- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.301
anladım cnm ozmn nasıl iyi hissediceksen öyle yap cnm:)biliyorum yarın doktor sorucak ve ısrar etmicek bizim doktorda öyle bi durum yok ısrar durumu inan şuan çok rahatım ama olumsuz bişey söylerse aklımız daha çok takılacak
ha ha haaaaa.:)
o da iyi olmuş sanırım...
ben çok yemiyorum,öyle bir paketin içinden 3-5 tane falan...
kizlar slm telden olunca okumadim gecmisi, biz doktordan geldik hersey cok guzel agziniburnunu bile yaklastirip gosterdi dojtorumuzEl ayaklarimiz cikmis 33 mm bir bebisim var teyzemiz o kadar kucukken nasil burnu agzi var tipini yedigimin dedi 2 gun ileriyiz suan ve bana gelince doktor temkin icin 3 ay olana kadar jel ve aspirin devam yeni kutu bitecekmis yine elevit verdi pazarlik etmedim jel konusundada bizim iyiligimiz icin sonucta 2 hafta daha dayancam :106::106:
yok tatlım cıkmadım daha birazdan cıkcam tatlımçileğim gülcanım aldın mı testtttt
yok tatlım cıkmadım daha birazdan cıkcam tatlım
oy maşşallahhh sizeeeeeee canım benimmm musait olunca resimde yükle bizeeeeeee
Kocaman olmuş kuzucunnnnn yarim onu yerrrrrrrrrrrr ayyyyyy ben çok merak ediyorum bebişimi yaaaaaa
evet kocaman olmus resmen fasulyem bebise donmus esas bende 3 aylik gidisimi merak ediyom o zaman daha tipli olur kurban oldugum resmi telden belki yukleyemem aksam bakacam duruma tatlim yinede
Kizlar slm telden olunca okumadim gecmisi, biz doktordan geldik hersey cok guzel agziniburnunu bile yaklastirip gosterdi dojtorumuzel ayaklarimiz cikmis 33 mm bir bebisim var teyzemiz o kadar kucukken nasil burnu agzi var tipini yedigimin dedi 2 gun ileriyiz suan ve bana gelince doktor temkin icin 3 ay olana kadar jel ve aspirin devam yeni kutu bitecekmis yine elevit verdi pazarlik etmedim jel konusundada bizim iyiligimiz icin sonucta 2 hafta daha dayancam :106::106:
anaammmm düşünsene 2 hafta sonra daha büyük daha belirgin oy kurban olurummmm o minnaklara bennnnnnn
Müsait olunca yuklersin canım benimmmm sen kardeşinle hasret gider biz buralardayız
ay fuli bende çok heyecanlanıyorum yarın için bende ilk kez bebek gibi görücem fıstığımıııı
kızlar aldım geldim test yaptım negatif ama sanırsam adet oluyorum çünkü pembe lekeler yine başladı sökmeye çalışoyor anladıgım kadarı ile. neyse buda birşeydir aylardır kendi kendime adet olmuyordum. demekki bu ay yumurtlamışım demek oluyor sanırsam buda her işte vardır bir hayır
kızlar aldım geldim test yaptım negatif ama sanırsam adet oluyorum çünkü pembe lekeler yine başladı sökmeye çalışoyor anladıgım kadarı ile. Neyse buda birşeydir aylardır kendi kendime adet olmuyordum. Demekki bu ay yumurtlamışım demek oluyor sanırsam buda her işte vardır bir hayır
ben kendimden geçtim canım eşim çok üzülüyor tahlillerimiz temiz olmasına ramen olmadıgı için acaba bendemi bir sıkıntı var diyor ondan üzülüyorum işte yoksa elbet gelecek o bebiş anasıda babasıda cok nazlı oda nazlancak tabiki birazcıkcanım benim... sakın üzme kendini hayırlısı buymuş. hem bak ne güzel demişsin,adet olabiliyosun diye sevinmelisin zaten...
adet olmak demek yumurtladığın anlamına geliyo... sağlıklı olduğun anlamına geliyo bu da bebiş ileriki aylarda seni bekliyo demek oluyo
tatlım devam edicem ilaca doktorum 5 ay ilaç deneyelim olmazsa igneye geçelim dedi zaten ilaç için bile erken iğneye başlayıp iyice hormon yüklenme dedi bakalım beklicez artık tatlımgülcanım bitanem üzülme dediğin gib bak bu ay yumurtlamışsın demekki ilaca devam edicekmisin birde iğne ol istersen 2. Cide müjdeyi veren çok oldu canım benim seviyorum seni...
kuzu sende yarın kavuşuyosun ve kocaman olmuştur minişin bizim daha 2 haftamız var deliriyorum dra gitmek için ama sabretmem gerek işte sizin haberleriniz ve resimlerinizle özlem gidereceğim bende
tatlım devam edicem ilaca doktorum 5 ay ilaç deneyelim olmazsa igneye geçelim dedi zaten ilaç için bile erken iğneye başlayıp iyice hormon yüklenme dedi bakalım beklicez artık tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?