Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Didoş, tetanoz iğneni ne zaman olacaksın. Bana pazartesi günü için randevu verdi ebe. Ama çok erken gibi geldi bana. Eylül topiğinde herkes 20.haftadan sonra yaptırmaya başlamış. Bir de benim bir hafta geriliğim de vardı.

yok ablacım vurulmadım çatlatma iğnesi daha ilk defa ilaç kullandım . bu arada 27 martta felaket sağ kasık agrısı çektim sans eseri eski çalıştıgım hastanedeydim doktora girdimdi doktor dedimişti ki gülcan belki geç oluşan bir yumurta oluşmuş ve su anda çatlıyo olabilir demişti herşey karma karısık

kızlar 100 puanlık bir uzmanlık sorusu daha hamile kalmadan önce kızamıkcık aşısı vuruldunuz mu ??

ohh afiyet canım şifa olsun

Canım benim, korkunun ecele faydası yok, hemen git kan testi yaptır. Yumurtalar birden çoksa teker teker de çatlamış olabilirler. 27 mart diyelim hadi, bugüne kadar çoktan belli olmuştur gebelik. Kanda baktır derim. İnşallah pembe akıntın yerleşme knamasıdır. Hiçbir şey yapamıyorsan bi idrar testi al ama negatif çıkarsa itimat etme. İdrarda geç de çıkabilir. Ay ben senin adına heyecanlandım.

o zaman ben birazdan cıkayım bi idrar tahlili alayım ona göre pazartesi kan testine giderim

canım 2 mayıs aşı günüm senin erken bence de

canım 2 mayıs aşı günüm senin erken bence de

Ne biliyim, doktorla hesaplamışlardı tee ilk hamile kaldığımda. El mecbur gideceğim ama söyleyeceğim daha 17. haftamdayım ben diye. Ayrıca pazartesi devletteki doktoruma da randevum var. Bakalım bu sefer cinsiyet görebilecek mi:)) Başka doktora gittiğimi bilmiyor. Eğer yanlış söylerse çok fena dalga geçeceğim onla:)

hay sen ölme sabah sabah iyi güldürdün beni gözümde canlandırdım bi anda seni kaçılın ben doktorum diye gelirken hahaha :)))))))
bebeğim bencede çok erken demiş sana banada ayın 23ünden sonra istediğin bi gün yaptırabilirsin dedi yani 20 haftayı doldurduğumda 21. haftamın ilk gününe geliyor kuzucuk
kızlar 100 puanlık bir uzmanlık sorusu daha hamile kalmadan önce kızamıkcık aşısı vuruldunuz mu ??
yok cnm ben atlatmışsım o dediğini doktor test yaptı öle dedi
o zaman ben birazdan cıkayım bi idrar tahlili alayım ona göre pazartesi kan testine giderim

allammm yaaa daha duruyomusun sen çabuk çabuk al gelde haber ver bisede hadi bekliyos hadi hadi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…