- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.101
aferin kız sana... başardın sen de sağlıklı beslenmeyi....aynen hamur işinden kurtuldum sonunda ıspanağın kokusu öyle güzel geldiki kavururken üstüne bide yumurta kırdım yeşil mercimeğin salçasınıda az koydum süper oldu
bu akşam için sebze önerilerinizi bekliyorum
gel bacım yapayım ben sana. babam özel arkadaşından getirtmişti, çok lezzetli. ama karşılıklı oturup yiyemeyiz sen yersin ben bakarım artıkın
günaydın yavruşummmm ve yavrusu
günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnn..... kızçeler, kızçelerin kızçeleri ve kızçelerin kızancıkları
ya evet kızlar ben ki hep yemek yemek modundaydım biliyosunuz sürekli canım bi şey isterdi. ama şimdiakşam eşim yemek koydu tabağıma yarısını geri boşalttırdım öle bi baktı ki yüzüme şaşırdı tabi. ama sağ olsun dün çok yardımcı oldu bana. belim ağarmadı hiç yemek sonrası da önce koltuk sonra yatak
kızlar size bi haberim var insanlık için küçük benim için büyük bir adım dün akşam yeşil mercimek ve ıspanak yedim çok mutluyummmm
aferin kız sana... başardın sen de sağlıklı beslenmeyi....
o zman bu akşam taze fasulye al,yanına da pilav cacık.. ben dün akşam yedim... yeni çıkmış fasulye tadıda çok güzel...salça değil de domates koy daha güzel oluyo..zeytinyağlı....
yapar mısın gerçekten....
ama öyle olursa kıyamet kopar. sen de yiceksin... yada ben de sana sevdiğin bişey yapayım...ne istersin? buarada akşam için ne yapsam diye düşünüyorum da ondan fikir alıyorum
günaydın bebekler bende geldim
kızlar günayyyddınnnn nasılsınızzz.
ay ben bi hoşum yaww. sabah canım bi şey istemedi kocamın zoruyla bi kaç bi şey yedim. halsizlik de cabasıbi de progeston gazisi oldum. baş dönmelerim başladı
günaydınnnn hatunlarımmmmmmm ve biricik yiğenlerimmmmmmmmm
günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnn..... kızçeler, kızçelerin kızçeleri ve kızçelerin kızancıkları
aynen hamur işinden kurtuldum sonunda ıspanağın kokusu öyle güzel geldiki kavururken üstüne bide yumurta kırdım yeşil mercimeğin salçasınıda az koydum süper oldu
bu akşam için sebze önerilerinizi bekliyorum
ummmaaahhhhhh
günayydın bebikommmmmmmmm ve bebikomun bebikosuuuu
afferin eniştemeee yardımcı olcaklar tabi kızımmm ben çamaşır sepetini bile kaldırmıyorum getiriyo önüme katlıyorum içine diziyorum götürüyo ben yerleştiriyorum
oohhh afiyet şeker balll olsunnnn kuzumaaa yiğenimeeee loplop et olsunnn
günaydınn hoşgeldin fatoşş
günaydınn biz iyiyizz tubişimm.. şimdi senin nazlanma zamanların sonra benim gibi obur olabilrisin :)
günaydın fulya ve onun minnik bebişii
günaydın fitoşş ve henüz kesinleşmemiş olan kızçesi :)
Afiyet olsun fatmam..akşama bende et var sebze yok ama istersen kabak pişirebilirsin dereotlu filan ohh yanına da yoğurt
FAtma ikimizde aynı şeyi düşünmüşüz ya da ikimizin de canı aynı anda kabak çektibende mi yapsam acabaa aslında güzel olur hee.. :)
bugün akşam menüsü hazırlıkları erken başladı şimdiden acıktınız mı hanımlar
FAtma ikimizde aynı şeyi düşünmüşüz ya da ikimizin de canı aynı anda kabak çektibende mi yapsam acabaa aslında güzel olur hee.. :)
ama benim bebeğim cinsiyetsiz değil tamammı?
kabak yapasım var en iyisi kabak yapıyım ben yerken seni anarımsende yap oh miss yersin
benim yüzünden oldu heralde bebeğimm yemek yiyebiliyorum diye bayram ilan ettim resmen
ben ne yapcam. benim ki kabak yemiyo....
aaaaaa size bi kabak tarifi vereyimmi????????? ha ne dersiniz? çok hafif süper bişey...
ha haa kolay mıııı. valla 9 ay nazlancam kocamaafferim enişteme yardım edecek tabi kolay mı babiş olmak
bana doktor sabah dedi diye öle yaptım iremcim. akşama dönsem sakınca olmaz herhalde, yoksa boşa gidecek gibime geliyor. doğru bende akıntı var onla karışık geldi zaten.canım ben pozisyonumu anlatayımcanım ben gece yatarken yapıyorum fitili ve hiç akmadı bende , benim akıntım yok bu arada belki senin ki akıntıyla geldi o yüzden, bence akşam yatarken yap herifine bağır gelsin ışığıda o söndürsün kalkma yataktan ben öyle yapıyom bu arada gusul gerektiğini düşünmüyom eğer gerekiyorsa yandım 30 günlük gusul birikti
teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için. benim dr. da erkek zaten o konuyu araştırmıştım. burda bi tane kadın var bu alanda o da mimli, bi ara açığa alındı. mecbur erkeğe gidiyodum. zaten karanlık bi yerde bakıyo hemşiresi ile birlikte, sadece ultrason ışığı var. bi şey görünmüyor zaten. bi de can havliyle bi şey anlamıyosun, paniklenDeğerli kardeşimiz;
Gerek ağız, burun, kulak gibi yollardan, gerekse makat veya ön taraftan ilâç kullanılmasıyla abdest bozulmadığı gibi, gusül de gerekmez. Kullanılan ilâcın mahiyetinin değişik olması da bu hükmü değiştirmez. Yani gerek ağızdan alınan hap ve şurup, gerekse burun ve kulağa konan merhem ve damla abdesti ve guslü gerektirmediği gibi, makat ve ön taraftan konan fitil ve benzeri ilâçlar da hiçbir şekilde abdesti ve guslü gerektirmez. Bu arada damardan ve kalçadan yapılan iğnenin hiçbir sûrette abdeste ve gusle zarar vermediğini de belirtelim. İğne yapılan yerden kan çıkmış ise hâliyle abdest bozulur.
Erkek doktora muayene olan kadının gusletmesi gerekir mi?
Ön ve arka yoldan birisine parmak veya başka bir cismi sokmak guslü gerektirmez. Parmağın erkek parmağı ile kadın parmağı olması arasında bir fark yoktur. Fakat cinsel bir lezzet duyma düşüncesiyle ön tarafa parmak sokulursa bundan dolayı gusül gerekir.
Şöyle ki: Kadının fercine plastik âletin sokulması halinde kadın şehvet duymuşsa yıkanması gerekir, duymamışsa gerekmez.
Bunun için bir kadın, kadın hastalığından dolayı doktora muayene olurken, cinsî bir haz duyarsa bundan dolayı gusül gerekirken, cinsî haz duymazsa hiç bir şey gerekmez. Doktor kadın da olsa, erkek de olsa hüküm aynıdır.1
yaparım kuzum tabe. ama sen şimdi bi şey yapma bana. kebap da yapsan baklava da yapsan hiç yiyesim yok.aferin kız sana... başardın sen de sağlıklı beslenmeyi....
o zman bu akşam taze fasulye al,yanına da pilav cacık.. ben dün akşam yedim... yeni çıkmış fasulye tadıda çok güzel...salça değil de domates koy daha güzel oluyo..zeytinyağlı....
yapar mısın gerçekten....
ama öyle olursa kıyamet kopar. sen de yiceksin... yada ben de sana sevdiğin bişey yapayım...ne istersin? buarada akşam için ne yapsam diye düşünüyorum da ondan fikir alıyorum
fitoşumm alındın mı kızz .. tabikide cinsiyeti var bebişin ama kesinleşmedi ya ondan öyle dedimm canımm..
bende seni anarım akşam artıkyemek yemesi güzel de benim gibi durduramazsan kendini ne olur bilmiyorum. dün canım bir şey istedi hazır bir gıda aslında sağlıklı da değil ama 2 paket aldım ikisini de yedim sonra midemin bulantısından duramadım bir de yediğim diğer şeyleri düşün mide boş kalmıyo ki
kızlarr ben a101 den alışverişimi yaptımm çok mutluyumm istediğim renklerde bulamadım (yani kalmadı kalabalıktan) ama olsun mavi oldu tam oğlana göre
kabak demeyin ben kabak böreği özlemi çekiyom ama anam yapmalııııı
kızlar ben kabağı salı yaptım fırında tavuklu beşemal soslu. 2 gün yedik. hatta kaldı bile daha, benim porsiyonlar küçülünce.FAtma ikimizde aynı şeyi düşünmüşüz ya da ikimizin de canı aynı anda kabak çektibende mi yapsam acabaa aslında güzel olur hee.. :)
bugün gelmedi mi a101e o ürünler
bende artık sizin gibi olmaya başladım kuzular sık acıkmalar başladı gece uyumadan sütümü içtim yattımmm
bende bu ara reklamlara taktım sürekli dondurma döndürüyorlar canım istemeye başladı
kızlar ben kabağı salı yaptım fırında tavuklu beşemal soslu. 2 gün yedik. hatta kaldı bile daha, benim porsiyonlar küçülünce.
kabak düşük riskini önlüyomuş. düşük riski nedeniyle hastanede yatanlara günde 1 öğün mutlaka kabak yediriyolarmış. doktor eşi bir arkadaş demişti bunu bana. bu hafta ben bi de kavurmasını yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?