- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.341
oturduğum yerden başladım ki bendeeeee :118::118::118::118::118::118::118::118: üzerimdeki uyuşukluğu kaldırdın kız denizzzz
hepinize tşk. ederim kızlar hakkınızı helal edin bana yardımcı oldunuz sorduğum sorulara fuli fatma didem irem tuğba kübragülcan özge şuan başım çok ağrıyor ve diğerleri ...Hamileyim ...değerim 200 küsür çıktı ama deli gibi sevinmem gerekirken sevinemiyorum çok dr. dedi 2 güne kadar değerin artması gerek 10 gün sonra ne olduğu belli olucak o yüzden arada duygular içindeyim sizinlede paylaşmak istedim arada bakıp çıkıyodum gebe olmadığım için pek bişi sorup konuşmuyordum hakkınızı helal edin ve dua edin hamiş duası kabul olurmuş
kız fragmanını mı izledin bende ağlarım kesin yaaaa
karadayı bu hafta çok duygusal anammm ben paso ağlarımmmm
ağlak ağlak şeyler seyretmeyin kıs. yiğenlerimi de strese sokup ağlak yapcanızzz...
karadayı bu hafta çok duygusal anammm ben paso ağlarımmmm
ağlak ağlak şeyler seyretmeyin kıs. yiğenlerimi de strese sokup ağlak yapcanızzz...
kız diyim de azcık gül bu ara canım ağlamak çekiyo dün akşam durup dururken eraya dedim ki ay benim ağlayasım geldi surat ifadesi aynı buydu
ay deminden beri uğraşıyorum alçak internet bi türlü yazamadım nasıllll mutluyummmmm ohhh bbeeee günün en güzel haberiiiiiiii
fuli halaya hadiiiii :118::118::118::118::118::118::118:
evet düştün valla değeri alıncabitanem benim şuan nerden baksan 4 haftalık hamilesin işte dualarımız zaten seninle hiç stres yapma evde de akşamları bol bol dinlen hamileliğinin tadını çıkart kuuzm benmmmmm
denizcim hayırlı olsunnn gebeliğinnn.. keyfini çıkarttt sen hiççç kafana takmaa değeri ne kadar düşük olup da artanlar varr fulya 38 den artış yaptı ben 97 den artış yaptım ve doktor bana da şu an gebesin ama keseyi görmemiz için 10 gün beklememiz lazım dedi ve gönderdiydiii Allahın izniyle de hiçbir sıkıntı olmadıı canım. sen de içini ferah tut e mi?
tubişcimm yorulmuşsun canım her fırsatta dinlenmeye çalışş zor zamanların bu nlar..
bende sabah 2 cam sildim tuvalet filan yıkadım şimdi belim ağrıyorr yatıp dinlenmem lazımmm hangi ayda olursak olalım dikkat etmeyince ağrı sızı oluyor iştee maleseff
kısss deliiiiiikız diyim de azcık gül bu ara canım ağlamak çekiyo dün akşam durup dururken eraya dedim ki ay benim ağlayasım geldi surat ifadesi aynı buydu
canım benim senin en azından bi sebebin varmış. sebepsiz ağlayan gacılarda var burdakız ben zaten çok ağlağım dün akşam oturdum ağladım ben yine karadayıyı izliyoduk ben babasız büyüdüm diyodu nazif ben başladım ağlamaya
kızlar işte bende böyle bağırıp .ağırıcam diyodum ama heves bırakmadı ki anca keseden sonra yırtarım kendimi
didem cim sizin yazdıklarınızı okudukça nasıl morel buluyorum anlatamam
kızlar ben hiç sevmezdim ama bu aralar canım jelibon yemek istiyo,arada eşim yerken ben de atıştırıyorum... bizimkiler aile boyu çok sever.. kaynıvalidem bile sürekli yer...
bir de eklemlere iyi geldiğini duydum. ama bebek için zararlı olur muki?
kız deniz doktora mı sıkıldın sen heralde keseyi görmeden bişi demicek doktorlar ketumdur.
bu arada 200 nasıl güzel bi değer pazar günü git tahlile en kötü 400 olacak ama bence daha yüksek bile çıkacak canım
kızlar işte bende böyle bağırıp .ağırıcam diyodum ama heves bırakmadı ki anca keseden sonra yırtarım kendimi
didem cim sizin yazdıklarınızı okudukça nasıl morel buluyorum anlatamam
ayy acan bi site buldum şimdi bende izledim mektupları okuyorlarrrr
tatlım ben ateş ölçtüğüm için zaten hissettim hamile olduğumu idrar testide yaptım pozitifi görünce aklımı yiyicektimöğle bir heyecanla gittim ki idrarda çıktığına göre kanda kesin çıkardı öğle biliyordum 200 küsür 250 diyebiliriz ama dedi normal mi dış gebelik mi bunu ayırt etmem için keseyi 10 gün sonra görmem gerek dikkat et kanama olmasın dedim sol kasığımda ağrı var 2 gün sonra tekrar kana git 2 kat artması gerek telden ara değeri bildir bana ama 10 gün sonra zaten görüşücez dedi :44:
kısss deliiiiiiah bu eray eniştenin çektiği bu bizim cadıdan. adam da bi gün ağlayasım var deyip böğürürse, erkek cinsinden ağlarsa görürsün sen
allah ağlatmasın bebeğim, ağlama
canım benim senin en azından bi sebebin varmış. sebepsiz ağlayan gacılarda var burda
ben de uzun zamandır ağlamıyorum (allah ağlatmasın) sevinçten de olsa bi göz yaşı döküp stres hormonlarımı atmam lazım dışarı.yoksam fitili ateşlenmiş bomba gibiyim. nereye sarsam diyorum.
Canım hayırlı olsun bebeğin. Çok sevindim. Hiç kafana takma değer işini. Benim değerim adete 2 gün kala 18 di. Hiç iki kat artarak ilerlemedi. Ama maşallah bugünleri gördük:) En iyi örnek benim sanırım:)
kısss deliiiiiiah bu eray eniştenin çektiği bu bizim cadıdan. adam da bi gün ağlayasım var deyip böğürürse, erkek cinsinden ağlarsa görürsün sen
allah ağlatmasın bebeğim, ağlama
canım benim senin en azından bi sebebin varmış. sebepsiz ağlayan gacılarda var burda
ben de uzun zamandır ağlamıyorum (allah ağlatmasın) sevinçten de olsa bi göz yaşı döküp stres hormonlarımı atmam lazım dışarı.yoksam fitili ateşlenmiş bomba gibiyim. nereye sarsam diyorum.
denizim sen benim tebrik mesajımı okudun de mi bi bana cevap yazmadınç. dedim bu kız görmedi mi benim yazdığımıCNM Allah hayırlı evlat versin maşallah 3 kız nasip etmiş sana daha ne olsunben farklı hayal ettiğim için böyle duyunca panikledim inş. gerçek gebeliktir ... :18: Allah'ıma şükürler olsun rabbim dileyen herkeze yaşatsın şu mübarek günde
kız hamişsin ağlaman lazım aç net geo wildı aslan ceylan yedi diye ağlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?