- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.161
anaaaa gidiyon mu kızzzzzz yarın uğrada yaz bizeeee merak ederizzz
telden girer yazarım eve gelirsek
kız ben egenin gözünü seveyim.... ben de egeliyim ama eşim azeri,onlarda da hep et yemeği,ben de etsiz yapınca,eeee bu sofrada et yok diyo eşim...ben de severim eti ama hergün et yesem sıkılırım yahu... şimdi yaz geliyo,yaz sebzeleri gibisi yok,zeytinyağlı ohhhh mis gibi,zaten ben ayçiçek yağı çok nadir kullanırım,hep zeytinyağı,kızartma bile zeytinyağıyla güzel oluyo beeeeee.... kız sen egenin neresindensin?eveeetttzeytinyağlılar ve ben ama eşim iç Anadolu ve doğu kökenli ailesi. pek sebze ile arası yok. o yüzden kendini şanslı hissetmiyor. yine mi sebze yine mi sebze diyo. ama mezelerime hastadır o ayrı.
kayınvalidem hep kuru şeyler yapar, hatta onlarda kalınca bağırsak tembelliğim tavan yaparannesiyle mutfak zevklerimiz farklı.
yaaa benimkinin cinsiyeti en son belli olucak ben açıkta kalmayım
bakalım kaç hamişizzz
aynur abla
didoş
fitoş
fatma
fuli
tuğba
irem
sevo
sürekli devam eden 8 hamiş bayanız eşleşicez artık bebekleri seçicez
mesela aynur abla ile didoş bir çift olabilirrrrnasılsa belli oldular
kızlar ben yemeğe gidiyorum yemek deil ama bulgur pilavı varmış o iştahımı açtıgideyim mamamı yiyim geleyim...
kız ben egenin gözünü seveyim.... ben de egeliyim ama eşim azeri,onlarda da hep et yemeği,ben de etsiz yapınca,eeee bu sofrada et yok diyo eşim...ben de severim eti ama hergün et yesem sıkılırım yahu... şimdi yaz geliyo,yaz sebzeleri gibisi yok,zeytinyağlı ohhhh mis gibi,zaten ben ayçiçek yağı çok nadir kullanırım,hep zeytinyağı,kızartma bile zeytinyağıyla güzel oluyo beeeeee.... kız sen egenin neresindensin?en güzeli de ne biliyomusun? domates,salatalık,biberi doğrucan üzerine zeytinyağı yanında beyaz peynir,zeytin,her öğünde yenir... tatlı olarak ta hiç bişeye gerek yok karpuz...ayyyyy canım çektiiiii
kız anaları nazlı olur ama hemen vermez kızlarını...
bakalım kaç hamişizzz
aynur abla
didoş
fitoş
fatma
fuli
tuğba
irem
sevo
sürekli devam eden 8 hamiş bayanız eşleşicez artık bebekleri seçicez
mesela aynur abla ile didoş bir çift olabilirrrrnasılsa belli oldular
A101 ciler size uydum eve gelirken ugradim bende, artik bi akkabimiz bir battaniyemiz birde alezimiz varyorgan takimina yan yan bakip uzaklastim
Tatlım, anti görmesin hemen düzelt:)) Sonra roseis var, ayberk- ece var. Gerçi o bir haftadır ortalarda yok. Ben kızımı ennn tombul bebeği doğurana verecem kız:) Hade bakalım:))
A101 ciler size uydum eve gelirken ugradim bende, artik bi akkabimiz bir battaniyemiz birde alezimiz varyorgan takimina yan yan bakip uzaklastim
doğru diyosun abla antide var 9 kişi olduk eşitlik bozuldu
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım. Renkler falan güzel mi bari, biz de mi gitsek akşama?
Daha gelecekler var bu ay du bakalım.
o zaman bekliyorum cinsiyetleri ve bu ay hamile kalacakları
Bu arada haklısın fatmacım, Didemden iyisine mi vereceğim kızı, iyi huylu, sakin, pozitif, insancıl. Oğlu da ona benzer illaki:)) Olar tabi, ama kıza da bir sormam lazım hahhaaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?