- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.321
bebişim bize geçmez gibi geliyor ama zaman öyle bi geçiyorki bi bakmışız senin minnoşunun resmine bakıyoruz
kızlar aldım geldim test yaptım negatif ama sanırsam adet oluyorum çünkü pembe lekeler yine başladı sökmeye çalışoyor anladıgım kadarı ile. neyse buda birşeydir aylardır kendi kendime adet olmuyordum. demekki bu ay yumurtlamışım demek oluyor sanırsam buda her işte vardır bir hayır
aynen öyle içindeyken çok yavas zaman hele bizler için şu ilk 3 ayı tamamlamak nasıl zor geldi ay sonu tamamlıycaz bizde dr a gittiimizde ama gel gör bana geçmiyo zaman
banada arkadaşlar diyorki aa ne çok gidiyosun doktora dedim ne çoğu yaaa 3 hafta oldu iple çekiyorum
hepinize tşk. ederim kızlar hakkınızı helal edin bana yardımcı oldunuz sorduğum sorulara fuli fatma didem irem tuğba kübragülcan özge şuan başım çok ağrıyor ve diğerleri ...Hamileyim ...değerim 200 küsür çıktı ama deli gibi sevinmem gerekirken sevinemiyorum çok dr. dedi 2 güne kadar değerin artması gerek 10 gün sonra ne olduğu belli olucak o yüzden arada duygular içindeyim sizinlede paylaşmak istedim arada bakıp çıkıyodum gebe olmadığım için pek bişi sorup konuşmuyordum hakkınızı helal edin ve dua edin hamiş duası kabul olurmuş
denizimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım hiç üzülüp kendini harap etme bak gör yükselicek değerinnnnnnnkaç gün geçti adetinnnn herşey güzel olucak güzelimmm değerlerinde kat kat artıcak Allahın izniyle
fulya cnm hakkını helal et çok çektin kahrımı ama dr. böle şeyler söyleyince morelim bozuldu kaç çıkması gerektiğinide sölemedi sadece değerde bişi yok ama artması gerek ki normal le dış gebelikten ayrılabilsin dedi
bebeğim ne hakkım varki varsada helal olsun bitanemmmm drun bunu temkin amacı söyledi çok takılma sen 200 kötü bir değer değilki drlar keseyi ve daha sonra kalp atışını görmeden kesin konuşmazlar nolur üzme kendinide bebeğinide suanki suygularını anlayabiliyorum havalara ucman gerekirken sakinsin ama sunu bil çok normal bak ben 10. haftama girdim bazen hamile olduğumu unutuyorum belirtilerim olmasa herşey bir hayal ürünü diyeceğim o derece ama bunlar çok normal sakinliğini koru ve hamileliğinin tadını çıkart ve minnak yiğenimide üzme annesi
inş. dua edin hamişlerdeğerler hakkında konuşuyodunuz hiç anlam veremiyor alttan alttan bakıyodum hatta demiştin bana düşersin buralara bi hamiş ol diye ki nasıl haklı çıktın
kızlarrrr merhaba nasılsınızzz.
ben sabahın 8:30 dan beri çoğunluğu ayakta olmak üzere sürekli yoğundum. sabah işe gelirken bi baktım bizim yola doğru bi kamyon dönüyo. ahanda bugün hapı yuttum dedim zaten. ankaradan beklediğimiz mallar geldi. onları say, kalite kontrol et, düzenli istiflenmesini sağla derken bittim vallahi. ekstra işler de cabası. belime çok yük bindi bugün, akşamı iple çekiyom. mide bulantım da cabası.
kısaca pertim yani....
siz neler yaptınız.
inş. dua edin hamişlerdeğerler hakkında konuşuyodunuz hiç anlam veremiyor alttan alttan bakıyodum hatta demiştin bana düşersin buralara bi hamiş ol diye ki nasıl haklı çıktın
kızlarrrr merhaba nasılsınızzz.
ben sabahın 8:30 dan beri çoğunluğu ayakta olmak üzere sürekli yoğundum. sabah işe gelirken bi baktım bizim yola doğru bi kamyon dönüyo. ahanda bugün hapı yuttum dedim zaten. ankaradan beklediğimiz mallar geldi. onları say, kalite kontrol et, düzenli istiflenmesini sağla derken bittim vallahi. ekstra işler de cabası. belime çok yük bindi bugün, akşamı iple çekiyom. mide bulantım da cabası.
kısaca pertim yani....
siz neler yaptınız.
ay deminden beri uğraşıyorum alçak internet bi türlü yazamadım nasıllll mutluyummmmm ohhh bbeeee günün en güzel haberiiiiiiii
fuli halaya hadiiiii :118::118::118::118::118::118::118:
karadayı bu hafta çok duygusal anammm ben paso ağlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?