Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

aynen öyle canım topraktan çıkan herşeyi yeriz biz. az önce lokantaya gittim,içimden diyorum yine zeytinağlı yoktur şimdi ya,istemeye istemeye gittim,bi de ne göreyim amaniiinnnn,semizotu yemeği,üzerine yoğurt,hemen ondan yedim,nasıl hoşuma gitti.. bu arada hamilelikte semiz otu çok faydalı kızlar,doğal folik asit kaynağı ve kalsiyum tüm vitaminler var,ben yapraklarını çiğ olarak yoğurtla yada salatada tüketiyorum,hatta kahvaltıda yiyorum peynirle... saplarını da domatesli zeytinyağlı yemeğini yapıyorumibazn de pirinç te atıyorum azıcık,ıspanak gibi pişiriyorum...

canım benim... herkesin doğumu farklı oluyo,bak ben suni sancıyla düşük yaptım,hiç açılma yokken defalarca suni sancı verdiler zorla açıldı... annem 3 düşük yapmış,düşük doğumdan zor diyo her zman ki onun daha küçükmüş benim baya büyüktü... hep der ham meyveyi dalından zorla kopartırsın ama olgun meyve kendiliğinden eline gelir,aynı o misal işte... sonuçta doğumda bebek te çabalıyo ve daha kolay çıkıyo..
demem o ki ben o acıyı unuttuysam demekki öyle çok abartılcak bişey de değilmiş. sen hiç korkma,ha diyosan kesiden,dikişten korkuyorum,o sancıyla kesik,dikiş aklına bile gelmicek...önemliolan sancı... ama hiççççç korkmana gerek yok ağrısız doğum yaparsın olur biter...

A101 ciler size uydum eve gelirken ugradim bende, artik bi akkabimiz bir battaniyemiz birde alezimiz var yorgan takimina yan yan bakip uzaklastim

güle güle kullan canım ... hayırlı olsun...

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım. Renkler falan güzel mi bari, biz de mi gitsek akşama?

Bence guzeldi nevresimler guzeldi ozellikle akkabilarda mor vsrdi icim gitti ama cinsiyet belli olayinca kirmizi beyaz aldim cok iyi degil ama yurumeden giyilcek cinsten bence battaniye guzeldi yine sari turunculu aldim birde hayvan resimli sevmiyom aldigim ben im hosuma gitti yine de gorumcem aceleci dedi sen yolu yariladin icin rahat alirsin birde mor kuvet cok guzeldi filesi falsn var alezde iyiydi cok konustum ozeti bakmaya deger

Tamam canım, garanti gitmem lazım:)) Ben de hayvanlı ayılı mayılı istemiyorum. Uğurböceği hariç. İnşallah kalmıştır bişeyler.

ben de aranıza yeni katıldım.. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ultrason sonucuna göre 5 haftalık bebeğim :) düşme tehlikesi sürekli beynimde ve beni çok korkutuyor ( yürürken bile korkuyorum ) bebeğimi düşündüğümde kendimi gülümserken buluyorum hatta şu an bile inşallah kötü bir şeyle karşılaşmayız

kız az gelde evraklarıma yardım et hem laflarız

ya kimse gitmesin herkes burda kalsın...... benim de canım sıkılıyo...

süpürgemle geldim yardıma fulicimmmmm

ya ben ekim annleri kasın annelerini sevmiyorum çok kafa karıştırıyolar ilk aylarında olan kızlar özellikle lafım size girmeyin oralara çok moral bozuyor biri bebeğini kaybedince kalbini duymayınca filan

gel bebeğim gellllll

kan testi yaptırdım 10 nisanda 422 doktor gebeliğin daha çok yeni 10 gün sonra gel ultrason bakalım dedi ya kızlar bide ben çok fazla idrara çıkıyorum aynı durumda olan varmı yoksa bu normal değilmi? inşallah herşey yolunda gider ve bebeğimi görmek banada nasip olur

Son düzenleme:

bu çok normal canım bende pek olmadı ama idrara sık çıkma hamileliğin en yaygın belirtisidir

aynen öyle canım ben de pek takılmıyorum...
arada selam verip geliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…