Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

biz kaçıyooooooozzzzzzzzzzzzzzzz.... yarın burda olanlarla görüşmek üzere..
öpüyom siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............

fulicim 30-35 gün arası olurum ben 33 diyelim son adet tarihim 6 mart

KUZUM MUHTEMEL DOĞUMUN 11-12 ARALIK 5 HAFTALIK GÖZÜKÜYORSUN

MUHTEMELEN MARTIN 26 SINDA YUMURTLADIN BEBİŞİMMMMMM VE DEĞERİNE 200 YANİ YUMURTLAMADAN SONRAKİ 17. GÜN VE ORTALAMA DEĞER ARALIĞI 111 İLE 500 DEĞERİN ÇOK NORMAL MAŞŞALLLAAAHHHHHH

Allah razı olsun canm ya sen duydun mu fuli pıtpıtları

KUZU BENİM DRUM 12. HAFTADAN ÖNCE DİNLETMİYO PITPTLARINI AMA GÖRDÜK PITPITPITPIT KALP ATIŞNI FASULYEMİN EN SON 29 MARTTA GÖRDÜK 30 NİSANA RANDEVUMUZ O ZAMAN 11+5 OLUCAZ ALLAH KISMET EDERSE NEREDEYSE 12. HAFTAYI DOLDURUCAZ

oiyyyy maşallah ya

bende erken mi havaya girdim nedir sanki içerden karnımı biri sıkıp bırakıyo gıdıklıyomu ne

Canim hayirli olsun cok sevindim tatlim telden olunca gonlumce sevinemiyom . Rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin tad alarak gecircegin bir hamislik olur ins bu arada gelelim dayak istedigin kkonuya canim degerin guzel ama enonemlisi artis sekliki degerin guzel olduguicin cok guzel artacagi kesin sana tavsiyem durmadan kan verp kendini delik desik etme 2 gun sonra ver bir 2 gun sonra daga ver zaten 1000 olacaksin ki egr slttan muayene olmaya karsi degilsen akttan kese gorunur ama yok karindan dersen 2 gune 2 kati hesabiyla 6000 olunca degerinvgobusten gircen keseyi ki ortalama battan sonra rahat 10 gun gecmeli keseyi gordukten sonra 10 gun bekle kalp atisini duyarsin ki seninki 2 kattan fazla artacak inaniyorum ve sana hine tavsiyem hamisliginin tadini sonuna kadar yasa takvimini yap hersey temkin icin soylenen seyler uzulme aksine umutlu ol sonuna kadar bolca dua et bu arada hacet namazi kil bi de

Allah razı olsun kızlar pazar yeniden kan vericem ayın 22 inde de gidiyorum inş. siz beni sevindirdiniz Allah ta sizi sevindirsin haceti bilmiyorum şükür namazı diyodum 2 rekat Allah kabul ederse

Allah razı olsun kızlar pazar yeniden kan vericem ayın 22 inde de gidiyorum inş. siz beni sevindirdiniz Allah ta sizi sevindirsin haceti bilmiyorum şükür namazı diyodum 2 rekat Allah kabul ederse

Canim sukur zaten kil ama yatsinin arkasina niyrt et hacet namazina ilk rekat fatihadan sonra 3 ayetel kursi 2. Rekatta fatihadan sonra ihlas felak nas okuyosun bu kadar ben hala kiliyorum

Kızlar ben kapıyorum masamı toparlıyım izin almadım daha sabahtan giremessem bilinki izinliyim öpüyorum hepiciğiniziiiiiii ummaahhhhhhh

herkese merhaba

kızlar bir kaç gündür girmiyodum halada girmek istemiyorum
kendimi sizlerin arasına yakıştıramıyorum hepinizin takvimi var hepiniz
bebişlerinizle ilgili konuşuyosunuz oysa benim sizinle paylaşabilecek bebişim yok
ben anca dişimden başımdan bahsedebiliyorum bunlarlada sizi sıkmak istemiyorum
elimden gelen bişey yok son şansımdı ama yine olmadı rabbim böyle uygun gördü
herşey kısmet diycek bişeyim yok buraya gelmiyebilrim ama sizleri çok seviyorum
aklımdan hiç çıkmıyosunuz hepinizi kocaman öpüyorum keşke bende hamiş
olsaydımda aranızda kalabilseydim kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın

gunaydin kizlar oncelikle dun muayenem vardi.ikili sonuclarim temiz cikti cok sukur bide cinsiyetine dr erkek gibi gorunuyor buyuk ihtimal erkek dedi sonradan degismezse bide benim karnim falan agriyodu dr bebek iyi ama onlem olarak progestan veriyorum dedi ayrica decavit adli vitamin ve gyneferon isimli demir hapina basladim hepsinin uzerinde tok karna yaziyodu bende sabahtan sirayla hepsini ictim acaba hatami ettim mesela once progestani icip bi kac saat sonra vitamini sonrada demir hapini mi icmeliydim bi zarari olurmu cok korkuyorummm

aşkolsun ablacım yaaaaaaa hiç olur mu öyle şey,biz kaç gündür seni merak ediyoruz...
hem ne demek öyle yakıştıramıyorum falan,sen hepimizden tecrübelisin ve herşeyden önemlisi hepimizden önce annesin....burası bizden önce senin yerin... hem öyle pes etmek yok hemen,rabbim çok büyük o ol dediği zaman oluyo,azıcık saretmek lazım sadece...ve pes etmemek.. sen bizim başımızın tacısın... hiç bi yere gitmek yok göndermiyoruz.....

cnm hoşgeldin görünmüyodun ortalıklarda? iyi olmanıza çok sevindim,ne güzel ikil testte güzel çıkmış.. bu arada benim de güzel çıktı çok şükür...
bi sorun çıkmaz canım sıkma canını ama demir ilaçlarını genelde aç karnına verirler,dr.una tekrar bi sor istersen.. benim de yanlışım olabilir tabi...

ceza almistim canim giremedim o yuzdennn ay herkes ac karna iciyomus bida bende ac karna alicam tok yaziyo ama olsun ve hepsini art arda icmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…