Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kız ben egenin gözünü seveyim.... ben de egeliyim ama eşim azeri,onlarda da hep et yemeği,ben de etsiz yapınca,eeee bu sofrada et yok diyo eşim...ben de severim eti ama hergün et yesem sıkılırım yahu... şimdi yaz geliyo,yaz sebzeleri gibisi yok,zeytinyağlı ohhhh mis gibi,zaten ben ayçiçek yağı çok nadir kullanırım,hep zeytinyağı,kızartma bile zeytinyağıyla güzel oluyo beeeeee.... kız sen egenin neresindensin? en güzeli de ne biliyomusun? domates,salatalık,biberi doğrucan üzerine zeytinyağı yanında beyaz peynir,zeytin,her öğünde yenir... tatlı olarak ta hiç bişeye gerek yok karpuz...ayyyyy canım çektiiiii

kız anaları nazlı olur ama hemen vermez kızlarını...

egede hangi otu ararsan varr biz pazarda böyle fransız gibi bakıyoruz bu ne acaba bu ne acaba diye ama bildiklerimizden şaşmıyoruz tabii

dediğin zeytinyağına domates biber bir de soğan olsun ekmeği ban ban yee çok severim bende.. ayy öğlen saati de gelmiş acıktım yaa daha yemek de pişirmedim kabak muhabetti amma döndü kabak yapmazsak ayıp olacak artık eşimde sevmez kabağın yemeğini ama fırında karışık kızartma fikri aklımı çeldi et haşlama da yapıcam ağır olur mu bilemedim ama akşama eritiriz artık

fitoşum az önce annemle konuştum dedim böyle böyle korktum normal doğumdan o da sen her duyduğuna inanma diyo herkes abartıyo korkacak bir şey yok kendi çıkıyo zaten diyo içim rahatladı biraz. doğuma kadar da daha doğum hikayesi filan dinlemem kimseden

yaa benim işlerim duruyoo amma tembellik ettim hee cam da silecem ( içerden ama korkmayın ).. görüşürz kızlarr kendinize iyi bakınn

A101 ciler size uydum eve gelirken ugradim bende, artik bi akkabimiz bir battaniyemiz birde alezimiz var yorgan takimina yan yan bakip uzaklastim

Tatlım, anti görmesin hemen düzelt:)) Sonra roseis var, ayberk- ece var. Gerçi o bir haftadır ortalarda yok. Ben kızımı ennn tombul bebeği doğurana verecem kız:) Hade bakalım:))

A101 ciler size uydum eve gelirken ugradim bende, artik bi akkabimiz bir battaniyemiz birde alezimiz var yorgan takimina yan yan bakip uzaklastim

bende baktım ama baya bi ürün bitmişti ben nevresim filan almıcam bizim aile mesleği eşimin abişi satıyor nevresim filan çok güzelller var herşeyi toptandan alırız artık o tarz nevresim battaniye tayfasını

Bu arada haklısın fatmacım, Didemden iyisine mi vereceğim kızı, iyi huylu, sakin, pozitif, insancıl. Oğlu da ona benzer illaki:)) Olar tabi, ama kıza da bir sormam lazım hahhaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…