- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.361
Ben çok acıktım kızlar. Evet gidiyorum. Bugün sadece 1 bardak süt içtim
ayy abla nasıl dayanıyosun öle. allah yardımcın olsun. git evceğizine güzelce doyur karnını ve bebişini
ayy abla nasıl dayanıyosun öle. allah yardımcın olsun. git evceğizine güzelce doyur karnını ve bebişini
benim iştah açıldı ya öğlen yedim şimdi yine açıktım
sorma ablacım bu gün böle olduuu. Allahtan hafta sonu yarın. bi aksilik çıkmazsa dinlenmyi düşünüyorum bol bol. daha yol yorgunluğunu bile atamamış hissediyom kendimi.Dayanamıyorum ama bugün böyle oldu. Merkez daireden misafirlerim gelmişti. Bahçede onlara masa kurduk, m ile başlayan bir yemeğin partisini verdik:) Müdürüm de geldi. E ben de o yemeği hiç sevmem. Yaptım ama yiyemedim. Anca gittiler. Ben de eve geçeceğim. Allahtan istediğim saat gidebiliyorum. Öpüyorum hepinizi. Allaha emanet olun. Not: Kendini çok yormuşsun, sen anlatırken benim ödüm ağzıma geldi. Dikkat et biraz canım.
Ara öğünler için meyve bulundur çekmecende. Artık bol bol meyve tüketmelisin. Bundan önceki yediklerin kendineydi, bu aydan sonra bebeğine yiyorsun tatlım:) Meyve ideal bir atıştırmalık. Hem de kilo yapmıyor.
kuzum bebeğimmm sen bu düşüncelerle kafanı yorma zaten sen bize sorsaydın biz sana doktora gitme derdik çünkü değerin 1000 olmadan asla göremezsin keseyi şimdi bu bi kaç günü zehir etme kendine bol dinlen folik asiti düzenli al hadi bakalım bebeğim üzülmee doktorlar böyle onun söylediklerini herkes biliyor biraz fazla üzmüş seni
denizzz kuzummmmmm.
tebrik ederim canımmm. ne bereketli topikiz beeee, hey maşalllahhhhh....
canım değer konusuna takılma. benim ilk değerim 67 idi bak çok şükür hamişliğim şu an devam ediyo. senin ki de kat kat yükselcek bebeğim. ayrıca 200 iyi bi değer.sen kafanı takma. her doktor en iyiyi de en kötüyü de sölemek zorunda. o yüzden keyfini çıkar sıkma moralini şekerimmm
Ara öğünler için meyve bulundur çekmecende. Artık bol bol meyve tüketmelisin. Bundan önceki yediklerin kendineydi, bu aydan sonra bebeğine yiyorsun tatlım:) Meyve ideal bir atıştırmalık. Hem de kilo yapmıyor.
ay ne biliyim fatma ya baksana hamişlik takvmine ne hevesliydim kursağımda kaldı neyse pazar tekrar kan veircem
kuzummmmm özür dilerim öğle başım arıyo ki anlatamam ...Allah sağlıklı evlatlar versin bizi şükürler olsun bunları okudukça iyi hissediyorum kanaman olmasın dikkat et dedi tuvalete gidip sürekli kukuşumu inceliyorum bişi gelicek mi diye :18:
ay ne biliyim fatma ya baksana hamişlik takvmine ne hevesliydim kursağımda kaldı neyse pazar tekrar kan veircem
kuzummmmm özür dilerim öğle başım arıyo ki anlatamam ...Allah sağlıklı evlatlar versin bizi şükürler olsun bunları okudukça iyi hissediyorum kanaman olmasın dikkat et dedi tuvalete gidip sürekli kukuşumu inceliyorum bişi gelicek mi diye :18:
fulii yetiş ben bu kuzuyu dövücemmm ne bu umutsuzluk bebeğim lütfen şimdi mutlu ol bebeği üzme stres daha tehlikeli biliyosunnn
fulii yetiş ben bu kuzuyu dövücemmm ne bu umutsuzluk bebeğim lütfen şimdi mutlu ol bebeği üzme stres daha tehlikeli biliyosunnn
ne demek bi tanem. heyecandan da görmedi bu hatun dedim. arkadaşım tebrik etmedi sanma dedim. inan çok sevindim canım.
bence sen aşağıya bi hamilelik takvimini patlat gitsin. bak ben de kalp atışlarını duyunca koyarım diyodum kızlar ısrar etti koydum.
anı yaşa bence, ben de öle yapıyom.
kanama korkusu bende de vardı ama şu an aştım o kısmı. kendimi ve bebeğimi allahıma emanet ettim. tabiki her şeye dikkat ediyorum önce sonra allaha tevekkül. benim de akıntım var mesela, her geldiğinde panik yapıyodum anam lekelenme mi geldi diye. özellikle Antalya yolunda.
sen şimdi 10 gün sonra dr. gittiğinde zaten bi risk görürse sana bana verilen gibi ilaç takviyesi yapar. içini ferah tut canım benim.
hadi koy hamişlik takvimini
Denizim hadi tamam yeter topla bakim kendini bugüne bugün sen hamişsin yiğenimi üzme valla yakınsında bana basar gelir oranı buranı cimciklerim heeeee sevin kızım artık
Taam taam sustum
ben dua ediyorum allah bilir hatta eşimde dedi ya bu kadar mahvettin kendini ev taşıdık yerlerde süründün iyi tuttu keretaSen kalp atışlarını duydun dimi rabbim bana da nasip etsin inş.
Oiyy tüh bana be hamişleri nasılda üzüyorumçekeceğiniz var bende anlaşılan
Taam taam sustum
ben dua ediyorum Allah bilir hatta eşimde dedi ya bu kadar mahvettin kendini ev taşıdık yerlerde süründün iyi tuttu keretasen kalp atışlarını duydun dimi Rabbim bana da nasip etsin inş.
oiyy tüh bana be hamişleri nasılda üzüyorumçekeceğiniz var bende anlaşılan
bu topiği açarken içimden öyle bir dua ettim ki rabbim gelip aramızda bulunan herkesin er yada gec evlat hasretini gideriyor çok şükür
denizcim gözünaydı cok sevindiiim
Yerim lan ben sizin sıparınızı
çok içimden geldi bunu demek
çılgııın seniiiiyi bizii yi biziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?