Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ceza almistim canim giremedim o yuzdennn ay herkes ac karna iciyomus bida bende ac karna alicam tok yaziyo ama olsun ve hepsini art arda icmicem

kız ne cezası Allah iyiliğini versin...

bence önce doktoruna bi sor ben de öyle biliyorum çünkü...
prospektüsünde ne yazıyo baktınmı?progestanı da bence günde 1 defaysa gece iç... bu arad çok bulantın oluyodu... geçti mi şimdi?

hic sorma canim yaa :)

progestan gunde 3kez diyo bi problem yokken gunde 3kez icmek istemiyorum aslinda hatta icmek bile gelmiyo icimden karin agrisi normal diye biliyorum ben, bulantim yok denecek kadar az yumurta bile yiyorum artk dusun :)) ama istifra ediyorum yine bazen sabah su ictim onu bile tutamadim iki dakika ama alistim artk eskisi kadar rahatsz etmiyo :)

Hayirli olsun canim testler guzel cikmis bu arada ben erkek dedim sana sende cikinti gorunmuyo o bacagi deyip gulmustun du netlessin bebisinin cinsiyeti esas ben gulcem sana gosterin vesikaliklari tahmin yapcem uleynnn

gunaydin bu arada cemaat

ben de de oluyo arada karın ağrısı,rahim genişliyo bebek büyüyo bence ağrılar normal,şiddetli sancı şeklinde olmadığı sürece tabi ki...
dün akşama eve gittim,evi toparladım süpürdüm,ama nasıl bir bel,bacak ağrısı kramp şeklinde... yürüyemiyorum,yattım hiç hareket edemiyorum,sağa sola dönemiyorum,düşün yastığımı düzeltemiyorum ağrıdan,ama biliyorum ki tüm gün oturdum sonra iş yaptım,yorgunlukan oldu... sabah kalktım,gayet iyiydim... ayni bu ağrıları çok takmamak lazım olacak şeyler bunlar... benim arkadaş,tüm hamileliği boyunca zorla yürüyodu bel ağrısı,bacak ağrısından....
karın ağrısı da,akıntının renginde değişklik yada lekelenme kanama olmadığı sürece normal diye düşünüyorum...

merhaba hülya ablacımm dişin ve başın için artık geçer inşallah seni sıkıntıya sokmaz demekten başka bir şey gelmiyor elimizden..

sen umutsuzsun yine ama hiiççç belli oolmaz ablacım herkesin bebişi gizli gizli tutunmuş kendisine seninki de öyle olur inşallah. hem de senin 2 tane evladın var Allah bağışlasın hepimizden tecrübelisin. aramızda ol lütfennn gitme bir yerlereee

kızlar günaydınnn nasılsınızzz?

esracım hoşgeldinnn ikili testlerin temiz çıkmış sevindimm

iremcim günaydınn.. senin de kontrolün vardı nasıl geçti yazdın mı yazmadın mı bize ben kaçırdım heraldee?

sıradaki parça tüm sevenlere gelsin....
boş boş oturmayalım değil mi ama ruhumuzun gıdasını alamım.. bebişlere de iyi dinletiler

[video=youtube;H2jvBSeu9sg]http://www.youtube.com/watch?v=H2jvBSeu9sg[/video]

sıradaki parça tüm sevenlere gelsin....
boş boş oturmayalım değil mi ama ruhumuzun gıdasını alamım.. bebişlere de iyi dinletiler

[video=youtube;H2jvBSeu9sg]http://www.youtube.com/watch?v=H2jvBSeu9sg[/video]

evet boş oturmayalımmm parça için teşekkürler

Canım jelibonun içinde domuz jelatini var diye biliyorum ben. Ama yine de sen bilirsin.

ayy ya ben jelibon manyağıyım :18: eşimde dün akşam yedirmedi artık yeme dedi off çok severdim ben

Allah razı olsun senden cnm

hatun elin bereketliymiş, bi de nasibimizi aldık işte

aynen

ablacım bak aynı senin gibiydim tuğba da öyleydi Allah büyük 2 evlat yetiştirmeyi nasip etmiş Allah sana daha ne olsun konuşucak hiç bişi bulamazdım ama rabbim şükürler olsun yüzüme güldü Hamdolsun dileğen isteğen tüm kaddınlara nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…