Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Yok kiz suslu seyi simdiden yaparim erkek okur sipam nedem geline migonderip simartiyim zilliyi ama kiz olursa basit guzel bir model var onu kesin yapcam kizceme

kötü kaynana seniiiii

bebek erkek olunca pek bir şey de yapılmıyo kii süs püs yok düz örüp gidiyosunn

kötü kaynana seniiiii

bebek erkek olunca pek bir şey de yapılmıyo kii süs püs yok düz örüp gidiyosunn

Valla kotu kaynanalik icin sonuna kadar potansiyel var bende bu arada oglusuma suslu olmaz artistik olur teyzesi arkadasim icin kapsonlu ceket ormustum erkekse kendimedeada yapcam ins cok datlu oldu

kendime yetecek kadar yemeğim var canım.. aslında cnaım bir şeyler yapmak istiyor ama üşeniyorum gidecek yerim olsa bir misafirliğe giderdim

sen ne pişireceksin

o zaman ikramlık bişey diyodun kalk kek yada kurabiye yap akşama eşinle çayla yersiniz....

ben bişey pişirmicem bu akşam,artık açılışı yapıp balık yemem lazım sanırım,o yüzden eşim akşama balık yaptırcam dedi,onu yemem lazımmış öyle dedi....yapcak bişey yok el mahkum...

canım teyzelerim ben fatmik arkadaşınızın minik bebeğiyim

annemlere bugün arz-ı edam ettim çok hareketliydim balık gibi annemin karnında kayıp duruyordum 4 cm olmuşum ve annemin haftasına epey yaklaşmışım annem 11+5 ben ise 11+1 im size fotomu göstermek isterdim ama doktor teyzem düzgün bi görüntü alamadı şimdilik sizi ve arkadaşlarımı kocaman öpüyorum arkadaşlarıma ii bakın

ayyyyyyy teyzesinin miniği yerim ben seni yaaaaaaaa.....
kimbilir ne tatlısındır sen şimdi....maşallah san kocaman olmuşsun ya sen...

annen sana iyi bakıyomu miniğim? şikayetin varsa söyle hemn kulaklarını çekelim....

biz de seni öpüyoruz....
bak sana minik arkadaşının da selamı var o da sana kocaman öpücüklerini gönderiyo....

Canım ya inanamadım kocaman olmuş benim yavru nasıl da hareketli afacan bisey ikili testi sordu doktor istemiyorum dedim sonlandirmicam dedim tamam o zaman dedi

Canım ya inanamadım kocaman olmuş benim yavru nasıl da hareketli afacan bisey ikili testi sordu doktor istemiyorum dedim sonlandirmicam dedim tamam o zaman dedi

değil mi canım? nasıl değişiyolar gün be gün...
bence senin bebiş erkek... içime öyle doğdu....

yok canim cok siddetli degil agrilarim normal duzeyde akintimda normal kahverengi leke falan.olmadi hic cok sukur dr bebek saglikli esi de iyi ama onlem alalim yine de dedi bi hafta kullanayim yine de sonra duruma gore birakiyim

biz geldikkk... oğlumla yürüdük biraz onun yeleklerine düğme aldım cicili bicili.. eve geldimm tatlı yaptım bir de kurabiye yaptım ama yalnız yiyeceğim eşim yok akşama

balık için afiyet olsun canım ye tabii besle kızını güzelce hem yemek yapmaktan da kurtuldun işte ohh ne güzel

oy oyyy fatmişinnn yavrusuuu senin hareketlerinee maşallahh pek büyümüşsün pekk Allah nazarlardan saklasın
Annen sevincinden yerinde duramıyordur artık seni gördü yaa arada tekme filan at da annene sevinsin yavrum

Son düzenleme:
Bebeklerin eşi oluyor ya rahimdee ben onu hiç görmedim doktorda ondan hiç bahsetmedii nasıl bir şey ki acabaa??

canımmm aynen öyle içimm kıpır kıpır öyle güzel bişeymişki anca anladım karnımda bi bebeğin var olduğunu ekliyim fotoyu bakalım görebilcekmisiniz

canımmm aynen öyle içimm kıpır kıpır öyle güzel bişeymişki anca anladım karnımda bi bebeğin var olduğunu ekliyim fotoyu bakalım görebilcekmisiniz

bebeğin nerde olduğu belli de canım gerisi pek belli değil malaeseff benim ultrason fotolarım da böylee
aama sen onu hareket ederken gördün ya o bile yeterrr

bebeğin nerde olduğu belli de canım gerisi pek belli değil malaeseff benim ultrason fotolarım da böylee
aama sen onu hareket ederken gördün ya o bile yeterrr

evt kuzum ben onun o halini gördüm ya gözümün önünden gitmiyor yaaa kalbini gördüm yine sanırım derisi hala saydam ve doktor yine sesini dinletti:)

yok canim cok siddetli degil agrilarim normal duzeyde akintimda normal kahverengi leke falan.olmadi hic cok sukur dr bebek saglikli esi de iyi ama onlem alalim yine de dedi bi hafta kullanayim yine de sonra duruma gore birakiyim
kullan canım biraz,sonra duruma göre bırakırsın,sonuçta bi zararı yok.. sadece bulantı,baş dönemsei ve uyku yapar bilgin olsun...
Ne yalan soylıyım gönlümden gecen erkek ama sağlıklı olsunda farketmez yine 3 hafta sonra çağırdı geçmez şimdi zaman
allah gönlündekini hayırlı kılsın canım benim...bende perşembe günü devlete gidicem,bakalım bu dr. bişey dicek mi cinsiyet için...

maşallah maşallah neler yapmışsınız siz oğluşunla öyle...
ye tabi yaptıklarını,kan olsun,et olsun, can olsun bebişine.... eşin nerde neden yalnızsın canım benim?
balığı da bakalım inşallah yemeyi başarabilirim..
Bebeklerin eşi oluyor ya rahimdee ben onu hiç görmedim doktorda ondan hiç bahsetmedii nasıl bir şey ki acabaa??
canım hamilelikte bebeğn beslenmesiyle görevliyine hamilelikte oluşan bi organ plesanta....bizim aldığımız vitamiler plesantadan kan yoluyla bebeğe gidiyo.. yani besinlerimizi bebeğe ileten organ diyebiliriz ve çok önemli tabi...bulunduğu yer,gelişimi çok önemli...mesela plesanta yaşlanması diye bişey var,hamileliğin ileri zamanlarında plesanta yaşlanır ve işlevini azaltmaya başlarmış ve yaşlanmaması için ne yapmalıyız bol kalsiyum almalıyız...

canımmm aynen öyle içimm kıpır kıpır öyle güzel bişeymişki anca anladım karnımda bi bebeğin var olduğunu ekliyim fotoyu bakalım görebilcekmisinizEki Görüntüle 684882

maşallah canım benim,belli olmaz mı hiç gayet güzel görünüyo... allahım kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…