Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

fitoşum benimmm verdiğin bilgiler için teşekkür ederim çok aydınlatıcı olduu

eşim nöbetçi canımm o yüzden yokk sabah gelecek inşallah.

gel birlikte yiyelimm canımm

yok canım yaa normalde de pek yapmazdım şimdi hamile olunca daha da nadir yapar oldum üşeniyorum yapmaya ayda yılda birrr yaparım

hımmmmm anladım canm, ben genelde yaparım ama pek yemek yediririm yapmayı seviyorum yani,aslında yemeyi de severim de kilo kontrolü için az yerim...

hımmmmm anladım canm, ben genelde yaparım ama pek yemek yediririm yapmayı seviyorum yani,aslında yemeyi de severim de kilo kontrolü için az yerim...

anladım canımm yemesini kim sevmez ki :) bende çok severim de sık yapmıyorum çünkü hem gelen gidenim pek olmuyo hem de yaptım mı az yapamıyorum sonra bitiremiyoruz çöpe gidiyo o yüzden yapmıyorum

anladım canımm yemesini kim sevmez ki :) bende çok severim de sık yapmıyorum çünkü hem gelen gidenim pek olmuyo hem de yaptım mı az yapamıyorum sonra bitiremiyoruz çöpe gidiyo o yüzden yapmıyorum

evet canm,bayatlayınca pek yenilmiyo.. ben yaptığım zaman,eşime veriyorum,işyerinde arkadaşlarıyla yiyolar...

Canım ya, bunları hiç okumadığımı farz ediyorum Burada bir arkadaşlık grubumuz var. İlla hamile olmak şart değil ya Seni çok seviyoruz, lütfen uzaklaşma...

bacılarım nasılsınızzzzz...
bol bol dinlendiğim bi hafta sonundan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. bel ve karın ağrım olmadı hiç hafta sonu. anladım ki yorulunca çıkıyo bunlar ortaya. ama bulantılarım yükselen bi grafik çiziyo. dün akşam yemekten sonra (zaten hep uyku modundayım) balkon kapısını açıp yattım yediklerimi çıkarmayım diye. sağlam bulanıyorum. haptan diycem ama hamiş kalmadan önce de progestan kullanmıştım günde 3 doz böle olmamıştım. galiba bunları bebiş yapiyo bana ömrüne kurban olduğum
neyse bugün yoğun bi gün bekliyo beni. oda arkadaşım antalyaya eğitime gitti. ben yalnızım bir hafta. ve her iş bana bakıyo tabe. bu gün de sipariş günüm. ara ara kaybolsam da buralardayım...

benim alttaki hamişlik takviminde güzel şeyler yazıyo bugün. bebeğinizin kalp atışlarını görebilirsiniz diyo allahım o güzelliği görmeyi nasip et banaaa

bulantı klubüne hoşgeldin canım eğer çıkarabiliyosan tutma içinde çünkü ne kadar tutarsan seni daha çok rahatsız edemez ben hiç beceremedim çıkarmayı o yüzden hep bastırmaya çalıştım
bulanması ii bebeğim bebeğinin senle olduğunu ve büyüdüğünü ifade ediyor

bende iyiyim hala cumartesinin etkisindeyim gözümün önünden gitmiyor kuzummm

günaydın canım maşallahhh kuzuna kocaman olmuşşş

tatlım balkonu açtım diyosun cereyanda kalma dikkat et üşütmekte bulantı yapar bilgine terleyip soğuma , bu arada bende dün banyo wc ye ciddi bir giriş yapayım haftalar sonra paklayım dedim ama sona doğru eğildim kalkamaycam bir daha sandım çok kötü oldu belim görümcemde yeni teoriyi attı ortaya erkek bel ağrıtırmış bilmiyo ki benim istatistik yaptığımı benim ki biraz zorlamayla ağrıdı çok olmuyo ama yürümek bile yoruyo beni görsen yaşlı neneler gibi gıdım gıdım ilerliyom şu dağları devirceğimizi düşüneceğimiz günlere gelsek bir an önce :106::106::106:

canım maşallahhhhh. o eline bacağına kurban olduğum kısss ne kadaaannn büyümüş

çok hızlı büyüyolar teyzesi sende çok şaşırcaksın , 2 hafta önceki resmiyle dağlar kadar fark var 2 hafta sonrayı iple çekiyorum o yüzden fulim bebişinin bu hafta sonuna doğru ki hali doktora gidemiyon bir vesikalık sana

canımmm aynen öyle içimm kıpır kıpır öyle güzel bişeymişki anca anladım karnımda bi bebeğin var olduğunu ekliyim fotoyu bakalım görebilcekmisinizEki Görüntüle 684882

facede de yazmıştım ama burda da yazayımmm. fatmam bi daha ki kontrole giderken tembih et kuzucuğuna teyzeleri için şöle güzel bi poz versin

hoşbuldukkkkkk
yemekten hemen sonra ilaçlarımı da içmiştim o yüzden onlar boşa gitsin istemedim. şimdi emildi mi emilmedi mi bilemem tekrar içsem olmaz tuttum kendimi işte.
ama allah şu siyah zeytini icat edenden razı olsun. kahvaltı yapmayı ona borçluyum.

yok canım diğer yerler kapalı ve üzerim örtüktü. sadece temiz hava solumak istedim. o arada uyumuşum zaten kocam hemen kapatmış. bu arada o da grip gibi aman diyim benden uzak dur dedim. :18::18::18:
ay inşallah ben de bu gidişimde bebişimi ufak da olsa görürüm, pıt pıtlarını duymasam da görürüm.
bizim burda bi hamiş var oğlu olcak çok bel ağrısı çekti,ilaç kullandı. kızı olucak arkadaşta bel ağrısı olmadı ekle bunu da istatistiğe bebekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…