- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.121
kızlar ben kabağı salı yaptım fırında tavuklu beşemal soslu. 2 gün yedik. hatta kaldı bile daha, benim porsiyonlar küçülünce.
kabak düşük riskini önlüyomuş. düşük riski nedeniyle hastanede yatanlara günde 1 öğün mutlaka kabak yediriyolarmış. doktor eşi bir arkadaş demişti bunu bana. bu hafta ben bi de kavurmasını yapmayı düşünüyorum
yok kız alınmadım esprik yaptım.....fitoşumm alındın mı kızz .. tabikide cinsiyeti var bebişin ama kesinleşmedi ya ondan öyle dedimm canımm..
bende seni anarım akşam artıkyemek yemesi güzel de benim gibi durduramazsan kendini ne olur bilmiyorum. dün canım bir şey istedi hazır bir gıda aslında sağlıklı da değil ama 2 paket aldım ikisini de yedim sonra midemin bulantısından duramadım bir de yediğim diğer şeyleri düşün mide boş kalmıyo ki
kızlarr ben a101 den alışverişimi yaptımm çok mutluyumm istediğim renklerde bulamadım (yani kalmadı kalabalıktan) ama olsun mavi oldu tam oğlana göre
hımmmm olsa da yesekkabak demeyin ben kabak böreği özlemi çekiyom ama anam yapmalııııı
oh menü zengin,biz size geliyoz akşama...ha haa kolay mıııı. valla 9 ay nazlancam kocamaama o benden daha temkinli. daha kendini baba adayı olarak kabul etmiyor. kalp atışını duyayım öle diyo. valla ben kendimi kaptırdım gitti hamişliğe. zira anı yaşamak istiyorum. yoksa önümüzdeki 2 haftayı zehrederim kendime
bana doktor sabah dedi diye öle yaptım iremcim. akşama dönsem sakınca olmaz herhalde, yoksa boşa gidecek gibime geliyor. doğru bende akıntı var onla karışık geldi zaten.
ha haaa ben kocayı sabah da dürttüm kıs ışığı kapatsın deyüzaten beceremeseydim o yapçaktı kıt'a hazır bekliyodu
teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için. benim dr. da erkek zaten o konuyu araştırmıştım. burda bi tane kadın var bu alanda o da mimli, bi ara açığa alındı. mecbur erkeğe gidiyodum. zaten karanlık bi yerde bakıyo hemşiresi ile birlikte, sadece ultrason ışığı var. bi şey görünmüyor zaten. bi de can havliyle bi şey anlamıyosun, paniklen
yaparım kuzum tabe. ama sen şimdi bi şey yapma bana. kebap da yapsan baklava da yapsan hiç yiyesim yok.
ben akşama şehriye çorba, kuru fasulye, pilav, turşu (doğal babamın ellerinden) yapçam.
bugün gelmedi mi a101e o ürünler
bende artık sizin gibi olmaya başladım kuzular sık acıkmalar başladı gece uyumadan sütümü içtim yattımmm
bende bu ara reklamlara taktım sürekli dondurma döndürüyorlar canım istemeye başladı
bana doktor sabah dedi diye öle yaptım iremcim. akşama dönsem sakınca olmaz herhalde, yoksa boşa gidecek gibime geliyor. doğru bende akıntı var onla karışık geldi zaten.
ha haaa ben kocayı sabah da dürttüm kıs ışığı kapatsın deyüzaten beceremeseydim o yapçaktı kıt'a hazır bekliyodu
teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için. benim dr. da erkek zaten o konuyu araştırmıştım. burda bi tane kadın var bu alanda o da mimli, bi ara açığa alındı. mecbur erkeğe gidiyodum. zaten karanlık bi yerde bakıyo hemşiresi ile birlikte, sadece ultrason ışığı var. bi şey görünmüyor zaten. bi de can havliyle bi şey anlamıyosun, paniklen
fitoş tarifi versene kuzum seni bekliyoruzz
Bugün geldi canım sabah 9 da açılıyor ya bir kalabalık bir kalabalık sormaa küveti de 2 tane getirmişler zaten ama birini kaptım hemenşimdi gitsen pek bir şey kalmamıştır ama bebek arabaları duruyordu burda kimse almamıştı
irem kabaklı börek derken balkabaklı börek mi?:44::44:
balkabaklı gözleme/börek ben ilk defa ege de gördüm ilk tadına bakarken patatesli sanarak yemiştim ama bu ne yaa dedimm balkabaklı börek mi olurrbenim damak tadıma hiççç uymadıı
yok kız alınmadım esprik yaptım.....
güle güle kullanın canım eşyalarınızı.. biz daha almadıkterzi kendi söküğünü dikemezmiş ya bizimki de o hesap elimizin altındakini gidip almıyoz ya yazıklar olsun bize
hımmmm olsa da yesek
oh menü zengin,biz size geliyoz akşama...
ben de çok canım çekiyodu,yiyorum artık ama sobanın,klimanın önünde biraz eritip öyle yiyorum,napayım canım çekiyo...
bebek ürünü değilde raf alıcaz mutfak için öğlen göndercem eşimi benim eminönünde işim var inşallah kalmıştır
yok canım normal yemeklik kabaktan ama fırın böreği değil sac böreğibal kabağından yapılanı mı diyosun canım
yok canım normal yemeklik kabaktan ama fırın böreği değil sac böreğiya ben kız kardeşime nasıl sipariş vermedim, anamın yaptığı olsa iyiydi ama dolapta kabağım vardı bir azim gelirse yaparım belki :44::44:
yok canım normal yemeklik kabaktan ama fırın böreği değil sac böreğiya ben kız kardeşime nasıl sipariş vermedim, anamın yaptığı olsa iyiydi ama dolapta kabağım vardı bir azim gelirse yaparım belki :44::44:
canım benim yediğimiz her şeyde o kadar hormon varki. basana son zamnlarda haberlerde gdo lu pirinç çıktı. ve çoktan piyasada tüketilmiş. bence güvenilir markaları dene veya organik/köylü pazarına falan git köy tavuğu al.tavuk yemeyerek hayatı kendime zindan ediyorum bende tavukla yapılacak bir sürü yemek var ama ben yapmıyorum
he he sölemesi ayıp mutfağım iyidir benim. değişik şeyleri denerim eşimin beğendiklerini de sık kullanılanlara alırım hemenkız sende de aşcılık var mı her çeşit şey bilyiosun maşallah. ben kabağı ya kızartırım ya kabakyarık yaparım ya da normal bildiğin yemeğini yaparım başka da çeşidini bilmem
tavuklu tarif bana uymaz tavuğu dün yedik. ama etli yemeğini yapacam. kavurması nasıl oluyor kiii??
yok kız alınmadım esprik yaptım.....
güle güle kullanın canım eşyalarınızı.. biz daha almadıkterzi kendi söküğünü dikemezmiş ya bizimki de o hesap elimizin altındakini gidip almıyoz ya yazıklar olsun bize
hımmmm olsa da yesek
oh menü zengin,biz size geliyoz akşama...
ben de çok canım çekiyodu,yiyorum artık ama sobanın,klimanın önünde biraz eritip öyle yiyorum,napayım canım çekiyo...
canım benim yediğimiz her şeyde o kadar hormon varki. basana son zamnlarda haberlerde gdo lu pirinç çıktı. ve çoktan piyasada tüketilmiş. bence güvenilir markaları dene veya organik/köylü pazarına falan git köy tavuğu al.
he he sölemesi ayıp mutfağım iyidir benim. değişik şeyleri denerim eşimin beğendiklerini de sık kullanılanlara alırım hemen
kabak kavurması: kabakları tamamen soyup boydan önce ikiye kesiyosun sonra da ince ince kıyıyosun. yarım ay şeklinde oluyolar. az yağı teflonda hafif kızdırıyosun içine kabakları ve rendelenmiş havucu atıyosun. (4 kabağa 1 küçük havuç ölçüsü) bir iki karıştırıyosun, rendelenmiş domates koyuyosun arkasından. domatesin suyu ile pişiyo. pişerken dağılmıcak ama ve azcık kabaklar dişe gelicek. altını kapatıyosun ve ince doğranmış dere otunu ekliyosun. biz egeliler başta yağı az koyar sonra yemeğğin piştikten altını kapattıktan sonra sızma zeytinyağ koyarız yemeğe. öle dinlendiririz zeytinyağlıları
gel bacım buyur
kızz kaynanan ne güne duruyo söyle yapıversin.. sac da varsa kursun sacıı yoğursun hamuru da bir güzell ohh mis gibi yiyin bana da yollayın peynirlisinden
yok tatlım onlar sac işini bilmiyo bizim börekleri hiç bilmiyolar onların otlar farklıo yüzden hep açım annemi çok öslüyom kızçelerinizi vermeyin uzaklara aç kalırlar bilesiniz .........
bi marka var nispeten daha çok köy tavuğuna benziyor ondan alıcaz kocamla ama helal markette satılıyor bir türlü gidemedik
yok tatlım onlar sac işini bilmiyo bizim börekleri hiç bilmiyolar onların otlar farklıo yüzden hep açım annemi çok öslüyom kızçelerinizi vermeyin uzaklara aç kalırlar bilesiniz .........
kızçeleri uzağa vermeyin diyince aklıma geldi. kafamın sersemliğinden bi türlü hatırlayamadımbenim dünürüm hanginizdii
raflar da güzeldi benimde çok hoşuma gitti almak istedim ama bebek ürünleri çok para tuttu bir de onu alsam kocam bir daha kartı bana vermezdi heralde
fitoş sen niye alamadın kız tembellik yapmayın zaten şimdi gitsen de pek bir şey bulamazsın ki (ayırttırmadıysan tabi)
valla didoş tembellik yaptım ya... elim gitmiyo aslından benim pek ya şimdiden alamıyorum...
ilk bebeğimden dolayı psikolojik herhalde....
kızçeleri uzağa vermeyin diyince aklıma geldi. kafamın sersemliğinden bi türlü hatırlayamadımbenim dünürüm hanginizdii
olabilir canımm daha zamanı var zatenn sağlıklı olsunda bebişlerimiz daha sonra da alınır malzemeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?