- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.261
canım gözün akınca burnun otomatik akıyordur sabah makyaj yaptıysan eger o yüzden gözün akmış olabilir bahar aylarında bana genelde öyle oluyor
yok ablacım vurulmadım çatlatma iğnesi daha ilk defa ilaç kullandım . bu arada 27 martta felaket sağ kasık agrısı çektim sans eseri eski çalıştıgım hastanedeydim doktora girdimdi doktor dedimişti ki gülcan belki geç oluşan bir yumurta oluşmuş ve su anda çatlıyo olabilir demişti herşey karma karısıkHahayy bu benim uzmanlık alanıma giriyor, kaçılın ben doktorum
Şimdi canım, öncelikle inşallah hamilesindir diye başlıyorum. Pembe akıntıyı hayra alamet buldum. Ama hemen ümit vermek de istemem. Bazen belli olmuyor. Çatlatma iğnesi vuruldun mu? Üzerinden ne kadar geçti. Buna göre konuşabiliriz.
muhtemel ihtimal ondan canımcımmakyaj yapmadım canm ama sabah saçımı yıkadım,kuruttum çıktım. şimdi aklıma geldi ondan da olabilir.:18::18:
olabilir canım,ben şimdi ne yapıyorum biliyo musunuz? limon dilimledim tuzlayıp yiyorum.. yan tarafta çiğ köfteci var,adama diyorum bir limon alabilir miyim,adam yüzüme bakıyooo,kesin aşeriyo demiştir
canım bence bi test alıp yap,bak bu ayilaç kullanmışsın,güzel de çalışmışsınız... günün de geçmiş,düzensiz de olsa...
en azından varsa da yoksa da bilirsin... hatta mümkünse direk kan testi yaptır.. varsa halay çekeriz inşallahyoksa da ki inşallah vardır umutlanmazsın.... ama tabi gönül ilkinden yana...
teşekkür ederim ablacım,baya büyümüşüz demi? ben bazen eve gidince de yatağı toplamıyorum,çünkü direk yatıyorum bazen
inşallah grip olmam cnm ya.. ama limon yemek iyi geliyo gibi:)
kızlar 100 puanlık bir uzmanlık sorusu daha hamile kalmadan önce kızamıkcık aşısı vuruldunuz mu ??
kızlar 100 puanlık bir uzmanlık sorusu daha hamile kalmadan önce kızamıkcık aşısı vuruldunuz mu ??
olabilir canım...muhtemel ihtimal ondan canımcım
evap veriyorum,hayır vurulmadım.. çünkü bağışıklığım varmış...kızlar 100 puanlık bir uzmanlık sorusu daha hamile kalmadan önce kızamıkcık aşısı vuruldunuz mu ??
ohh afiyet canım şifa olsun
yok ablacım vurulmadım çatlatma iğnesi daha ilk defa ilaç kullandım . bu arada 27 martta felaket sağ kasık agrısı çektim sans eseri eski çalıştıgım hastanedeydim doktora girdimdi doktor dedimişti ki gülcan belki geç oluşan bir yumurta oluşmuş ve su anda çatlıyo olabilir demişti herşey karma karısık
ayy çok limon yemeyin kızlar kanı sulandırdıgı için hamileligin ilk anlarında tehlikeli olabilirohh afiyet canım şifa olsun
o zaman ben birazdan cıkayım bi idrar tahlili alayım ona göre pazartesi kan testine giderimCanım benim, korkunun ecele faydası yok, hemen git kan testi yaptır. Yumurtalar birden çoksa teker teker de çatlamış olabilirler. 27 mart diyelim hadi, bugüne kadar çoktan belli olmuştur gebelik. Kanda baktır derim. İnşallah pembe akıntın yerleşme knamasıdır. Hiçbir şey yapamıyorsan bi idrar testi al ama negatif çıkarsa itimat etme. İdrarda geç de çıkabilir. Ay ben senin adına heyecanlandım.
Didoş, tetanoz iğneni ne zaman olacaksın. Bana pazartesi günü için randevu verdi ebe. Ama çok erken gibi geldi bana. Eylül topiğinde herkes 20.haftadan sonra yaptırmaya başlamış. Bir de benim bir hafta geriliğim de vardı.
ayy çok limon yemeyin kızlar kanı sulandırdıgı için hamileligin ilk anlarında tehlikeli olabilir
tamam birazdan cıkıp alcam testben yemiyodum pek ama şimdi burun akıntısı olunca tırstığım için yedim bi tane... tamam başka yemicem....
canım sen de yap bi testte için rahatlasın..
olabilir canım...
evap veriyorum,hayır vurulmadım.. çünkü bağışıklığım varmış...
güzelmiş be bi tane daha yesemmi?
canım 2 mayıs aşı günüm senin erken bence de
mideni yakmasın kız çokta yeme bence
Hahayy bu benim uzmanlık alanıma giriyor, kaçılın ben doktorum
Şimdi canım, öncelikle inşallah hamilesindir diye başlıyorum. Pembe akıntıyı hayra alamet buldum. Ama hemen ümit vermek de istemem. Bazen belli olmuyor. Çatlatma iğnesi vuruldun mu? Üzerinden ne kadar geçti. Buna göre konuşabiliriz.
bebeğim bencede çok erken demiş sana banada ayın 23ünden sonra istediğin bi gün yaptırabilirsin dedi yani 20 haftayı doldurduğumda 21. haftamın ilk gününe geliyor kuzucukDidoş, tetanoz iğneni ne zaman olacaksın. Bana pazartesi günü için randevu verdi ebe. Ama çok erken gibi geldi bana. Eylül topiğinde herkes 20.haftadan sonra yaptırmaya başlamış. Bir de benim bir hafta geriliğim de vardı.
yok cnm ben atlatmışsım o dediğini doktor test yaptı öle dedikızlar 100 puanlık bir uzmanlık sorusu daha hamile kalmadan önce kızamıkcık aşısı vuruldunuz mu ??
o zaman ben birazdan cıkayım bi idrar tahlili alayım ona göre pazartesi kan testine giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?