Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

devlettekiler bilemiyo yaaaaaaaaa

ben en son gittiğimde ne oldu biliyomusunuz?
idrar tahlili istedim,sonucu aldım dr. açıktım sonuç tertemiz. dr. bir önceki tahlil sonucuna bakıyoo,hımmmmm enfeksiyon var dedi.. halbuki o da her insan da bulunabilen basit bişey... ben bile biliyorum su içsen geçiyo.... neyse dr. bey o eski sonuç dedim...öylemi diyo.. sonra ortadaki referansa değerlere bakıyo,o da değil en baştaki şimdiki sonuç dedim,adam mosmor oldu,bi tahlil kağıdını okuyamadı beeeeee....

Beni mahveden bu demir hapı bunu anladım midemi bulandıranda bu ama mecbur dra gidene kadar içip çekeceğim bu rahatsızlığı hiç enerjim yok (2 gün içmedim süperdim) midem burkuluyo sürekli yutamıyorum hiçbişey safra çıkarma gereği duyuyorum sürekli oofff offfffff

ben de ondan korktum yemedim daha...
ama sanki iyi gelicek gibi...

sen yarın gidicektin de mi doktora?
ikili test yaptırcanmı?

evet kuzum yarın bebişi görme zamanı sabah sabah doktor teyzemizin kapısını çalıcazzz

yok canım kesin kararımı verdim yaptırmıcam kocamlada baya konuştuk kendi adımıza gerek olmadığını düşündük inşallah allahım nasip ederse sağlıklı bir evlat dünyaya getiririm

bence doktoruna sor ilacı canım....bana da verdi devletteki dr. ama ben kullanmıyorum. sadece elevit kullanıyorum...

bence doktoruna sor ilacı canım....bana da verdi devletteki dr. Ama ben kullanmıyorum. Sadece elevit kullanıyorum...

kabızlık yapıyo die söyledim değiştirsek mi bunu die tlfnda kabızlık için surup verdi ama midem geçmiyo iki gün içmedim ne kadar iyiydim sürekli sürekli dru aramakta istemiyorum o kadar su içen ben su bile içemiyorumm

Son düzenleme:

Hoşgeldin canımcım:) Güldürdüysem ne mutlu bana:) Valla ebe ile aile hekimi hesapladı. Pazartesi gidip dicem onlara topikte herkes 20. haftadan sonra diyo sizin amacınız ne, neyin peşindesiniz hee:)) Dicem. Belli bir günü yoksa gitmişken vurulurum çıkar aradan. Öbürlerde hiç yoktu aşı maşı. İki çocuk doğurdum bilmediğim ne varsa bunda öğrendim yahu:)) Devir baya değişmiş ben doğurmayalı:)) Bir de kontrol diye yazmış kağıda. Acaba neyimi kontrol edecek. Kesin kilomu tartıp tamam git diyecek. Unutmazsam ebeye normal doğum yapabilir miyim diye soracağım. Valla bu sefer kesilmek istemiyorum, göze alıyorum herşeyi normal doğuracağım eğer bir gereklilik yoksa.

yanlış hesaplamışlardır canım ya gidersin ya da telefon edersin söylersin böyle böyle diyee senin o aile hekimini gözüm hiç tutmadı zaten ilgilenmiyor

Cinsiyet konusunda doktorun eğer yanlış bir şey söylerse artık ne düşünürsün bilemiycem ama kız mı erkek mi muallakta kalırsın.

Kesinlikle bilmediklerinden değil, koskoca doktor sonuçta. Sadece umursamıyorlar o kadar. Ben en son 12. haftamda gittim devlete. 4 dakika sürdü muayene cinsiyetini sordum, bebeği zor gördüm dedi. Cinsiyeti nasıl göreyim. :44: Yine de Allah yokluklarını göstermesin, onlara da muhtaç etmesin.

anladım canım... su da mideni bulandırır tabi... ama yine de içmeye çalış...senin kanın düşük mü peki? kuru kayısı ye,ardından su iç,semz otu bulursan yoğurtla ye,mesela ben akşam kuru kayısı,çağla,çilek yedim...yattım,sabah kalktım kahvaltı yapıp evden çıktım,söylemesi ayıp işyerine kendimi zor attım... ki elevitte kabız yapıyo... marul,lahana,kayısı... salatalık,bunlar çok faydalı.
ben bir de bana kırmızı etin iyi geldiğini farkettim...

Galiba muallakta kalmam çünkü ben kendi doktoruma güveniyorum. Kadın 11.haftada kız gibi düşünüyorum dedi. 14. haftada kesinlikle kız dedi. Hatta ben bile anladım kız olduğunu. Nub mub pipi mipi yok bizde :) Ama erkek çıkarsa hem şok olurum, hem de çok üzülürüm. Çünkü kendimi kıza şartlandırdım.

canım kabızlığım yok zaten suan o geçti midem geçmedi aç değilim ama midemin gurultusu dısardan net duyuluyo tuhaf bişeymiş heee asabımı bozdu bu ilaç

Canım bence haptan değildir o. Çünkü demir hapından halsiz düşen kimseyi duymadım. Bulantı kusma kabızlık belki ama...Ben hiçbir yan etkisini göremedim Decavitin de ferromun da. Demek bünyeden bünyeye değişiyor. Ama sabırlı ol. Bebeğüin için o haplarıiçmek zorundasın canım. Onun minik damarlarına kan can gidiyor annesi. İçinde bir can büyütüyorsun Allahın izniyle. Kolay mı?

o da doğru umursamıyolar.... bana 4dk.baksa iyi,ultrasonu koydu karnıma,daha jeli yaymadan,pozisyonu uygun değil göremiyorum dedi.. o gün 4 kez baktı hep böyle ama,sonr açıktım özele gittim,özeldeki dr. anında gördü,ölçtü....
canım kabızlığım yok zaten suan o geçti midem geçmedi aç değilim ama midemin gurultusu dısardan net duyuluyo tuhaf bişeymiş heee asabımı bozdu bu ilaç

anladım canım... belki daha 3 ay dolmadığı için miden rahatsızdır. 12.haftadan sonra devam ederse bi hal çaresine bakar dr.un belki..

kızlar ben hiç sevmezdim ama bu aralar canım jelibon yemek istiyo,arada eşim yerken ben de atıştırıyorum... bizimkiler aile boyu çok sever.. kaynıvalidem bile sürekli yer...
bir de eklemlere iyi geldiğini duydum. ama bebek için zararlı olur muki?

canım bence 2liyi yaptır 3lüyle 4lüyü yaptırmazsın bizde karşıydık sonuçta sağlıklıda olsa sağlıksızda olsa benim çocuğum doğurcam diyodum ama doktor ikilide ısrar etti bizde yaptırdık hemde aklımız takılmasın diye tabi yinede eşinle senin bileceğin iş tatlım :)
bebişim doktora sor belki hapını değiştirir ama kullanmamazlık etme cnm o bebeğinin beslenmesi için şart kan oluyor kuzuna onun için dayanmaya çalış bi kaç hafta daha:))
senin her lafın boma kuzucuk bak yine güldürdün beni bizim alt kat boş seni bana komşu alıym hemen :)))

ayyyy bende hiç yemezdim hamileliğimde canım çok çekmişti cnm senin haftalarındaydım kolalı özellikle çok yiyodum taaaki bi sabah sırf jelibon kusana kadar ondan sonrada görmek istemedim bidaha :))

biliyorum yarın doktor sorucak ve ısrar etmicek bizim doktorda öyle bi durum yok ısrar durumu inan şuan çok rahatım ama olumsuz bişey söylerse aklımız daha çok takılacak

ayyyy bende hiç yemezdim hamileliğimde canım çok çekmişti cnm senin haftalarındaydım kolalı özellikle çok yiyodum taaaki bi sabah sırf jelibon kusana kadar ondan sonrada görmek istemedim bidaha :))

ha ha haaaaa.:)
o da iyi olmuş sanırım...
ben çok yemiyorum,öyle bir paketin içinden 3-5 tane falan...

ablacım bilmiyorum fenalardayım zaten benim çok kansızlığım yoktu yani referans 35 ise benim 34,5 ti dr ilerleyen zamanlarda sorun olmasın die verdi mecbur içiyorum içtikçe harab oluyorum ama bebeğim için katlanıyorum hayır işin kötüsü işlerimi etkiliyo çalışamıyorum wc ye gitmekten e keyifsizde oluyorum böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…