- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.481
fitoşum benimmm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim çok aydınlatıcı olduu
eşim nöbetçi canımm o yüzden yokk sabah gelecek inşallah.
gel birlikte yiyelimm canımm
geliyim mi????????? tamam
hepsini yerim ama kavga ederiz senle sonra...
ye canımm bi daha yaparızz ne olacak sankiii
bu gidişle ben yarına bırakmayacam hepsini bitirecem
kız gerçekten öyle kek kurabiye pasta türü çok yiyon mu? maşallah hiç belli olmuyo..
yok canım yaa normalde de pek yapmazdım şimdi hamile olunca daha da nadir yapar oldum üşeniyorum yapmayaayda yılda birrr yaparım
hımmmmm anladım canm, ben genelde yaparım ama pek yemek yediririm yapmayı seviyorum yani,aslında yemeyi de severim de kilo kontrolü için az yerim...
anladım canımm yemesini kim sevmez ki :) bende çok severim de sık yapmıyorum çünkü hem gelen gidenim pek olmuyo hem de yaptım mı az yapamıyorum sonra bitiremiyoruz çöpe gidiyo o yüzden yapmıyorum
evet canm,bayatlayınca pek yenilmiyo.. ben yaptığım zaman,eşime veriyorum,işyerinde arkadaşlarıyla yiyolar...
herkese merhaba
kızlar bir kaç gündür girmiyodum halada girmek istemiyorum
kendimi sizlerin arasına yakıştıramıyorum hepinizin takvimi var hepiniz
bebişlerinizle ilgili konuşuyosunuz oysa benim sizinle paylaşabilecek bebişim yok
ben anca dişimden başımdan bahsedebiliyorum bunlarlada sizi sıkmak istemiyorum
elimden gelen bişey yok son şansımdı ama yine olmadı rabbim böyle uygun gördü
herşey kısmet diycek bişeyim yok buraya gelmiyebilrim ama sizleri çok seviyorum
aklımdan hiç çıkmıyosunuz hepinizi kocaman öpüyorum keşke bende hamiş
olsaydımda aranızda kalabilseydim kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın
bacılarım nasılsınızzzzz...
bol bol dinlendiğim bi hafta sonundan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. bel ve karın ağrım olmadı hiç hafta sonu. anladım ki yorulunca çıkıyo bunlar ortaya. ama bulantılarım yükselen bi grafik çiziyo. dün akşam yemekten sonra (zaten hep uyku modundayım) balkon kapısını açıp yattım yediklerimi çıkarmayım diye. sağlam bulanıyorum. haptan diycem ama hamiş kalmadan önce de progestan kullanmıştım günde 3 doz böle olmamıştım. galiba bunları bebiş yapiyo banaömrüne kurban olduğum
neyse bugün yoğun bi gün bekliyo beni. oda arkadaşım antalyaya eğitime gitti. ben yalnızım bir hafta. ve her iş bana bakıyo tabe. bu gün de sipariş günüm. ara ara kaybolsam da buralardayım...
günaydın canım maşallahhh kuzuna kocaman olmuşşş
bacılarım nasılsınızzzzz...
bol bol dinlendiğim bi hafta sonundan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. bel ve karın ağrım olmadı hiç hafta sonu. anladım ki yorulunca çıkıyo bunlar ortaya. ama bulantılarım yükselen bi grafik çiziyo. dün akşam yemekten sonra (zaten hep uyku modundayım) balkon kapısını açıp yattım yediklerimi çıkarmayım diye. sağlam bulanıyorum. haptan diycem ama hamiş kalmadan önce de progestan kullanmıştım günde 3 doz böle olmamıştım. galiba bunları bebiş yapiyo banaömrüne kurban olduğum
neyse bugün yoğun bi gün bekliyo beni. oda arkadaşım antalyaya eğitime gitti. ben yalnızım bir hafta. ve her iş bana bakıyo tabe. bu gün de sipariş günüm. ara ara kaybolsam da buralardayım...
canım maşallahhhhh. o eline bacağına kurban olduğum kısss ne kadaaannn büyümüş
canımmm aynen öyle içimm kıpır kıpır öyle güzel bişeymişki anca anladım karnımda bi bebeğin var olduğunu ekliyim fotoyu bakalım görebilcekmisinizEki Görüntüle 684882
hoşbuldukkkkkkbulantı klubüne hoşgeldin canım eğer çıkarabiliyosan tutma içinde çünkü ne kadar tutarsan seni daha çok rahatsız edemez ben hiç beceremedim çıkarmayı o yüzden hep bastırmaya çalıştım
bulanması ii bebeğim bebeğinin senle olduğunu ve büyüdüğünü ifade ediyor
bende iyiyim hala cumartesinin etkisindeyim gözümün önünden gitmiyor kuzummm
tatlım balkonu açtım diyosun cereyanda kalma dikkat et üşütmekte bulantı yapar bilgine terleyip soğuma , bu arada bende dün banyo wc ye ciddi bir giriş yapayım haftalar sonra paklayım dedim ama sona doğru eğildim kalkamaycam bir daha sandım çok kötü oldu belim görümcemde yeni teoriyi attı ortaya erkek bel ağrıtırmışbilmiyo ki benim istatistik yaptığımı benim ki biraz zorlamayla ağrıdı çok olmuyo ama yürümek bile yoruyo beni görsen yaşlı neneler gibi gıdım gıdım ilerliyom şu dağları devirceğimizi düşüneceğimiz günlere gelsek bir an önce :106::106::106:
çok hızlı büyüyolar teyzesi sende çok şaşırcaksın , 2 hafta önceki resmiyle dağlar kadar fark var 2 hafta sonrayı iple çekiyorum o yüzdenfulim bebişinin bu hafta sonuna doğru ki hali doktora gidemiyon bir vesikalık sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?