim kızım ben
günaydın fatoş
kızlar günayyyddınnnn nasılsınızzz.
ay ben bi hoşum yaww. sabah canım bi şey istemedi kocamın zoruyla bi kaç bi şey yedim. halsizlik de cabasıbi de progeston gazisi oldum. baş dönmelerim başladı
günaydın kızlar
Günaydın hanımlarr nasılsınızzz?? topiğin açılışını ben yapıyorum sanırım
günaydın bebekler bende geldim
kızlar günayyyddınnnn nasılsınızzz.
ay ben bi hoşum yaww. sabah canım bi şey istemedi kocamın zoruyla bi kaç bi şey yedim. halsizlik de cabasıbi de progeston gazisi oldum. baş dönmelerim başladı
günaydınnnn hatunlarımmmmmmm ve biricik yiğenlerimmmmmmmmm
günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnn..... kızçeler, kızçelerin kızçeleri ve kızçelerin kızancıkları
günaydın kuzum progestan dedikçe midem bulanıyor ağızdan almaktan nefret etmiştim normal kuzum bu haller geçicek birazcık sabır yemek konusundada sıkma kendini ne yiyebiliyosan onu ye ilk zamanlar yenilmiyor sağlıklı olacak diye uğraşma yani
günaydın yawrukuşlarrrrr
tubikimmmm az dayan alışıcaksın progestana bi bakmışsın bitirmişsin bile senin şimdi hem fitil hem hap daha ağır tabiii
ya evet kızlar ben ki hep yemek yemek modundaydım biliyosunuz sürekli canım bi şey isterdi. ama şimdiakşam eşim yemek koydu tabağıma yarısını geri boşalttırdım öle bi baktı ki yüzüme şaşırdı tabi. ama sağ olsun dün çok yardımcı oldu bana. belim ağarmadı hiç yemek sonrası da önce koltuk sonra yatak
kızlar size bi haberim var insanlık için küçük benim için büyük bir adım dün akşam yeşil mercimek ve ıspanak yedim çok mutluyummmm
kızlar size bi haberim var insanlık için küçük benim için büyük bir adım dün akşam yeşil mercimek ve ıspanak yedim çok mutluyummmm
ohhh afiyet bal şeker olsun, yarasın bebişine. demek normal yeme düzenine dönüyosun fatmam. hem bak ne güzel besleyici yemekler yemişin
wooooowwwwww süper.. bebiş ne mutlu olmuştur ama heeeee...
ben de ilk başlarda yeşil mercimek yapıp yemiştim. işte o zman tiksindim. şimdi yapamıyorum. belki başkası yapsa yerim.
wooooowwwwww süper.. bebiş ne mutlu olmuştur ama heeeee...
ben de ilk başlarda yeşil mercimek yapıp yemiştim. işte o zman tiksindim. şimdi yapamıyorum. belki başkası yapsa yerim.
komiserim selvi boylum, hızlı gonzalesimmm benim. abe diyiver bakem bana. tecrübenden istifade edeyim azcukun.
şimdi ben sabah ezanında fitili sıktım şeyimedirek yatar pozisyondaydım. akmadı hiç dışarı. ama sabah 7 de kalktığımda fırt dedi aktı içerdekiler. etki etmiştir de mi ya içerde kaladığı sürede:44:
bi de şwey soracam. bu fitili sokmak boy abdestini bozmaz di miinetten araştırcam ama ilk size sorayım dedim. aksi halde sürekli duş üşenirim ben yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?