- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.381
Yerim lan ben sizin sıparınızı
çok içimden geldi bunu demek
henüz duymadım canım. 25 nisan da allahım nasip ederse duyucam, bekliyorum.
valla bak bugün çok yorgunum bi de sen üzdün benicanım sen iyi ol, bol dua et. eşinin dediği gibi iyi tutmuş kerata, allahın izniyle bi şey olmayacak
hatun elin bereketliymiş, bi de nasibimizi aldık işte
YİRİM VALLAAA NASIL İÇİMDEN GELDİ BÖYLE TOPLAŞIP SARILMAK
NABION TOPİK ANASI
ahaha bizde senin kini yeriz o zaman
dua ediyorum herşeyim Allah'ın izniyle dualarla oldu zatenkalp atışı ne zaman duyuluyo sen yakınlarına söyledin mi fuli senin ki hastanenin azizliğine uğramıştı okumuştum
yalnız şunu farkettim genelde cogumuzun olmaz dediği ayda geldi bebişler
bütün gün uyudum yattım kalktım aksamı ettim boş boş durarakallahtan bu aksam yemeği eşim ısmarlıyor
ahaha bizde senin kini yeriz o zaman
dua ediyorum herşeyim Allah'ın izniyle dualarla oldu zatenkalp atışı ne zaman duyuluyo sen yakınlarına söyledin mi fuli senin ki hastanenin azizliğine uğramıştı okumuştum
karından baktırınca 7. hafta içinde duyuluyo bildiğim kadarıyla. ama burda tecrübeli arkadaşlar var onlar daha iyi cevaplandırırlar.
ben dr. gittiğimde 7+4 felan olucam.
biz kimseye demedik de iş yerinde bi kaç arkadaş anladılar sıkıştırdılar beni ben de evet hamişim demek zorunda kaldım. çünkü varken yok demek allaha inkar , istenmeme gibi oluyomuş.
eşim de çok sabırsız her an ailelere söylebilirz yani.
zaten nerde antika bi olay var fulimi buluyo
YİYİN ANACIMMMMMMM
EVET BENİMKİ SAĞLIKOCAĞININ AZİZLİĞİNE UĞRAMIŞTI AMA 7. HAFTAMDAYDIM SÖYLEDİĞİMDE
KALP ATIŞINI GÖRMEK İÇİN ALTTAN MUAYNE OLURSAN 1 HAFTA ERKEN GÖRÜRSÜN AMA BENCE SABRET 10 GÜN SONRA KESE Bİ 10 GÜN SONRA PITPITLARINI GÖBÜŞTEN RAHATÇA GÖRÜRSÜN TAZE HAMİŞŞŞ
ohhh canına sağlık küboşum. nasıl olsa gün gelecek bu uykuları arıcaz. uyuyalım şimdiden.bütün gün uyudum yattım kalktım aksamı ettim boş boş durarakallahtan bu aksam yemeği eşim ısmarlıyor
YİYİN ANACIMMMMMMM
EVET BENİMKİ SAĞLIKOCAĞININ AZİZLİĞİNE UĞRAMIŞTI AMA 7. HAFTAMDAYDIM SÖYLEDİĞİMDE
KALP ATIŞINI GÖRMEK İÇİN ALTTAN MUAYNE OLURSAN 1 HAFTA ERKEN GÖRÜRSÜN AMA BENCE SABRET 10 GÜN SONRA KESE Bİ 10 GÜN SONRA PITPITLARINI GÖBÜŞTEN RAHATÇA GÖRÜRSÜN TAZE HAMİŞŞŞ
karından baktırınca 7. Hafta içinde duyuluyo bildiğim kadarıyla. Ama burda tecrübeli arkadaşlar var onlar daha iyi cevaplandırırlar.
Ben dr. Gittiğimde 7+4 felan olucam.
Biz kimseye demedik de iş yerinde bi kaç arkadaş anladılar sıkıştırdılar beni ben de evet hamişim demek zorunda kaldım. çünkü varken yok demek allaha inkar , istenmeme gibi oluyomuş.
Eşim de çok sabırsız her an ailelere söylebilirz yani.
Zaten nerde antika bi olay var fulimi buluyo
son cümlene katılmamak imkansızfuliii ne diyiii bu tubişşş
ohhh canına sağlık küboşum. Nasıl olsa gün gelecek bu uykuları arıcaz. Uyuyalım şimdiden.
Ben dün akşam rekoru kırdım zaten. Akşam 8 de yattım koltığa, kocam bi ara kaldırdı yatağa geç diye. Ordan da sabah kadarUyku uyku uykuuuu Eşim maç seyretmiş o kadar bağırmış ama ben de tık yok öle uyumuşum yani.
Ben de kartladım nihayetttt
karından baktırınca 7. hafta içinde duyuluyo bildiğim kadarıyla. ama burda tecrübeli arkadaşlar var onlar daha iyi cevaplandırırlar.
ben dr. gittiğimde 7+4 felan olucam.
biz kimseye demedik de iş yerinde bi kaç arkadaş anladılar sıkıştırdılar beni ben de evet hamişim demek zorunda kaldım. çünkü varken yok demek allaha inkar , istenmeme gibi oluyomuş.
eşim de çok sabırsız her an ailelere söylebilirz yani.
zaten nerde antika bi olay var fulimi buluyo
son cümlene katılmamak imkansızfuliii ne diyiii bu tubişşş
aaaa kesenin göründüğü gün kalp atışınıda duyabilicekmiyim allah'ın izniyle
Rabbim ilk kez nasip etti fulim idare edin şaşkın ördek gibiyim
FuliiiiiiSon iş günü son saatler sıyırdım kafayı galibaaaaa :119::119::119::119::119::119::119::119:
şimdi kaç haftalıık olduğumu bilmiyorumHamilelik hesaplama net sonucu veriyomu cnm ?
şimdi kaç haftalıık olduğumu bilmiyorumhamilelik hesaplama net sonucu veriyomu cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?