Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

denizzz kuzummmmmm.
tebrik ederim canımmm. ne bereketli topikiz beeee, hey maşalllahhhhh....
canım değer konusuna takılma. benim ilk değerim 67 idi bak çok şükür hamişliğim şu an devam ediyo. senin ki de kat kat yükselcek bebeğim. ayrıca 200 iyi bi değer. sen kafanı takma. her doktor en iyiyi de en kötüyü de sölemek zorunda. o yüzden keyfini çıkar sıkma moralini şekerimmm

kız fragmanını mı izledin bende ağlarım kesin yaaaa

evet 2 fragman yayınlamışlar birincisinde anası mahire oğlummm dio ama içim gitti gözlerim doldu ikinci fragmanda da feride mahirin yanında anasının yazdığı mektupları okuyo mahir ağlıyo feridede bilmiyo ya bakıyo masum masum ay çok fena tutmadım ben gözlerim hala dolu dolu bi bıraksam salya sümük

ağlak ağlak şeyler seyretmeyin kıs. yiğenlerimi de strese sokup ağlak yapcanızzz...

kız diyim de azcık gül bu ara canım ağlamak çekiyo dün akşam durup dururken eraya dedim ki ay benim ağlayasım geldi surat ifadesi aynı buydu

kız ben zaten çok ağlağım dün akşam oturdum ağladım ben yine karadayıyı izliyoduk ben babasız büyüdüm diyodu nazif ben başladım ağlamaya

ay deminden beri uğraşıyorum alçak internet bi türlü yazamadım nasıllll mutluyummmmm ohhh bbeeee günün en güzel haberiiiiiiii

fuli halaya hadiiiii :118::118::118::118::118::118::118:

kızlar işte bende böyle bağırıp .ağırıcam diyodum ama heves bırakmadı ki anca keseden sonra yırtarım kendimi

didem cim sizin yazdıklarınızı okudukça nasıl morel buluyorum anlatamam

kız diyim de azcık gül bu ara canım ağlamak çekiyo dün akşam durup dururken eraya dedim ki ay benim ağlayasım geldi surat ifadesi aynı buydu
kısss deliiiiii ah bu eray eniştenin çektiği bu bizim cadıdan. adam da bi gün ağlayasım var deyip böğürürse, erkek cinsinden ağlarsa görürsün sen
allah ağlatmasın bebeğim, ağlama

kız ben zaten çok ağlağım dün akşam oturdum ağladım ben yine karadayıyı izliyoduk ben babasız büyüdüm diyodu nazif ben başladım ağlamaya
canım benim senin en azından bi sebebin varmış. sebepsiz ağlayan gacılarda var burda
ben de uzun zamandır ağlamıyorum (allah ağlatmasın) sevinçten de olsa bi göz yaşı döküp stres hormonlarımı atmam lazım dışarı.yoksam fitili ateşlenmiş bomba gibiyim. nereye sarsam diyorum.

kızlar işte bende böyle bağırıp .ağırıcam diyodum ama heves bırakmadı ki anca keseden sonra yırtarım kendimi

kız deniz doktora mı sıkıldın sen heralde keseyi görmeden bişi demicek doktorlar ketumdur.
bu arada 200 nasıl güzel bi değer pazar günü git tahlile en kötü 400 olacak ama bence daha yüksek bile çıkacak canım

Canım jelibonun içinde domuz jelatini var diye biliyorum ben. Ama yine de sen bilirsin.

tatlım ben ateş ölçtüğüm için zaten hissettim hamile olduğumu idrar testide yaptım pozitifi görünce aklımı yiyicektim öğle bir heyecanla gittim ki idrarda çıktığına göre kanda kesin çıkardı öğle biliyordum 200 küsür 250 diyebiliriz ama dedi normal mi dış gebelik mi bunu ayırt etmem için keseyi 10 gün sonra görmem gerek dikkat et kanama olmasın dedim sol kasığımda ağrı var 2 gün sonra tekrar kana git 2 kat artması gerek telden ara değeri bildir bana ama 10 gün sonra zaten görüşücez dedi :44:

Canım hayırlı olsun bebeğin. Çok sevindim. Hiç kafana takma değer işini. Benim değerim adete 2 gün kala 18 di. Hiç iki kat artarak ilerlemedi. Ama maşallah bugünleri gördük:) En iyi örnek benim sanırım:)

kuzum bebeğimmm sen bu düşüncelerle kafanı yorma zaten sen bize sorsaydın biz sana doktora gitme derdik çünkü değerin 1000 olmadan asla göremezsin keseyi şimdi bu bi kaç günü zehir etme kendine bol dinlen folik asiti düzenli al hadi bakalım bebeğim üzülmee doktorlar böyle onun söylediklerini herkes biliyor biraz fazla üzmüş seni

kurbanı olurum kız ben kocamın yollarına

CNM Allah hayırlı evlat versin maşallah 3 kız nasip etmiş sana daha ne olsun ben farklı hayal ettiğim için böyle duyunca panikledim inş. gerçek gebeliktir ...:18: Allah'ıma şükürler olsun rabbim dileyen herkeze yaşatsın şu mübarek günde

kız hamişsin ağlaman lazım aç net geo wildı aslan ceylan yedi diye ağlaaa

denizim sen benim tebrik mesajımı okudun de mi bi bana cevap yazmadınç. dedim bu kız görmedi mi benim yazdığımı

kız hamişsin ağlaman lazım aç net geo wildı aslan ceylan yedi diye ağlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…