Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

laaaa sabah sabahhh amma çeneeee çaldınız heee oku oku canım çıktııııı bide boğazınız durmamış habire yemek habire börek benimde canım pırasa böreği çektiii h.sonu kayganama diyimde yapsın

ben evde pek yemek yapamıyorum ya ben yapınca yiyemiyorum zaten işten eve gidene kadar oluyo saat sana 8 bi kaç gündür geçiştiriyoruz dün hava güzeldi arabayı kapının önüne bırakıp yürüyüş yaptık dışarda yedik akşama ne yaparız bilinmez iice tembel teneke oldum ben

bebeğim enerjnin düşük olması normal kahvaltı filan edebilirsin bu zamanlarda böyle düşünmen çok normal benim enerjim dönmeye başladı seninde bi kaç haftan kaldı

bebeğim enerjnin düşük olması normal kahvaltı filan edebilirsin bu zamanlarda böyle düşünmen çok normal benim enerjim dönmeye başladı seninde bi kaç haftan kaldı

evet aynen öyle kuzu eşlerimiz sağolsun anlayışlılar zaten benim ki önüne ne koysan onu yer hiç ses etmez bi kaç hafta sonra bende sahalara jet gibi dönerim inşallahhh zaten yaz saatinede alışamadım daha

Son düzenleme:
ohh maşallah normal mi oldu bebeğim
evet canım normal oldu. ama arkadaş doğumu pek güzel anlatamıcam dedi.... tırstım:18::18::18::18::18::18::18:

ay ben beğendim ama yorum yapmayı unuttum bi gün denicem kocam kesin çok severrr teşekkür ederim bebeğim
rica ederim kuzum.. ne demek afiyet bal şeker olsun...
kuzu ben senin yemeğini teflon tavada yapıom iki kişiyiz azcıcık hemen çok ta güzel olur heeee sarımsaklı yoğurt ohhh missssss geride kalınca ben hızlı hızlı okudum kuzu ondan yorum gelmedi
teflonda rendeleyerek yapıyorum bende...

öyle tabi burcumdan belli palukum bennnn

duygusal kaynana haaa...
ben de koçum kooooççççç... kıskanç kaynana olur benden de

aaaa söylemeyi unuttum..

dün gece saat 12 itibariyle minik aselimiz dünyaya geldi.....çok şükür
darısı bizlerin başına....

Maşallah Allah uzun ömürler versin inşallahh..
bizlerde kucaklarımıza alırız inşallah hayırlısıyla.

canım ben senin kabak yemeğini beğendim ama yorum yaptım sanıyodum yapmamışmıyım?? bu ara çok dalgınım inan mesela dün komik bir şey oldu anlatayım..
eşim işten geldi hemen yatak odasının tülünü söktürdüm dedim çıkartta biraz bi ıslatayım makinede kirleri yumuşasın akşama da yıkarım. çıkarttı koydum makinaya herşeyini hazırladım . o ara da sular kesik eşim elini güğümdekıi sudan yıkıyo gözümün önünde bende saf saf makineyi çalıştırıyorum diyorum bu niye çalışmıyo jeton sonradan düştüü sular yokki sen neyi ıslatmaya çalışıyosun

şansını denemek istemişsin demekki... nasrettin hoca hesabı ya tutarsa...

ben de akşama kabak yapcm karar verdim artık... ama başka ne yapsam ki?
en iyisi fırında kızartma yapayım patates falan hafif olur,sarımsaklı yoğurtla misss. kabak ta yaparım...

yani düşününce korkuyor insan ama inşallah biz kolay kolay bir avazda çıkarıcaz yavvruları

evet duygusal kaynana ne güzel sakin ve tatlı
koclar çok kıskanç olur bilirim benim kocişimde koç

ay bak o çok güzel oluyor eşimin kuzeni yapmıştı bi gün kapak patate kırmızı biber filan ince ince doğramış fırında kızartmış çok güzel olmuştu yoğurtla

yani düşününce korkuyor insan ama inşallah biz kolay kolay bir avazda çıkarıcaz yavvruları

evet duygusal kaynana ne güzel sakin ve tatlı
koclar çok kıskanç olur bilirim benim kocişimde koç
inşallah canım tek umudumuz o....
ay bak o çok güzel oluyor eşimin kuzeni yapmıştı bi gün kapak patate kırmızı biber filan ince ince doğramış fırında kızartmış çok güzel olmuştu yoğurtla

evet karısık bir kızartma süper olur....eşim de sever...

eveeettt zeytinyağlılar ve ben ama eşim iç Anadolu ve doğu kökenli ailesi. pek sebze ile arası yok. o yüzden kendini şanslı hissetmiyor. yine mi sebze yine mi sebze diyo. ama mezelerime hastadır o ayrı.
kayınvalidem hep kuru şeyler yapar, hatta onlarda kalınca bağırsak tembelliğim tavan yapar annesiyle mutfak zevklerimiz farklı.

artık bu saatten cinsiyetler belli olsun paylaşırız kızçeleri kızanları
benim oğluşum olursa alan yaşar ben çok mülayim bir kayınvalide olurum

yaaa benimkinin cinsiyeti en son belli olucak ben açıkta kalmayım

tamam tamam itiraf ediyorum biraz abarttım her akşam kaynanada yemek yiyen biri olarak utandım kendimden ama ben yemek seçen biriyim ve pilavlarımızın tadı bile farklı geliyo , inan zor uzakta olmak ama sevdiğine varacaksa elleşmeyin kızlar gidip görsünler analarını pardon görmesinler

bu arada yaz olsaydı kabak deyince bir fırında rulo mücver birde kavun olsaaa of kızlar ya nettiniz beni kabaklar uçusuyo gözümün önünde

bakalım kaç hamişizzz

aynur abla
didoş
fitoş
fatma
fuli
tuğba
irem
sevo

sürekli devam eden 8 hamiş bayanız eşleşicez artık bebekleri seçicez
mesela aynur abla ile didoş bir çift olabilirrrr nasılsa belli oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…