- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.501
facede de yazmıştım ama burda da yazayımmm. fatmam bi daha ki kontrole giderken tembih et kuzucuğuna teyzeleri için şöle güzel bi poz versin
hoşbuldukkkkkk
yemekten hemen sonra ilaçlarımı da içmiştim o yüzden onlar boşa gitsin istemedim. şimdi emildi mi emilmedi mi bilemem tekrar içsem olmaz tuttum kendimi işte.
ama allah şu siyah zeytini icat edenden razı olsun. kahvaltı yapmayı ona borçluyum.
yok canım diğer yerler kapalı ve üzerim örtüktü. sadece temiz hava solumak istedim. o arada uyumuşum zaten kocam hemen kapatmış. bu arada o da grip gibi aman diyim benden uzak dur dedim. :18::18::18:
ay inşallah ben de bu gidişimde bebişimi ufak da olsa görürüm, pıt pıtlarını duymasam da görürüm.
bizim burda bi hamiş var oğlu olcak çok bel ağrısı çekti,ilaç kullandı. kızı olucak arkadaşta bel ağrısı olmadıekle bunu da istatistiğe bebekim
hoşbuldukkkkkk
yemekten hemen sonra ilaçlarımı da içmiştim o yüzden onlar boşa gitsin istemedim. şimdi emildi mi emilmedi mi bilemem tekrar içsem olmaz tuttum kendimi işte.
ama allah şu siyah zeytini icat edenden razı olsun. kahvaltı yapmayı ona borçluyum.
yok canım diğer yerler kapalı ve üzerim örtüktü. sadece temiz hava solumak istedim. o arada uyumuşum zaten kocam hemen kapatmış. bu arada o da grip gibi aman diyim benden uzak dur dedim. :18::18::18:
ay inşallah ben de bu gidişimde bebişimi ufak da olsa görürüm, pıt pıtlarını duymasam da görürüm.
bizim burda bi hamiş var oğlu olcak çok bel ağrısı çekti,ilaç kullandı. kızı olucak arkadaşta bel ağrısı olmadıekle bunu da istatistiğe bebekim
ne cabuk geldi cinsiyet zamanın ya bak beni sardı heyecanınbenimde bel ağrımm başladıı canımcım bakalım 3 hafta sonra erkek mi dicek kız mı
ne cabuk geldi cinsiyet zamanın ya bak beni sardı heyecanın2,5 aylık olunca 4. ay ne kadar uzak geliyo şuan bana
ya aslında 14+5 olucam doktora gittiğimde yani 15. haftada olucam ama demekki görebiliyorlar ki beni öyle çağırdı hatta ben dedim 4 hafta sonra geliyim doktor kıyamadı bana
çok heyecanlı ya şimdi başladık isim telaşına yeni fikirler ürettik dün akşam
cinsiyeti belli olunca anket yapıcaz aile arasında
seninde bişi kalmadı canım maksimum 4 haftaya sende öğrenirsin 11 hafta olmuş bile
bacılarım nasılsınızzzzz...
bol bol dinlendiğim bi hafta sonundan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. bel ve karın ağrım olmadı hiç hafta sonu. anladım ki yorulunca çıkıyo bunlar ortaya. ama bulantılarım yükselen bi grafik çiziyo. dün akşam yemekten sonra (zaten hep uyku modundayım) balkon kapısını açıp yattım yediklerimi çıkarmayım diye. sağlam bulanıyorum. haptan diycem ama hamiş kalmadan önce de progestan kullanmıştım günde 3 doz böle olmamıştım. galiba bunları bebiş yapiyo banaömrüne kurban olduğum
neyse bugün yoğun bi gün bekliyo beni. oda arkadaşım antalyaya eğitime gitti. ben yalnızım bir hafta. ve her iş bana bakıyo tabe. bu gün de sipariş günüm. ara ara kaybolsam da buralardayım...
benim alttaki hamişlik takviminde güzel şeyler yazıyo bugün. bebeğinizin kalp atışlarını görebilirsiniz diyoallahım o güzelliği görmeyi nasip et banaaa
tatlım balkonu açtım diyosun cereyanda kalma dikkat et üşütmekte bulantı yapar bilgine terleyip soğuma , bu arada bende dün banyo wc ye ciddi bir giriş yapayım haftalar sonra paklayım dedim ama sona doğru eğildim kalkamaycam bir daha sandım çok kötü oldu belim görümcemde yeni teoriyi attı ortaya erkek bel ağrıtırmışbilmiyo ki benim istatistik yaptığımı benim ki biraz zorlamayla ağrıdı çok olmuyo ama yürümek bile yoruyo beni görsen yaşlı neneler gibi gıdım gıdım ilerliyom şu dağları devirceğimizi düşüneceğimiz günlere gelsek bir an önce :106::106::106:
çok hızlı büyüyolar teyzesi sende çok şaşırcaksın , 2 hafta önceki resmiyle dağlar kadar fark var 2 hafta sonrayı iple çekiyorum o yüzdenfulim bebişinin bu hafta sonuna doğru ki hali doktora gidemiyon bir vesikalık sana
ben mecbur 16. haftayı bekliycem 2 hafta sonra bir randevum var sonraki 1 ay sonra olacak ......
oyyyyy maşallahhhhhhh... ne tatlısın sen öyle... Rabbim seni nazarlardan korusun....
bacılarım nasılsınızzzzz...
bol bol dinlendiğim bi hafta sonundan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. bel ve karın ağrım olmadı hiç hafta sonu. anladım ki yorulunca çıkıyo bunlar ortaya. ama bulantılarım yükselen bi grafik çiziyo. dün akşam yemekten sonra (zaten hep uyku modundayım) balkon kapısını açıp yattım yediklerimi çıkarmayım diye. sağlam bulanıyorum. haptan diycem ama hamiş kalmadan önce de progestan kullanmıştım günde 3 doz böle olmamıştım. galiba bunları bebiş yapiyo banaömrüne kurban olduğum
neyse bugün yoğun bi gün bekliyo beni. oda arkadaşım antalyaya eğitime gitti. ben yalnızım bir hafta. ve her iş bana bakıyo tabe. bu gün de sipariş günüm. ara ara kaybolsam da buralardayım...
minişini yediğimmmmmm nede güzel büyümüşşş maşşallaahhhhhhhh kurban olsun teyzesiiiiifatmikimmmmm senin kuzunun resminide cepten gördüm ama yazamadımmmm maşşallahhh boylanmış poslanmışşşş yerim onu ben yerrrrrr
günaydın kuzucummmmmm bulantıların hayırlı olsun ne diyim ben hala ara ara çekiyorum dünde biraz üşüttüm sanırım tüm gün çıkartttım :2:
görcen annesi görcen bak bebişin iyiyim annee die sinyal gönderiyo seni bulandırarak
ay evet benimde bebikom bu hafta sonuna doğru böyle olcak değilmi daha bize 2 hafta var gittiğimde 11+5 olucak allah nasip ederse
benide muhtemelen gittiğimde yine 1 ay sonra çağıracak yani senin gibi 16. haftamda
oyyyyy maşallahhhhhhh... ne tatlısın sen öyle... Rabbim seni nazarlardan korusun....
allah seni anacığına babacığına bağışlasın inşallahhhhhhhh
geçmiş olsun canım benimmmmmm....
demekki ilk sinyaller gelmeye başladı... sen de bulantılılar kervanına katıldın.....
benim bulantım olmadı da söylemesi ayıp
ben mecbur 16. haftayı bekliycem 2 hafta sonra bir randevum var sonraki 1 ay sonra olacak ......
canım beklemeye nasıl katlanıyo insan onuda keşfettim , gittiğinde böyle tipleniyolar o yüzden, geçen sero dedi şimdi fatma dedi 2 haftayı beklemeliyim çünkü hareketlenmiş halini görcemmm
amin tatlım, rabbim isteyen bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu ve kimseyi ne anasız babasız ne evlatsız bırakmasın inşallah
bazen doktorlar cinsiyet haftası yakınsa bir ayı beklemeden çağırıyor belki seninki de bi güzellik yaparr
günaydın annişler ve pek muhterem sıpacıklarıııı.....
nasılsınız...
ben dün ne yaptım biliyo musunuz? evimi süpürdüm,toz aldım,yerleri sildim,banyoyu,lavaboyu bi güzel yıkadım,evimi missss gibi havalandırdım,4 makine çamaşır yıkadım..........
sonra da kayınvalideme gittim...orda kaldım...
kocişim dün gece yoktuçok kötü hissettim...hiç uyuyamadım onsuz....
başka bi yerde mağaza açılışı olcak bugün,dün sabah 8de gitti,ozmandan beri hiç durmadan uyumadan sabaha kadar çalıştılar,bugün de mağazayı açıcaklar... taaaaaaaaa akşam gelicek o da saat 10u bulur kesin..kıyamam ben ona yaaaaaaaaa...........
minişini yediğimmmmmm nede güzel büyümüşşş maşşallaahhhhhhhh kurban olsun teyzesiiiiifatmikimmmmm senin kuzunun resminide cepten gördüm ama yazamadımmmm maşşallahhh boylanmış poslanmışşşş yerim onu ben yerrrrrr
günaydın kuzucummmmmm bulantıların hayırlı olsun ne diyim ben hala ara ara çekiyorum dünde biraz üşüttüm sanırım tüm gün çıkartttım :2:
görcen annesi görcen bak bebişin iyiyim annee die sinyal gönderiyo seni bulandırarak
ay evet benimde bebikom bu hafta sonuna doğru böyle olcak değilmi daha bize 2 hafta var gittiğimde 11+5 olucak allah nasip ederse
yok tatlım sanmam 2 gidişimdir diyo 3. aydan sonra ayda bir gelecen diye , olsun ayda bir, daha kesin olur sonuç 16. hafta en ideali deniyo ben beklerim , bebişi görmek güzel ama ulturosana çok girmek iyi değil deniyo biz ayda 2 kez diye gittik hep, biraz dinlenmiş oluruz, benim esas stresli dönemim geçti sayılır bu hafta kalp atışı devam ediyo mu görelim diye çağırmıştı hemde bu kadar büyümüş görünce
canım beklemeye nasıl katlanıyo insan onuda keşfettim , gittiğinde böyle tipleniyolar o yüzden, geçen sero dedi şimdi fatma dedi 2 haftayı beklemeliyim çünkü hareketlenmiş halini görcemmm
amin tatlım, rabbim isteyen bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu ve kimseyi ne anasız babasız ne evlatsız bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?