Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

gebelik takvimi bende yapmak istiyorum ama beceremedim yardımcı olurmusunuz

benim yazdığım cevabın altında benim takvimim varya orada yazıyor gebeliktakvimi yapmak için tıklayın diye onu tıklasana
bu arada sanırım profil ayarlarından yapılıyor birde oraya bebeğin doğacağı tarihi yazıyosun

evet kuzu seni görüyorum orada ikimiz varız heralde ekim annesi bizim kızların arasında sen benden 10 gün öndesin
evet canım,ikimiz varız...
zaten faca grubu açılınca çoğu terketti.bi de kalabalık olunca kimse kimseye yazamıyo...
burası güzel.... ben sevdim sizleri canlarım benim...

Bu arada haklısın fatmacım, Didemden iyisine mi vereceğim kızı, iyi huylu, sakin, pozitif, insancıl. Oğlu da ona benzer illaki:)) Olar tabi, ama kıza da bir sormam lazım hahhaaa:))

Teşekkür ederim canım senin kızda anası gibi on parmağında on marifet olursa tamamdır :) Yalnız benim oğlan hakkında kesin bir şey söyleyemem babasına benzerse şımarık olur tabi damat olasıya kadar birşeycik kalmaz zeynep kızımızı alabiliriz

Sen aldın mı bişeyler canım. Ben de akşama bi uğrayayım bari.

ben bir sürü şey aldım canım. küvet mavi( mor kalmamıştı) .. yeşilli snoopy li nevresim (yine başka renk kalmamıştı) ,alezi, mavi battaniyesi üzerinde ayı resmi var ama kötü gelmedi gözüme ben beğendim ireminki gibi sarılı turunculu olsaydı onu alırdım. patik beyazlı lacivertli .. çeyiz dizdim gibi oldu

güle güle kullan didolummm biz gidene kadar biter herhlde

kızlar ben 1.30 dan 4 e kadar uyudum güneş de gelmişti üstüme ohh kalkasım yoktu ama kalktım. gece 1 de yatmıştık sabah da 6 buçukta kalkınca tabi uyku geldi..

bu arada benim cam silme işi hikaye olduu inşaatçılar vardı..

boşver kuzummm boşverrr silme biraz daha zaman geçsin

ooohhh maşşallahhhhhhhhh bende istiyorum uyku yaaaaaa

ohhhhhh ne güzel bizim yerimize de uyusaydın,hava da pek güzel ya..
ben hala akşamları 1 saat uyuyorum sonra uyanıyorum eşimle biraz meyve falan atıştırıyoruz,sonra yine dumba yatak.....bu da benden size gelsin...
[video=youtube;UMryAjGPPIk]http://www.youtube.com/watch?v=UMryAjGPPIk[/video]
Oturalım arkadaşlar
Dinlenelim artık biraz
Esneyelim uzun uzun
Ne manasız şey çalışmak
Hayat hoş, gerisi boş
Haydi yeşil kırlara koş
Sana ne dünya halinden
Sen, az kudur habire coş

Son düzenleme:
dışardaki işlerimi hallettim geldim kızlarr. siz neler yaptınız...
ay bu arada ne dicem muhasebe işlerini halletmeye gitmiştim sistem yüzünden iş beklemeye kaldı bi süre. anammm o bi süre içerisinde benim içim geçer gibi olmasın koltuğa kolumu dayadım gidiyomuşum rüyalar aleminee karşı taraftaki adam ismimle hitap edip seslenince kendime geldim ama boş boş baktım bi süre farkındaydım yani

ayyyy didoşşşşş nasıl kıskandım seni şaka deil valla ama yarasın kuzum sana
hem güneşe hem uykuya hasretim gibiyim snki....

ayyyyyy iki arada bi derede uyuyoz valla...benim uykum serttir normalde hemen uyuyamam,ama şimdi her ortamda uyurum..

ayyy bu arada kızlar işyerimde 4 bayan daha öğrendi hamişliğimi. içlerinden 2si hemşire. hemşirelerden bi tanesi de eskiden özelde kadın doğumda çalışmış. döndü bana direk "sen hamilemisin dedi." ben de şaşırdım "nerden çıktı bu durup dururken" dedim "oturuşundan yüz simandandan belli. klasik hamile kadın tipindedesin. yüzüne de ayrı bi güzellik gelmiş" dedi. tabi ben başladım kızarmaya. kızardın kızardın deyince onlar ben de "evet ama daha kalp atışlarını duymadım"dedim.
işte böleeee... umarım haber virüs gibi yayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…