Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bebişim bize geçmez gibi geliyor ama zaman öyle bi geçiyorki bi bakmışız senin minnoşunun resmine bakıyoruz

aynen öyle içindeyken çok yavas zaman hele bizler için şu ilk 3 ayı tamamlamak nasıl zor geldi ay sonu tamamlıycaz bizde dr a gittiimizde ama gel gör bana geçmiyo zaman

hayırlısı olsun canım inşallah gelecek ay olur

ayyyy nisaaannnn amannn nisaaannnnn geldinde çabuk geççç nisannnnnn meraklar içinde kaldıkkkkk çabucak geç sen nisannnnn

ahanda sıyırdımmmmm vah vahhhh pekte gençtim

aynen öyle içindeyken çok yavas zaman hele bizler için şu ilk 3 ayı tamamlamak nasıl zor geldi ay sonu tamamlıycaz bizde dr a gittiimizde ama gel gör bana geçmiyo zaman

banada arkadaşlar diyorki aa ne çok gidiyosun doktora dedim ne çoğu yaaa 3 hafta oldu iple çekiyorum

hepinize tşk. ederim kızlar hakkınızı helal edin bana yardımcı oldunuz sorduğum sorulara fuli fatma didem irem tuğba kübragülcan özge şuan başım çok ağrıyor ve diğerleri ...Hamileyim ... değerim 200 küsür çıktı ama deli gibi sevinmem gerekirken sevinemiyorum çok dr. dedi 2 güne kadar değerin artması gerek 10 gün sonra ne olduğu belli olucak o yüzden arada duygular içindeyim sizinlede paylaşmak istedim arada bakıp çıkıyodum gebe olmadığım için pek bişi sorup konuşmuyordum hakkınızı helal edin ve dua edin hamiş duası kabul olurmuş

denizimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım hiç üzülüp kendini harap etme bak gör yükselicek değerinnnnnnn kaç gün geçti adetinnnn herşey güzel olucak güzelimmm değerlerinde kat kat artıcak Allahın izniyle

fulya cnm hakkını helal et çok çektin kahrımı ama dr. böle şeyler söyleyince morelim bozuldu kaç çıkması gerektiğinide sölemedi sadece değerde bişi yok ama artması gerek ki normal le dış gebelikten ayrılabilsin dedi

fulyacım 38 mi dedin değerine ben bu değer işlerinden anlamadığım için karıştı kafam etti sevincimin içine sabah idrar yaptım inanamadım dedim kanda neyse çıksın durum bu işte 2 günde 2 kat artması gerek dedi 10 gün sonra çağırdı tatlım :44:

bebeğim ne hakkım varki varsada helal olsun bitanemmmm drun bunu temkin amacı söyledi çok takılma sen 200 kötü bir değer değilki drlar keseyi ve daha sonra kalp atışını görmeden kesin konuşmazlar nolur üzme kendinide bebeğinide suanki suygularını anlayabiliyorum havalara ucman gerekirken sakinsin ama sunu bil çok normal bak ben 10. haftama girdim bazen hamile olduğumu unutuyorum belirtilerim olmasa herşey bir hayal ürünü diyeceğim o derece ama bunlar çok normal sakinliğini koru ve hamileliğinin tadını çıkart ve minnak yiğenimide üzme annesi

inş. dua edin hamişler değerler hakkında konuşuyodunuz hiç anlam veremiyor alttan alttan bakıyodum hatta demiştin bana düşersin buralara bi hamiş ol diye ki nasıl haklı çıktın

kızlarrrr merhaba nasılsınızzz.
ben sabahın 8:30 dan beri çoğunluğu ayakta olmak üzere sürekli yoğundum. sabah işe gelirken bi baktım bizim yola doğru bi kamyon dönüyo. ahanda bugün hapı yuttum dedim zaten. ankaradan beklediğimiz mallar geldi. onları say, kalite kontrol et, düzenli istiflenmesini sağla derken bittim vallahi. ekstra işler de cabası. belime çok yük bindi bugün, akşamı iple çekiyom. mide bulantım da cabası.
kısaca pertim yani....
siz neler yaptınız.

inş. dua edin hamişler değerler hakkında konuşuyodunuz hiç anlam veremiyor alttan alttan bakıyodum hatta demiştin bana düşersin buralara bi hamiş ol diye ki nasıl haklı çıktın

evet düştün valla değeri alınca bitanem benim şuan nerden baksan 4 haftalık hamilesin işte dualarımız zaten seninle hiç stres yapma evde de akşamları bol bol dinlen hamileliğinin tadını çıkart kuuzm benmmmmm

ayve pestilim hoşgeldinnnnnn

mümkünse ayağının altına bi tabure al uzak bacaklarını öyle bitir mesaini kuzummmm çok yormuşlar sizi bugün artık dinlenme vakti bebeişimmmmm

ay deminden beri uğraşıyorum alçak internet bi türlü yazamadım nasıllll mutluyummmmm ohhh bbeeee günün en güzel haberiiiiiiii

fuli halaya hadiiiii :118::118::118::118::118::118::118:

aaaa halayy çekecektikk ama olmazz denizin haberini kutluyoruzz bebeğimmmm kıyamam sana yaa çok yorulmuşsun

ay deminden beri uğraşıyorum alçak internet bi türlü yazamadım nasıllll mutluyummmmm ohhh bbeeee günün en güzel haberiiiiiiii

fuli halaya hadiiiii :118::118::118::118::118::118::118:

oturduğum yerden başladım ki bendeeeee :118::118::118::118::118::118::118::118: üzerimdeki uyuşukluğu kaldırdın kız denizzzz

denizcim hayırlı olsunnn gebeliğinnn.. keyfini çıkarttt sen hiççç kafana takmaa değeri ne kadar düşük olup da artanlar varr fulya 38 den artış yaptı ben 97 den artış yaptım ve doktor bana da şu an gebesin ama keseyi görmemiz için 10 gün beklememiz lazım dedi ve gönderdiydiii Allahın izniyle de hiçbir sıkıntı olmadıı canım. sen de içini ferah tut e mi?

tubişcimm yorulmuşsun canım her fırsatta dinlenmeye çalışş zor zamanların bu nlar..

bende sabah 2 cam sildim tuvalet filan yıkadım şimdi belim ağrıyorr yatıp dinlenmem lazımmm hangi ayda olursak olalım dikkat etmeyince ağrı sızı oluyor iştee maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…