Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

öyle valla bende takmıyorum alıcam tabi veririm ilerde bebiş olunca
fitoş ben kaçırmışım sanki senin ilk bebeğin mi vardı ?
evet canım ama 16 haftalıkken sonlandırıldı... 12 haftalıktım kanama başladı,1 ay devam etti,ne ilaç kullandıysam durmadı kanama,popom iğnelerden kalbura dönmüştü,o sırada da idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim,ve o enfeksiyon,bebeğin su kesesinin delinmesine yol açmış,ve kanamyla beraber yavaş yavaş suyum gelmiş,tabi ben farkedemedim,yoğun kanamam olduğundan...
sonuç bebek susuz kalmış,kontrole gitmiştik,hareket etmiyodu...kalp atışı vardı ama su olmadığından hareket edemiyodu. sonra kan tahlili yaptırdık,beni zehirlemeye başlamış... dr. hemen sonlandırmamız lazım dedi,zaten bu saaten sonra gelişmez dedi ki gelişimi de durmuştu, gerideydi... böbrekleri, ciğerleri zarar görür dedi ve seni sehirlemeye devam eder dedi... başka dr.lar gittik o gün,herkes aynı şeyi söyleyince mecbur sonlandırıldı... büyük olduğu için suni sancı verip doğutturdular...

işte böyle canım,yani öbür dünyada bir meleğim daha var...
çok sarsıldık ama şükür toparladık kendimizi ve rabbim ödül olarak ta bu bebeğimi gönderdi bize çok şükür...
inşallah ALLAHIM bunu bizlere hayırlısıyla bağışlar... aminnnnnn

ay fitoşcum kusura bakma tekrar aklına getirdim çok üzüldüm annesini cennette bekleyen bir meleğin var allah bu evladına uzun ömürler versin sağsalim kucağına al inşallahhhh

Günaydın fitoşşş maşallah göbeğine ya da bebeğine benimki kadar var aramızda bir ay var zaten çok yok ama hamişliğin belli oluyor

günaydın fatmaa fulii tubişş başka kim var göremedimmm ama herkeslere günaydınnnn

ay fitoşcum kusura bakma tekrar aklına getirdim çok üzüldüm annesini cennette bekleyen bir meleğin var allah bu evladına uzun ömürler versin sağsalim kucağına al inşallahhhh

olur mu hiç canım benim,insan arada paylaşmak da istiyo zaten... işte ben size bu yüzden bol bol su için diyorum.. enfeksiyon kapmayın diye.. rabbim bebeklerimizi korusun...

hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşalım canım....

günaydın canım..... fulinin dediği gibi göbek+ bebek

kızlar bu arada bende 1 saattir burun akıntısı başladı ya...
sağ burnum ve sağ gözüm akıyo....nezle mi oluyorum yaaaa,hapşurup duruyorum bir de...:18::18::18::18::18:

ne yapmam lazım kızlar acil yardım...:18::18::18:

bahardan mı acaba içebiliyorsan ıhlamur içebilirsin ve limonlu bal filan ii gelir

bahardan mı acaba içebiliyorsan ıhlamur içebilirsin ve limonlu bal filan ii gelir

öyle bahar alerjim falan yoktu ama dediğin de aklıma gelmedi değil,çünkü kalktığımda bişeyim yoktu,dışarı çıktım,işe geldim,işe gelince başladı,hamileikte daha hassas olduğumuz için alerji olabilir diye de düşündüm,başka bi sorun yok,sadece burun ve göz akıntısı, o da tek taraflı:)

inşallah soğuk algınlığı değildir ya,ben yine de bi limon alıp yiyeyim bari...

aynen canım hassasız şimdi bende sabah serviste gelirken hapşuruyorum güneşten heralde oluyor

günaydın kızlarrr ..
Hayırlı cumalar hepinize
sizlere 100 puanlık bir uzmanlık sorusu sormak istiyorum biliyosunuz ben bu ay klomen kullandım.. 6 martta adet oldum.. 10 martta ilaça başladım 14 martta ilacım bitti sonra 5 gün sonrada çalışmalara başladık. normal bir insanın 6 nisanda adet olması gerekti. ama benim adetlerım son 5 aydır ilaçsız gelmedigi için ben normal insan katadorisinde degilim. ve adet olmadım. henüz gebelik testide yapmadım ama dün sanki adetim gelecekmiş gibi pembe akıntı geldi adet oluyorum sandım. ama akşamına kesildi şu andada hiç birşey yok sizce bu neden olmuş olabilir kafam çok karıştı bana yardımcı olun lütfen

Maşallah canım çok güel görünüyor göbeğin. Durun bi ara size göbek nasıl olur göstereceğim ama fırsatım olmuyor bir türlü çekmeye:)) Ama senin karnın da süper:))) Yatak işini de hiç takma. Ben akşam eve gidince topluyorum yatakları ve odaları:)

Herkese günaydın kızlar. Bugün işe erken geldim. 10 gibi. O yüzden sabah bulantılarımı masamda çekmek zorundayım:) Bıktım ya, geçmedi gitti.

günaydın canım neden bi test almıyorsun ki 100 puanı o kazanır bizde halay çekerizz ihmal etme evet hep gecikiyor diyosun ama bu ay ilaç kullanmışsın bi test yap derim

canım o göz akıntısı bende de oluyor ara ara havalardan diye düşünüyorum ya da belki de soğuk aldın ondan da olmuş olabilir

Hahayy bu benim uzmanlık alanıma giriyor, kaçılın ben doktorum
Şimdi canım, öncelikle inşallah hamilesindir diye başlıyorum. Pembe akıntıyı hayra alamet buldum. Ama hemen ümit vermek de istemem. Bazen belli olmuyor. Çatlatma iğnesi vuruldun mu? Üzerinden ne kadar geçti. Buna göre konuşabiliriz.

canım gözün akınca burnun otomatik akıyordur sabah makyaj yaptıysan eger o yüzden gözün akmış olabilir bahar aylarında bana genelde öyle oluyor

aynen canım hassasız şimdi bende sabah serviste gelirken hapşuruyorum güneşten heralde oluyor
olabilir canım,ben şimdi ne yapıyorum biliyo musunuz? limon dilimledim tuzlayıp yiyorum.. yan tarafta çiğ köfteci var,adama diyorum bir limon alabilir miyim,adam yüzüme bakıyooo,kesin aşeriyo demiştir

canım bence bi test alıp yap,bak bu ayilaç kullanmışsın,güzel de çalışmışsınız... günün de geçmiş,düzensiz de olsa...
en azından varsa da yoksa da bilirsin... hatta mümkünse direk kan testi yaptır.. varsa halay çekeriz inşallah yoksa da ki inşallah vardır umutlanmazsın.... ama tabi gönül ilkinden yana...
teşekkür ederim ablacım,baya büyümüşüz demi? ben bazen eve gidince de yatağı toplamıyorum,çünkü direk yatıyorum bazen

canım o göz akıntısı bende de oluyor ara ara havalardan diye düşünüyorum ya da belki de soğuk aldın ondan da olmuş olabilir
inşallah grip olmam cnm ya.. ama limon yemek iyi geliyo gibi:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…