Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayyyy didoşşşşş nasıl kıskandım seni şaka deil valla ama yarasın kuzum sana
hem güneşe hem uykuya hasretim gibiyim snki....

yapacak bir şey yok canım evhanımlığının faydaları bunlar artık sende akşamları ve haftasonları dinlenirsin

ayyyyyy iki arada bi derede uyuyoz valla...benim uykum serttir normalde hemen uyuyamam,ama şimdi her ortamda uyurum..

yatınca uyuyuveriyorum hemen ilk aylarıma geri mi dönüyorum ne ben de bebek doğunca uykusuz kalınca size özenecem uyuyabiliyorsunuz diye

akşamları halimi görmen lazım didoşum. yemekten sonra iki dönüyom hop devriliyom. kocam iki muhabbet edemiyor benle

kadına bak be simandan anlamış hee maşallah ona

canım çok sakınan göze de çöp batar derler ya tabiki temkinli ol herkese söyleme hemen ama çok da saklıycam uğraşma Allah o minik susamcığa ömür versin sen de sağlıkla kucağına al inşallah canım benim

akşamları halimi görmen lazım didoşum. yemekten sonra iki dönüyom hop devriliyom. kocam iki muhabbet edemiyor benle

canım hepsi normal bunların benim ilk zamanlarımı hatırlamıyor musunuz akşama kadar evde olmama rağmen hem gündüz uyurdum hemde eşim gelince yemekten sonra bir uzanırdım yine uyur kalırdım (normalde uykucu biri de değilimdir) vücudun alışmaya çalışıyor senin olsun o kadarcık da

sen doğum yaptığında benim son ayım olcak canım,son aylarda da uyutmuyo ufaklıklar..
tekmeleriyle kaldırıyolar...zaten dönemiyosun,acıkıyosun,bölük pörçük uyuyosun...
biz de uyuyamıcaz yani....
sen hissetmeye başladınmı?

bu sabah garip bir şey olduu.. yatağa uzandım bir anda bir zonklama oldu bir kaç saniye devam etti. sonra kalktığımda da bir kaç kez oldu acaba tekme dedikleri şey böyle bir şey mi diye düşündüm ama emin olamadım. ama hafif hareketleri hissediyorum kayma şeklinde

odur bence canım,daha önce hiç hissetmediğin bişeyse mutlaka bebiştir....

AMİN inşallah bi tanemm...

kızlar benim mesaim de bitti ben de kaçayım yavaştan. bugün yemeğim yok yemek yapçam. sonra kocam gelene kadar dumba
hoşçakalın kendinize iyi bakın

....size göbüş göstereyim bari,ama abzı şeyleri görmezden geliceksiniz...
mesela yattğı toplamamışım,neden,çünkü eşşim evden benden sonra çıktı,bende eve gidince üzerimi değişirken foto çektim o yüzden durum bu.. dağınık karı demeyin bana..birde burda çok kilolu çıkmışım,zayıf değilim ama burda baya farklı çıkmış yani....

kuzummmm çok güzelsinizzzz ben sizin güzelliğinizden odana bakmadım bileeeeee

kuzummmm çok güzelsinizzzz ben sizin güzelliğinizden odana bakmadım bileeeeee
canım benim çok teşekkür ederim o sizin minişinin ve senin güzel bakan gözleriniz............
...........
günaydın bebekler nasılsınız ben geldim

günaydın fatma biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?

günaydın kuzularımmmmm

günaydın güzel fulimmmmm ve balığıııı

canım benim çok teşekkür ederim o sizin minişinin ve senin güzel bakan gözleriniz............
...........

günaydın fatma biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?

günaydın fitoşcumm bizde iyiyiz çok şükür bugünün cuma olması nedeniyle çok daha mutluyum yarın hem doktor var hemde tatil

bu arada göbüşünü yesinler senin bende diyodum cabuk mu çıktı göbeğim diye ama seninde varmış

ne güzel yaaaaaaa ben yarın da çalışıyorum. ben de bugün sağlık ocağına gidicem,ebe bugünden için gel demişti....

benim göbüş te baya çıktı canım evet,tabi kilo da aldım ya o da var... 3kilo aldım,4 bile olmuştur belki,bir de bu akşam göbeği,sabah birazcık daha az oluyo....aslında ilk hamileliğimde de aynı kiloyu almıştım ama bunda daha çok çıktı karnım... amannnnnn olsun ya,sağlıklı olsun da bebişim,kiloyu veririz nasılsa.

dün doğum yapan arkadaşım da güzel kilo aldı,doğumdan sonra tartıya çıkmış,7-8kilo gitmiş doğumda.az bi rakam değil...

öyle valla bende takmıyorum alıcam tabi veririm ilerde bebiş olunca
fitoş ben kaçırmışım sanki senin ilk bebeğin mi vardı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…