- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.461
Yok kiz suslu seyi simdiden yaparim erkek okur sipam nedem geline migonderip simartiyim zilliyiama kiz olursa basit guzel bir model var onu kesin yapcam kizceme
kötü kaynana seniiiii
bebek erkek olunca pek bir şey de yapılmıyo kii süs püs yok düz örüp gidiyosunn
Valla kotu kaynanalik icin sonuna kadar potansiyel var bendebu arada oglusuma suslu olmaz artistik olur teyzesi arkadasim icin kapsonlu ceket ormustum erkekse kendimedeada yapcam ins cok datlu oldu
kendime yetecek kadar yemeğim var canım.. aslında cnaım bir şeyler yapmak istiyor ama üşeniyorumgidecek yerim olsa bir misafirliğe giderdim
sen ne pişireceksin
canım teyzelerim ben fatmik arkadaşınızın minik bebeğiyim
annemlere bugün arz-ı edam ettim çok hareketliydim balık gibi annemin karnında kayıp duruyordum 4 cm olmuşum ve annemin haftasına epey yaklaşmışım annem 11+5 ben ise 11+1 im size fotomu göstermek isterdim ama doktor teyzem düzgün bi görüntü alamadı şimdilik sizi ve arkadaşlarımı kocaman öpüyorum arkadaşlarıma ii bakın
ayyyyyyy teyzesinin miniği yerim ben seni yaaaaaaaa.....
kimbilir ne tatlısındır sen şimdi....maşallah san kocaman olmuşsun ya sen...
annen sana iyi bakıyomu miniğim? şikayetin varsa söyle hemn kulaklarını çekelim....
biz de seni öpüyoruz....
bak sana minik arkadaşının da selamı var o da sana kocaman öpücüklerini gönderiyo....
Canım ya inanamadım kocaman olmuş benim yavru nasıl da hareketli afacan bisey ikili testi sordu doktor istemiyorum dedim sonlandirmicam dedim tamam o zaman dedi
ben de de oluyo arada karın ağrısı,rahim genişliyo bebek büyüyo bence ağrılar normal,şiddetli sancı şeklinde olmadığı sürece tabi ki...
dün akşama eve gittim,evi toparladım süpürdüm,ama nasıl bir bel,bacak ağrısı kramp şeklinde... yürüyemiyorum,yattım hiç hareket edemiyorum,sağa sola dönemiyorum,düşün yastığımı düzeltemiyorum ağrıdan,ama biliyorum ki tüm gün oturdum sonra iş yaptım,yorgunlukan oldu... sabah kalktım,gayet iyiydim... ayni bu ağrıları çok takmamak lazım olacak şeyler bunlar... benim arkadaş,tüm hamileliği boyunca zorla yürüyodu bel ağrısı,bacak ağrısından....
karın ağrısı da,akıntının renginde değişklik yada lekelenme kanama olmadığı sürece normal diye düşünüyorum...
değil mi canım? nasıl değişiyolar gün be gün...
bence senin bebiş erkek... içime öyle doğdu....
o zaman ikramlık bişey diyodun kalk kek yada kurabiye yap akşama eşinle çayla yersiniz....
ben bişey pişirmicem bu akşam,artık açılışı yapıp balık yemem lazım sanırım,o yüzden eşim akşama balık yaptırcam dedi,onu yemem lazımmış öyle dedi....yapcak bişey yok el mahkum...
canım teyzelerim ben fatmik arkadaşınızın minik bebeğiyim
annemlere bugün arz-ı edam ettim çok hareketliydim balık gibi annemin karnında kayıp duruyordum 4 cm olmuşum ve annemin haftasına epey yaklaşmışım annem 11+5 ben ise 11+1 im size fotomu göstermek isterdim ama doktor teyzem düzgün bi görüntü alamadı şimdilik sizi ve arkadaşlarımı kocaman öpüyorum arkadaşlarıma ii bakın
biz geldikkk... oğlumla yürüdük biraz onun yeleklerine düğme aldım cicili bicili.. eve geldimm tatlı yaptım bir de kurabiye yaptım ama yalnız yiyeceğim eşim yok akşama
oy oyyy fatmişinnn yavrusuuu senin hareketlerinee maşallahhpek büyümüşsün pekk Allah nazarlardan saklasın
Annen sevincinden yerinde duramıyordur artık seni gördü yaa arada tekme filan at da annene sevinsin yavrum
Bebeklerin eşi oluyor ya rahimdee ben onu hiç görmedim doktorda ondan hiç bahsetmedii nasıl bir şey ki acabaa??
canımmm aynen öyle içimm kıpır kıpır öyle güzel bişeymişki anca anladım karnımda bi bebeğin var olduğunu ekliyim fotoyu bakalım görebilcekmisiniz
bebeğin nerde olduğu belli de canım gerisi pek belli değil malaeseff benim ultrason fotolarım da böylee
aama sen onu hareket ederken gördün ya o bile yeterrr
evt kuzum ben onun o halini gördüm ya gözümün önünden gitmiyor yaaa kalbini gördüm yine sanırım derisi hala saydam ve doktor yine sesini dinletti:)
kullan canım biraz,sonra duruma göre bırakırsın,sonuçta bi zararı yok.. sadece bulantı,baş dönemsei ve uyku yapar bilgin olsun...yok canim cok siddetli degil agrilarim normal duzeyde akintimda normal kahverengi leke falan.olmadi hic cok sukur dr bebek saglikli esi de iyi ama onlem alalim yine de dedi bi hafta kullanayim yine de sonra duruma gore birakiyim
allah gönlündekini hayırlı kılsın canım benim...bende perşembe günü devlete gidicem,bakalım bu dr. bişey dicek mi cinsiyet için...Ne yalan soylıyım gönlümden gecen erkek ama sağlıklı olsunda farketmez yine 3 hafta sonra çağırdı geçmez şimdi zaman
maşallah maşallah neler yapmışsınız siz oğluşunla öyle...biz geldikkk... oğlumla yürüdük biraz onun yeleklerine düğme aldım cicili bicili.. eve geldimm tatlı yaptım bir de kurabiye yaptım ama yalnız yiyeceğim eşim yok akşama
balık için afiyet olsun canım ye tabii besle kızını güzelce hem yemek yapmaktan da kurtuldun işte ohh ne güzel
oy oyyy fatmişinnn yavrusuuu senin hareketlerinee maşallahhpek büyümüşsün pekk Allah nazarlardan saklasın
Annen sevincinden yerinde duramıyordur artık seni gördü yaa arada tekme filan at da annene sevinsin yavrum
canım hamilelikte bebeğn beslenmesiyle görevliyine hamilelikte oluşan bi organ plesanta....bizim aldığımız vitamiler plesantadan kan yoluyla bebeğe gidiyo.. yani besinlerimizi bebeğe ileten organ diyebiliriz ve çok önemli tabi...bulunduğu yer,gelişimi çok önemli...mesela plesanta yaşlanması diye bişey var,hamileliğin ileri zamanlarında plesanta yaşlanır ve işlevini azaltmaya başlarmış ve yaşlanmaması için ne yapmalıyız bol kalsiyum almalıyız...Bebeklerin eşi oluyor ya rahimdee ben onu hiç görmedim doktorda ondan hiç bahsetmedii nasıl bir şey ki acabaa??
canımmm aynen öyle içimm kıpır kıpır öyle güzel bişeymişki anca anladım karnımda bi bebeğin var olduğunu ekliyim fotoyu bakalım görebilcekmisinizEki Görüntüle 684882
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?