Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Yerim lan ben sizin sıparınızı

çok içimden geldi bunu demek

ahaha bizde senin kini yeriz o zaman

dua ediyorum herşeyim Allah'ın izniyle dualarla oldu zaten kalp atışı ne zaman duyuluyo sen yakınlarına söyledin mi fuli senin ki hastanenin azizliğine uğramıştı okumuştum

YİYİN ANACIMMMMMMM

EVET BENİMKİ SAĞLIKOCAĞININ AZİZLİĞİNE UĞRAMIŞTI AMA 7. HAFTAMDAYDIM SÖYLEDİĞİMDE

KALP ATIŞINI GÖRMEK İÇİN ALTTAN MUAYNE OLURSAN 1 HAFTA ERKEN GÖRÜRSÜN AMA BENCE SABRET 10 GÜN SONRA KESE Bİ 10 GÜN SONRA PITPITLARINI GÖBÜŞTEN RAHATÇA GÖRÜRSÜN TAZE HAMİŞŞŞ

karından baktırınca 7. hafta içinde duyuluyo bildiğim kadarıyla. ama burda tecrübeli arkadaşlar var onlar daha iyi cevaplandırırlar.
ben dr. gittiğimde 7+4 felan olucam.
biz kimseye demedik de iş yerinde bi kaç arkadaş anladılar sıkıştırdılar beni ben de evet hamişim demek zorunda kaldım. çünkü varken yok demek allaha inkar , istenmeme gibi oluyomuş.
eşim de çok sabırsız her an ailelere söylebilirz yani.
zaten nerde antika bi olay var fulimi buluyo

son cümlene katılmamak imkansızfuliii ne diyiii bu tubişşş

aaaa kesenin göründüğü gün kalp atışınıda duyabilicekmiyim Allah'ın izniyle

Rabbim ilk kez nasip etti fulim idare edin şaşkın ördek gibiyim

bütün gün uyudum yattım kalktım aksamı ettim boş boş durarakallahtan bu aksam yemeği eşim ısmarlıyor
ohhh canına sağlık küboşum. nasıl olsa gün gelecek bu uykuları arıcaz. uyuyalım şimdiden.
ben dün akşam rekoru kırdım zaten. akşam 8 de yattım koltığa, kocam bi ara kaldırdı yatağa geç diye. ordan da sabah kadar uyku uyku uykuuuu eşim maç seyretmiş o kadar bağırmış ama ben de tık yok öle uyumuşum yani.

ben de kartladım nihayetttt

son cümlene katılmamak imkansızfuliii ne diyiii bu tubişşş

valla tebrik ediyorum doğru tespit Mıknatıs gibi çekiyorum anam cinslikleri ben

iiiwwiiitttt rabbime şükür nasıl bir bereketse martta patlatıcaz dedik hala mahsullerini topluyoruz mart ayının

şimdi kaç haftalıık olduğumu bilmiyorum hamilelik hesaplama net sonucu veriyomu cnm ?

[video=youtube;xXyFD7FaVmE]http://www.youtube.com/watch?v=xXyFD7FaVmE[/video]

ohhhhh içimden geldi bu şarkıyı dinlemek... hadi hep beraber... sallaaaaaaaaaaaaaa

[video=youtube;ozJuJkNzN1Q]http://www.youtube.com/watch?v=ozJuJkNzN1Q[/video]:123::123::123::127::127::127::127::127::127::127: :127::127::127::127::127::127::119::119::119::119: :119::119::119::119::87::87::87::7 3:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…