Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kız sende de aşcılık var mı her çeşit şey bilyiosun maşallah. ben kabağı ya kızartırım ya kabakyarık yaparım ya da normal bildiğin yemeğini yaparım başka da çeşidini bilmem

tavuklu tarif bana uymaz tavuğu dün yedik. ama etli yemeğini yapacam. kavurması nasıl oluyor kiii??

yok kız alınmadım esprik yaptım.....

güle güle kullanın canım eşyalarınızı.. biz daha almadık terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya bizimki de o hesap elimizin altındakini gidip almıyoz ya yazıklar olsun bize
kabak demeyin ben kabak böreği özlemi çekiyom ama anam yapmalııııı
hımmmm olsa da yesek

oh menü zengin,biz size geliyoz akşama...

ben de çok canım çekiyodu,yiyorum artık ama sobanın,klimanın önünde biraz eritip öyle yiyorum,napayım canım çekiyo...

bencede anın tadını çıkar tatlım,

akşam sabah bişey denmedi bana bende akmasını düşünüp genelde akşam yapılıyo diye hep akşam yaptım , senin ki niye sabah dedi bilemedim , ya haz hissetmek zaten bence aklımın alacağı bişey değil, özeti yırttık gusülden

bebek ürünü değilde raf alıcaz mutfak için öğlen göndercem eşimi benim eminönünde işim var inşallah kalmıştır

yaa ben üşümekten yada hastalıkdan değilde tatlıya mesefeli yaklaştığımdan yemiyorum dondurmayı canımçok çekmiyor ama çok severim yaz kış farketmez hep yerim

bebek ürünü değilde raf alıcaz mutfak için öğlen göndercem eşimi benim eminönünde işim var inşallah kalmıştır

raflar da güzeldi benimde çok hoşuma gitti almak istedim ama bebek ürünleri çok para tuttu bir de onu alsam kocam bir daha kartı bana vermezdi heralde

fitoş sen niye alamadın kız tembellik yapmayın zaten şimdi gitsen de pek bir şey bulamazsın ki (ayırttırmadıysan tabi)

bal kabağından yapılanı mı diyosun canım
yok canım normal yemeklik kabaktan ama fırın böreği değil sac böreği ya ben kız kardeşime nasıl sipariş vermedim, anamın yaptığı olsa iyiydi ama dolapta kabağım vardı bir azim gelirse yaparım belki :44::44:

kızz kaynanan ne güne duruyo söyle yapıversin.. sac da varsa kursun sacıı yoğursun hamuru da bir güzell ohh mis gibi yiyin bana da yollayın peynirlisinden

hımm anladım benim yengemler yapıyolar balkabağı ile ondan sandım

tavuk yemeyerek hayatı kendime zindan ediyorum bende tavukla yapılacak bir sürü yemek var ama ben yapmıyorum
canım benim yediğimiz her şeyde o kadar hormon varki. basana son zamnlarda haberlerde gdo lu pirinç çıktı. ve çoktan piyasada tüketilmiş. bence güvenilir markaları dene veya organik/köylü pazarına falan git köy tavuğu al.

he he sölemesi ayıp mutfağım iyidir benim. değişik şeyleri denerim eşimin beğendiklerini de sık kullanılanlara alırım hemen
kabak kavurması: kabakları tamamen soyup boydan önce ikiye kesiyosun sonra da ince ince kıyıyosun. yarım ay şeklinde oluyolar. az yağı teflonda hafif kızdırıyosun içine kabakları ve rendelenmiş havucu atıyosun. (4 kabağa 1 küçük havuç ölçüsü) bir iki karıştırıyosun, rendelenmiş domates koyuyosun arkasından. domatesin suyu ile pişiyo. pişerken dağılmıcak ama ve azcık kabaklar dişe gelicek. altını kapatıyosun ve ince doğranmış dere otunu ekliyosun. biz egeliler başta yağı az koyar sonra yemeğğin piştikten altını kapattıktan sonra sızma zeytinyağ koyarız yemeğe. öle dinlendiririz zeytinyağlıları

gel bacım buyur

bi marka var nispeten daha çok köy tavuğuna benziyor ondan alıcaz kocamla ama helal markette satılıyor bir türlü gidemedik

kızz kaynanan ne güne duruyo söyle yapıversin.. sac da varsa kursun sacıı yoğursun hamuru da bir güzell ohh mis gibi yiyin bana da yollayın peynirlisinden

yok tatlım onlar sac işini bilmiyo bizim börekleri hiç bilmiyolar onların otlar farklı o yüzden hep açım annemi çok öslüyom kızçelerinizi vermeyin uzaklara aç kalırlar bilesiniz .........

yok tatlım onlar sac işini bilmiyo bizim börekleri hiç bilmiyolar onların otlar farklı o yüzden hep açım annemi çok öslüyom kızçelerinizi vermeyin uzaklara aç kalırlar bilesiniz .........

kızçeleri uzağa vermeyin diyince aklıma geldi. kafamın sersemliğinden bi türlü hatırlayamadım benim dünürüm hanginizdii

bi marka var nispeten daha çok köy tavuğuna benziyor ondan alıcaz kocamla ama helal markette satılıyor bir türlü gidemedik

biz köydeyken kayınvalidemin tavuklarından yemiştik tadı acayip gelmişti bana ve tabi biraz da sert. dışarda satılanlar naylon tavuk desek yeridir

tubiş sen egeliydin demii tabi yaa sizin mutfağınız da zengin hem. kocan şanslıymış
benimki de kendini şanslı hissediyor yemek konusunda ama sanırım henüz benden iyisi denk gelmediği için öyle sanıyor

doğru diyosun canım yaa farklı memleket olunca yemekler de farklı oluyor. bende kayınvalidemlere gittiğimde aç kalmıyorum ya sürekli hamur yemekten gına geliyo onlarda sebze pek pişmiyo ya da kaynatamın tembelliğinden gidip pazardan almıyo

annemin gözlemelerini ( sac böreği diyosunuz siz) bende özledim yaa zaten canım isteyip duruyo ama buralarda bi denk gelip de alamadım hep ısırganlı ya da kabaklı yapıyolar peynirli patatesli yapmıyolar

kızçeleri uzağa vermeyin diyince aklıma geldi. kafamın sersemliğinden bi türlü hatırlayamadım benim dünürüm hanginizdii

dünürler karıştı birbirine artık cinsiyetler belli olunca paylaşırız. (hangisinizin kızı olursa artık oğluma alırım) heheh kaynana adayı oldum yaaa şimdidenn cadaloz kaynana oolurum heralde

valla didoş tembellik yaptım ya... elim gitmiyo aslından benim pek ya şimdiden alamıyorum...
ilk bebeğimden dolayı psikolojik herhalde....

aaaa söylemeyi unuttum..

dün gece saat 12 itibariyle minik aselimiz dünyaya geldi.....çok şükür
darısı bizlerin başına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…