- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.201
gel gel gel bebeğimm gel gel acımıcakkkk
aynen öyle canım ben de pek takılmıyorum...
arada selam verip geliyorum...
gebelik takvimi bende yapmak istiyorum ama beceremedim yardımcı olurmusunuz
[video=youtube;l-kJ_d_8OKs]http://www.youtube.com/watch?v=l-kJ_d_8OKs[/video]
evet canım,ikimiz varız...evet kuzu seni görüyorum orada ikimiz varız heralde ekim annesi bizim kızların arasında sen benden 10 gün öndesin
Bu arada haklısın fatmacım, Didemden iyisine mi vereceğim kızı, iyi huylu, sakin, pozitif, insancıl. Oğlu da ona benzer illaki:)) Olar tabi, ama kıza da bir sormam lazım hahhaaa:))
Sen aldın mı bişeyler canım. Ben de akşama bi uğrayayım bari.
Teşekkür ederim canım senin kızda anası gibi on parmağında on marifet olursa tamamdır :) Yalnız benim oğlan hakkında kesin bir şey söyleyemem babasına benzerse şımarık olur tabi damat olasıya kadar birşeycik kalmazzeynep kızımızı alabiliriz
ben bir sürü şey aldım canım. küvet mavi( mor kalmamıştı) .. yeşilli snoopy li nevresim (yine başka renk kalmamıştı) ,alezi, mavi battaniyesi üzerinde ayı resmi var ama kötü gelmedi gözüme ben beğendim ireminki gibi sarılı turunculu olsaydı onu alırdım. patik beyazlı lacivertli .. çeyiz dizdim gibi oldu
kızlar ben 1.30 dan 4 e kadar uyudum güneş de gelmişti üstüme ohh kalkasım yoktu ama kalktım. gece 1 de yatmıştık sabah da 6 buçukta kalkınca tabi uyku geldi..
bu arada benim cam silme işi hikaye olduu inşaatçılar vardı..
kızlar ben 1.30 dan 4 e kadar uyudum güneş de gelmişti üstüme ohh kalkasım yoktu ama kalktım. gece 1 de yatmıştık sabah da 6 buçukta kalkınca tabi uyku geldi..
ooohhh maşşallahhhhhhhhh bende istiyorum uyku yaaaaaa
boşver kuzummm boşverrr silme biraz daha zaman geçsin
ooohhh maşşallahhhhhhhhh bende istiyorum uyku yaaaaaa
dışardaki işlerimi hallettim geldim kızlarr. siz neler yaptınız...
ay bu arada ne dicem muhasebe işlerini halletmeye gitmiştim sistem yüzünden iş beklemeye kaldı bi süre. anammmo bi süre içerisinde benim içim geçer gibi olmasın koltuğa kolumu dayadım gidiyomuşum rüyalar aleminee karşı taraftaki adam ismimle hitap edip seslenince kendime geldim ama boş boş baktım bi süre farkındaydım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?