- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.221
ayyyy didoşşşşş nasıl kıskandım senişaka deil valla ama yarasın kuzum sana
hem güneşe hem uykuya hasretim gibiyim snki....
ayyyyyy iki arada bi derede uyuyoz valla...benim uykum serttir normalde hemen uyuyamam,ama şimdi her ortamda uyurum..
yapacak bir şey yok canım evhanımlığının faydaları bunlarartık sende akşamları ve haftasonları dinlenirsin
yatınca uyuyuveriyorum hemen ilk aylarıma geri mi dönüyorum neben de bebek doğunca uykusuz kalınca size özenecem uyuyabiliyorsunuz diye
ayyy bu arada kızlar işyerimde 4 bayan daha öğrendi hamişliğimi. içlerinden 2si hemşire. hemşirelerden bi tanesi de eskiden özelde kadın doğumda çalışmış. döndü bana direk "sen hamilemisin dedi." ben de şaşırdım "nerden çıktı bu durup dururken" dedim "oturuşundan yüz simandandan belli. klasik hamile kadın tipindedesin. yüzüne de ayrı bi güzellik gelmiş" dedi. tabi ben başladım kızarmaya. kızardın kızardın deyince onlar ben de "evet ama daha kalp atışlarını duymadım"dedim.
işte böleeee... umarım haber virüs gibi yayılmaz
akşamları halimi görmen lazım didoşum. yemekten sonra iki dönüyom hop devriliyom. kocam iki muhabbet edemiyor benle
yapacak bir şey yok canım evhanımlığının faydaları bunlarartık sende akşamları ve haftasonları dinlenirsin
yatınca uyuyuveriyorum hemen ilk aylarıma geri mi dönüyorum neben de bebek doğunca uykusuz kalınca size özenecem uyuyabiliyorsunuz diye
sen doğum yaptığında benim son ayım olcak canım,son aylarda da uyutmuyo ufaklıklar..
tekmeleriyle kaldırıyolar...zaten dönemiyosun,acıkıyosun,bölük pörçük uyuyosun...
biz de uyuyamıcaz yani....
sen hissetmeye başladınmı?
bu sabah garip bir şey olduu.. yatağa uzandım bir anda bir zonklama oldu bir kaç saniye devam etti. sonra kalktığımda da bir kaç kez oldu acaba tekme dedikleri şey böyle bir şey mi diye düşündüm ama emin olamadım. ama hafif hareketleri hissediyorum kayma şeklinde
AMİN inşallah bi tanemm...kadına bak be simandan anlamış hee maşallah ona
canım çok sakınan göze de çöp batar derler ya tabiki temkinli ol herkese söyleme hemen ama çok da saklıycam uğraşma Allah o minik susamcığa ömür versin sen de sağlıkla kucağına al inşallah canım benim
bu sabah garip bir şey olduu.. yatağa uzandım bir anda bir zonklama oldu bir kaç saniye devam etti. sonra kalktığımda da bir kaç kez oldu acaba tekme dedikleri şey böyle bir şey mi diye düşündüm ama emin olamadım. ama hafif hareketleri hissediyorum kayma şeklinde
Eki Görüntüle 683233 ....size göbüş göstereyim bari,ama abzı şeyleri görmezden geliceksiniz...
Mesela yattğı toplamamışım,neden,çünkü eşşim evden benden sonra çıktı,bende eve gidince üzerimi değişirken foto çektim o yüzden durum bu.. Dağınık karı demeyin bana..birde burda çok kilolu çıkmışım,zayıf değilim ama burda baya farklı çıkmış yani....
canım benim çok teşekkür ederim o sizin minişinin ve senin güzel bakan gözleriniz............kuzummmm çok güzelsinizzzz ben sizin güzelliğinizden odana bakmadım bileeeeee
günaydın bebekler nasılsınız ben geldim
günaydın kuzularımmmmm
canım benim çok teşekkür ederim o sizin minişinin ve senin güzel bakan gözleriniz............
...........
günaydın fatma biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?
günaydın güzel fulimmmmmve balığıııı
günaydın fitoşcumm bizde iyiyiz çok şükür bugünün cuma olması nedeniyle çok daha mutluyum yarın hem doktor var hemde tatil
bu arada göbüşünü yesinler senin bende diyodum cabuk mu çıktı göbeğim diye ama seninde varmış
ne güzel yaaaaaaa ben yarın da çalışıyorum. ben de bugün sağlık ocağına gidicem,ebe bugünden için gel demişti....
benim göbüş te baya çıktı canım evet,tabi kilo da aldım ya o da var... 3kilo aldım,4 bile olmuştur belki,bir de bu akşam göbeği,sabah birazcık daha az oluyo....aslında ilk hamileliğimde de aynı kiloyu almıştım ama bunda daha çok çıktı karnım... amannnnnn olsun ya,sağlıklı olsun da bebişim,kiloyu veririz nasılsa.
dün doğum yapan arkadaşım da güzel kilo aldı,doğumdan sonra tartıya çıkmış,7-8kilo gitmiş doğumda.az bi rakam değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?