- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.441
maşallah canım benim....eski fotona göre baya değişmiş....
çok şeker... ne güzel kilo da almamışsın ya....
ben çok şişiyorummmm
iremcim günaydınn.. senin de kontrolün vardı nasıl geçti yazdın mı yazmadın mı bize ben kaçırdım heraldee?
Kizlar slm telden olunca okumadim gecmisi, biz doktordan geldik hersey cok guzel agziniburnunu bile yaklastirip gosterdi dojtorumuzel ayaklarimiz cikmis 33 mm bir bebisim var teyzemiz o kadar kucukken nasil burnu agzi var tipini yedigimin dedi 2 gun ileriyiz suan ve bana gelince doktor temkin icin 3 ay olana kadar jel ve aspirin devam yeni kutu bitecekmis yine elevit verdi pazarlik etmedim jel konusundada bizim iyiligimiz icin sonucta 2 hafta daha dayancam :106::106:
Evet tatlim gobusunu sevsinler senin kacirmisin
Ama resim ekliyemedim telden bir turlu kizlar hata verdi
oyyy senin 33 mm lik bebişiniii sevsinlerr canımmmşimdi onun en tatlı zamanlarıı bir dahaki gittiğine daha da büyümüş olacak tabii maşallah yaa.. ultrasonda gördüğünde ilk neye benzettin bebişinii cinsiyet olarak??
Evet canım daha bu sabah kendimi 60 ı biraz geçerken gördüm ama tok karnınaydım pek kilo aldığım söylenemez. zaten daha önce de demiştim sana benim bacaklarım pek kilo almaz genelde göbek kısmından kilo alıyorum o yüzden inşallah kalçalarım da pek büyümeden hamileliği atlatırım.
belki de senin kzın olacaktır derler ya kızı olanın her yanı büyür diye
Didosum yaklastirp agzini burnunu gosterdi en cok o heyecankandirdi resmen tiplenmis bebem ya , ya ben his olarak hep kiz diyom su nub dedikkarine gore yine kiz dedim ama hayirlisi ve sagliklisini versin rabbim kizim olsun diye ozel bir istegim yok hatta esim erkek diye dusunyo bazen bebegim yerine oglum diyom gayri ihtiyari etkilenip
ilkinde böyle değildim... hem evdeydim ve daha çok yiyodum. bunda dikkat ediyorum yine de alıyorum...
dediğin gibi benim de bacaklarım incedir normalde ama şimdi kalça göbek... ohhhh çevrem genişliyo
diğeri erkekti sadece az bi göbek vardı,ama şimdi göbek benden önde gidiyo.. sanırım bu sefer kız...
erkek çıkarsa şaşırırım...
evet canım tipli artık o susamlıktan çıktıçok güzel bir duygu onu öyle görmekk ben çok duygulanmıştımm.. ve ilk gördüğümde yüzünü erkeğe benzettim eşime de dedim bu erkeğe benziyo diye nerden biliyon demişti hiç unutmuyoorum..
eşin şimdi oğlum der bir bakmışsın kızım der az kaldı öğreneceksiniz sizde kız mı erkek mi )
canım senin iştahın da kesilmediği için kilo alman normal bir ay sonra bakalım ne halde olacaz. benim iştah da maşallahh yani sabahtan şimdiye kadar 3 öğün yedim öğlen yemeğimi de biraz sonra yiyeceğim çünkü hala doymadım
ilk üç ay çok yiyodum ama 2-3 haftadır dikkat ediyorum.. mesela bugün,kahvaltıda 2 ince dilim esmer ekmek,domates biber,peynir... 1 yumurta ve biraz bal yedim.. sonra arada 1 su bardağı kadar yoğurt yedim...şimdi de öğle yemeğimi yedim,o da bi tabak zeytinyağlı pirinçli kabak yemeği,yarım dilim incecik ekmek ve yoğurt....
elevitten dolayı mı alıyorum acaba ya...
neyse canım ben bi yürüyüş yapıp geleyim.öğle aramı öyle değerlendireyim... görüşürüz...
canım sağlıklı da bana az yarasın bebeğime yarasın istiyorum.......afiyet olsun canım gayet sağlıklı besleniyosun... elevit i bende kullanıyorum sanmam kilo yapacağınıı.
size iyi yürüyüşlerr canım görüşürüz
benim canım sıkıldı yaaa
benim canım sıkıldı yaaa
Noldu niye sıkıldın bende yapacsk bisey evde mac izleyecekler gorumceme incem suslu bi patik modeli basliycam beni en iyi o oyalar
Noldu niye sıkıldın bende yapacsk bisey evde mac izleyecekler gorumceme incem suslu bi patik modeli basliycam beni en iyi o oyalar
kızlar siz neler yapıyonuz öyle ya... süslü patikler yelekler falan.. ben daha bi iğne almadım bebeğime...
Yok kiz bebegime 2 zibin almistin bide a101 den aldiklarim bisey almadim hem cinsiyeti hem temmuzu bekliyom patigi kendime yapcam
bugün topikte de pek kimse yok....canlı değil...ya evde yapacak bir şey bulamadım eşim de yok hava da güzel ama dışarı çıkmayı gözüm kesmedii napsam bilemedm kii
Yok kiz bebegime 2 zibin almistin bide a101 den aldiklarim bisey almadim hem cinsiyeti hem temmuzu bekliyom patigi kendime yapcam
bugün topikte de pek kimse yok....canlı değil...
yemeğini yaptın mı didoş_?
hımmmm ben de bebeğe yapcan sandım.... eee tabi anası kokoş olsun ki önce.... sonra bebeğe sıra gelir..
:) bende bebeğe yapacaksın sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?