- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.181
güzel renkler var abla ama tabi kaldıysa. nevresimleri özellikle güzel ben çok beğendim. çift kişilik yatak için de var nevresim o da güzel
aynen öyle canım topraktan çıkan herşeyi yeriz biz. az önce lokantaya gittim,içimden diyorum yine zeytinağlı yoktur şimdi ya,istemeye istemeye gittim,bi de ne göreyim amaniiinnnn,semizotu yemeği,üzerine yoğurt,hemen ondan yedim,nasıl hoşuma gitti.. bu arada hamilelikte semiz otu çok faydalı kızlar,doğal folik asit kaynağı ve kalsiyum tüm vitaminler var,ben yapraklarını çiğ olarak yoğurtla yada salatada tüketiyorum,hatta kahvaltıda yiyorum peynirle... saplarını da domatesli zeytinyağlı yemeğini yapıyorumibazn de pirinç te atıyorum azıcık,ıspanak gibi pişiriyorum...egede hangi otu ararsan varr biz pazarda böyle fransız gibi bakıyoruz bu ne acaba bu ne acaba diyeama bildiklerimizden şaşmıyoruz tabii
dediğin zeytinyağına domates biber bir de soğan olsun ekmeği ban ban yee çok severim bende.. ayy öğlen saati de gelmiş acıktım yaa daha yemek de pişirmedim kabak muhabetti amma döndü kabak yapmazsak ayıp olacak artıkeşimde sevmez kabağın yemeğini ama fırında karışık kızartma fikri aklımı çeldi et haşlama da yapıcam ağır olur mu bilemedim ama akşama eritiriz artık
fitoşum az önce annemle konuştum dedim böyle böyle korktum normal doğumdan o da sen her duyduğuna inanma diyo herkes abartıyo korkacak bir şey yok kendi çıkıyo zaten diyo içim rahatladı biraz. doğuma kadar da daha doğum hikayesi filan dinlemem kimseden
yaa benim işlerim duruyoo amma tembellik ettim hee cam da silecem ( içerden ama korkmayın ).. görüşürz kızlarr kendinize iyi bakınn
A101 ciler size uydum eve gelirken ugradim bende, artik bi akkabimiz bir battaniyemiz birde alezimiz varyorgan takimina yan yan bakip uzaklastim
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım. Renkler falan güzel mi bari, biz de mi gitsek akşama?
kızlar kalmı geldi naptınızz sesiniz çıkmıyor
Bence guzeldi nevresimler guzeldi ozellikle akkabilarda mor vsrdi icim gitti ama cinsiyet belli olayinca kirmizi beyaz aldim cok iyi degil ama yurumeden giyilcek cinsten bence battaniye guzeldi yine sari turunculu aldim birde hayvan resimli sevmiyom aldigim ben im hosuma gitti yine de gorumcem aceleci dedisen yolu yariladin icin rahat alirsin birde mor kuvet cok guzeldi filesi falsn var alezde iyiydi cok konustum ozeti bakmaya deger
hakkat ya nereye kayboldu bu kızlar ya?
Eylül annelerine takılıyorum arada kuzular:)
ben bi sürü iş yapıyorum h.sonu kaçabilmek için kafam şişti yaaaaa
gitmeyin ya burda kalın canım sıkıldı
kız az gelde evraklarıma yardım et hem laflarız
ya kimse gitmesin herkes burda kalsın...... benim de canım sıkılıyo...
süpürgemle geldim yardıma fulicimmmmm
ya ben ekim annleri kasın annelerini sevmiyorum çok kafa karıştırıyolar ilk aylarında olan kızlar özellikle lafım size girmeyin oralara çok moral bozuyor biri bebeğini kaybedince kalbini duymayınca filan
kan testi yaptırdım 10 nisanda 422 doktor gebeliğin daha çok yeni 10 gün sonra gel ultrason bakalım dedi ya kızlar bide ben çok fazla idrara çıkıyorum aynı durumda olan varmı yoksa bu normal değilmi? inşallah herşey yolunda gider ve bebeğimi görmek banada nasip olur
süpürgemle geldim yardıma fulicimmmmm
ya ben ekim annleri kasın annelerini sevmiyorum çok kafa karıştırıyolar ilk aylarında olan kızlar özellikle lafım size girmeyin oralara çok moral bozuyor biri bebeğini kaybedince kalbini duymayınca filan
bu çok normal canım bende pek olmadı ama idrara sık çıkma hamileliğin en yaygın belirtisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?