Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben ömrümce yemediğim zeytini bu üç ay boyunca yedim canımcımm

benimde bel ağrımm başladıı canımcım bakalım 3 hafta sonra erkek mi dicek kız mı

ne cabuk geldi cinsiyet zamanın ya bak beni sardı heyecanın 2,5 aylık olunca 4. ay ne kadar uzak geliyo şuan bana

ya aslında 14+5 olucam doktora gittiğimde yani 15. haftada olucam ama demekki görebiliyorlar ki beni öyle çağırdı hatta ben dedim 4 hafta sonra geliyim doktor kıyamadı bana

çok heyecanlı ya şimdi başladık isim telaşına yeni fikirler ürettik dün akşam
cinsiyeti belli olunca anket yapıcaz aile arasında

seninde bişi kalmadı canım maksimum 4 haftaya sende öğrenirsin 11 hafta olmuş bile

ben mecbur 16. haftayı bekliycem 2 hafta sonra bir randevum var sonraki 1 ay sonra olacak ......

dezeler günaydın sizeeee işte huzurlarınızda bebişkom

Eki Görüntüle 685780

minişini yediğimmmmmm nede güzel büyümüşşş maşşallaahhhhhhhh kurban olsun teyzesiiiii fatmikimmmmm senin kuzunun resminide cepten gördüm ama yazamadımmmm maşşallahhh boylanmış poslanmışşşş yerim onu ben yerrrrrr

günaydın kuzucummmmmm bulantıların hayırlı olsun ne diyim ben hala ara ara çekiyorum dünde biraz üşüttüm sanırım tüm gün çıkartttım :2:

benim alttaki hamişlik takviminde güzel şeyler yazıyo bugün. bebeğinizin kalp atışlarını görebilirsiniz diyo allahım o güzelliği görmeyi nasip et banaaa

görcen annesi görcen bak bebişin iyiyim annee die sinyal gönderiyo seni bulandırarak

ay evet benimde bebikom bu hafta sonuna doğru böyle olcak değilmi daha bize 2 hafta var gittiğimde 11+5 olucak allah nasip ederse

dezeler günaydın sizeeee işte huzurlarınızda bebişkom

Eki Görüntüle 685780
oyyyyy maşallahhhhhhh... ne tatlısın sen öyle... Rabbim seni nazarlardan korusun....
allah seni anacığına babacığına bağışlasın inşallahhhhhhhh

geçmiş olsun canım benimmmmmm....
demekki ilk sinyaller gelmeye başladı... sen de bulantılılar kervanına katıldın.....
benim bulantım olmadı da söylemesi ayıp

efet tatlım böyle olacak ağzı burnu oluşmaya başlamış kol bacaklarını böyle dikmiş, yesinler o tosbaları olacaklar kurban olsunlar onlara

benide muhtemelen gittiğimde yine 1 ay sonra çağıracak yani senin gibi 16. haftamda

canım beklemeye nasıl katlanıyo insan onuda keşfettim , gittiğinde böyle tipleniyolar o yüzden, geçen sero dedi şimdi fatma dedi 2 haftayı beklemeliyim çünkü hareketlenmiş halini görcemmm

amin tatlım, rabbim isteyen bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu ve kimseyi ne anasız babasız ne evlatsız bırakmasın inşallah

bende sırf onun için sabrediyorum günler geçmiyo ama yapıcak bişey yok 2 hafta sonra kıpır kıpır görücez inşallahhhhhh

günaydın annişler ve pek muhterem sıpacıklarıııı.....
nasılsınız...
ben dün ne yaptım biliyo musunuz? evimi süpürdüm,toz aldım,yerleri sildim,banyoyu,lavaboyu bi güzel yıkadım,evimi missss gibi havalandırdım,4 makine çamaşır yıkadım..........

sonra da kayınvalideme gittim...orda kaldım...
kocişim dün gece yoktuçok kötü hissettim...hiç uyuyamadım onsuz....
başka bi yerde mağaza açılışı olcak bugün,dün sabah 8de gitti,ozmandan beri hiç durmadan uyumadan sabaha kadar çalıştılar,bugün de mağazayı açıcaklar... taaaaaaaaa akşam gelicek o da saat 10u bulur kesin..kıyamam ben ona yaaaaaaaaa...........

bazen doktorlar cinsiyet haftası yakınsa bir ayı beklemeden çağırıyor belki seninki de bi güzellik yaparr

yok tatlım sanmam 2 gidişimdir diyo 3. aydan sonra ayda bir gelecen diye , olsun ayda bir, daha kesin olur sonuç 16. hafta en ideali deniyo ben beklerim , bebişi görmek güzel ama ulturosana çok girmek iyi değil deniyo biz ayda 2 kez diye gittik hep, biraz dinlenmiş oluruz, benim esas stresli dönemim geçti sayılır bu hafta kalp atışı devam ediyo mu görelim diye çağırmıştı hemde bu kadar büyümüş görünce

günaydın kuzucummm yorulmadın mı o kadar işe

koçişle ayrı olmak çok kötü beyaaaa neyse akşama kavuşuyorsunuz

saol kuzum teşekkür ederim büyüdü kerata ama net fotosunu veremedim sizlere darısı başına

kız 15-16 haftalarda kesin belli oluyormu ki cinsiyeti tıplerini cinsiyetlerini yediğimmmm

aminnnnnn canım benim...
dünyanın en güzel duygusu olsa gerek....

ama ben bugün gebiş tişörtü giydimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…