- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.141
artık bu saatten cinsiyetler belli olsun paylaşırız kızçeleri kızanları
benim oğluşum olursa alan yaşar ben çok mülayim bir kayınvalide olurum
aaaa söylemeyi unuttum..
dün gece saat 12 itibariyle minik aselimiz dünyaya geldi.....çok şükür
darısı bizlerin başına....
kimse benim kabak yemeğimi beğenmedi herhalde..
kimse benim kabak yemeğimi beğenmedi herhalde..
hhhhhııııııııııııımmmmmmmm hep öyle olur...
laaaa sabah sabahhh amma çeneeee çaldınız heee oku oku canım çıktıııııbide boğazınız durmamış habire yemek habire börek benimde canım pırasa böreği çektiii h.sonu kayganama diyimde yapsın
ben evde pek yemek yapamıyorum ya ben yapınca yiyemiyorum zaten işten eve gidene kadar oluyo saat sana 8 bi kaç gündür geçiştiriyoruz dün hava güzeldi arabayı kapının önüne bırakıp yürüyüş yaptık dışarda yedik akşama ne yaparız bilinmez iice tembel teneke oldum ben
bebeğim enerjnin düşük olması normal kahvaltı filan edebilirsin bu zamanlarda böyle düşünmen çok normal benim enerjim dönmeye başladı seninde bi kaç haftan kaldı
evet canım normal oldu. ama arkadaş doğumu pek güzel anlatamıcam dedi.... tırstım:18::18::18::18::18::18::18:ohh maşallahnormal mi oldu bebeğim
rica ederim kuzum.. ne demek afiyet bal şeker olsun...ay ben beğendim ama yorum yapmayı unuttum bi gün denicem kocam kesin çok severrr teşekkür ederim bebeğim
teflonda rendeleyerek yapıyorum bende...kuzu ben senin yemeğini teflon tavada yapıom iki kişiyiz azcıcık hemen çok ta güzel olur heeee sarımsaklı yoğurt ohhh missssss geride kalınca ben hızlı hızlı okudum kuzu ondan yorum gelmedi
öyle tabi burcumdan belli palukum bennnn
aaaa söylemeyi unuttum..
dün gece saat 12 itibariyle minik aselimiz dünyaya geldi.....çok şükür
darısı bizlerin başına....
Maşallah Allah uzun ömürler versin inşallahh..
bizlerde kucaklarımıza alırız inşallah hayırlısıyla.
canım ben senin kabak yemeğini beğendim ama yorum yaptım sanıyodum yapmamışmıyım?? bu ara çok dalgınım inan mesela dün komik bir şey oldu anlatayım..
eşim işten geldi hemen yatak odasının tülünü söktürdüm dedim çıkartta biraz bi ıslatayım makinede kirleri yumuşasın akşama da yıkarım. çıkarttı koydum makinaya herşeyini hazırladım . o ara da sular kesik eşim elini güğümdekıi sudan yıkıyo gözümün önünde bende saf saf makineyi çalıştırıyorum diyorum bu niye çalışmıyojeton sonradan düştüü sular yokki sen neyi ıslatmaya çalışıyosun
evet canım normal oldu. ama arkadaş doğumu pek güzel anlatamıcam dedi.... tırstım:18::18::18::18::18::18::18:
rica ederim kuzum.. ne demek afiyet bal şeker olsun...
teflonda rendeleyerek yapıyorum bende...
duygusal kaynana haaa...
ben de koçum kooooççççç... kıskanç kaynana olur benden de
şansını denemek istemişsin demekki... nasrettin hoca hesabı ya tutarsa...
ben de akşama kabak yapcm karar verdim artık... ama başka ne yapsam ki?
en iyisi fırında kızartma yapayım patates falan hafif olur,sarımsaklı yoğurtla misss. kabak ta yaparım...
inşallah canım tek umudumuz o....yani düşününce korkuyor insan ama inşallah biz kolay kolay bir avazda çıkarıcaz yavvruları
evet duygusal kaynana ne güzel sakin ve tatlı
koclar çok kıskanç olur bilirim benim kocişimde koç
ay bak o çok güzel oluyor eşimin kuzeni yapmıştı bi gün kapak patate kırmızı biber filan ince ince doğramış fırında kızartmış çok güzel olmuştu yoğurtla
eveeetttbiz köydeyken kayınvalidemin tavuklarından yemiştik tadı acayip gelmişti bana ve tabi biraz da sert. dışarda satılanlar naylon tavuk desek yeridir
tubiş sen egeliydin demii tabi yaa sizin mutfağınız da zengin hem. kocan şanslıymış
benimki de kendini şanslı hissediyor yemek konusunda ama sanırım henüz benden iyisi denk gelmediği için öyle sanıyor
artık bu saatten cinsiyetler belli olsun paylaşırız kızçeleri kızanları
benim oğluşum olursa alan yaşar ben çok mülayim bir kayınvalide olurum
doğru diyosun canım yaa farklı memleket olunca yemekler de farklı oluyor. bende kayınvalidemlere gittiğimde aç kalmıyorum ya sürekli hamur yemekten gına geliyoonlarda sebze pek pişmiyo ya da kaynatamın tembelliğinden gidip pazardan almıyo
annemin gözlemelerini ( sac böreği diyosunuz siz) bende özledim yaa zaten canım isteyip duruyo ama buralarda bi denk gelip de alamadım hep ısırganlı ya da kabaklı yapıyolar peynirli patatesli yapmıyolar
dünürler karıştı birbirine artık cinsiyetler belli olunca paylaşırız. (hangisinizin kızı olursa artık oğluma alırım) heheh kaynana adayı oldum yaaa şimdidenn cadaloz kaynana oolurum heralde
eveeetttzeytinyağlılar ve ben ama eşim iç Anadolu ve doğu kökenli ailesi. pek sebze ile arası yok. o yüzden kendini şanslı hissetmiyor. yine mi sebze yine mi sebze diyo. ama mezelerime hastadır o ayrı.
kayınvalidem hep kuru şeyler yapar, hatta onlarda kalınca bağırsak tembelliğim tavan yaparannesiyle mutfak zevklerimiz farklı.
yaaa benimkinin cinsiyeti en son belli olucak ben açıkta kalmayım
kızçeler ben artık izinliyim pazartesi görüşürüz , yazarım doktor maceramı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?