- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.521
saol kuzum teşekkür ederim büyüdü kerata ama net fotosunu veremedim sizleredarısı başına
aminnnnnn canım benim...
dünyanın en güzel duygusu olsa gerek....
ama ben bugün gebiş tişörtü giydimmmmm
bende sırf onun için sabrediyorum günler geçmiyo ama yapıcak bişey yok 2 hafta sonra kıpır kıpır görücez inşallahhhhhh
canım beklemeye nasıl katlanıyo insan onuda keşfettim , gittiğinde böyle tipleniyolar o yüzden, geçen sero dedi şimdi fatma dedi 2 haftayı beklemeliyim çünkü hareketlenmiş halini görcemmm
amin tatlım, rabbim isteyen bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu ve kimseyi ne anasız babasız ne evlatsız bırakmasın inşallah
günaydın annişler ve pek muhterem sıpacıklarıııı.....
nasılsınız...
ben dün ne yaptım biliyo musunuz? evimi süpürdüm,toz aldım,yerleri sildim,banyoyu,lavaboyu bi güzel yıkadım,evimi missss gibi havalandırdım,4 makine çamaşır yıkadım..........
sonra da kayınvalideme gittim...orda kaldım...
kocişim dün gece yoktuçok kötü hissettim...hiç uyuyamadım onsuz....
başka bi yerde mağaza açılışı olcak bugün,dün sabah 8de gitti,ozmandan beri hiç durmadan uyumadan sabaha kadar çalıştılar,bugün de mağazayı açıcaklar... taaaaaaaaa akşam gelicek o da saat 10u bulur kesin..kıyamam ben ona yaaaaaaaaa...........
günaydın kuzucummm yorulmadın mı o kadar işe
koçişle ayrı olmak çok kötü beyaaaa neyse akşama kavuşuyorsunuz
kız 15-16 haftalarda kesin belli oluyormu ki cinsiyetitıplerini cinsiyetlerini yediğimmmm
aynen kızlar o kıpır kıpır halini görmek ömre bedel fasülyeyken anlamıyorsun bebek mi bu ne diye
resim isterizzzzz
neden yordun bebekim kendini o kadarrr aşk olsun fıstığımm biz iyiyiz sen nasılsınn
tamam müsait bi zmanda çekerim bir de geçen gün,kv.dedeydik bi kadın geldi.. aaa senin karnın çıkmış,benim gelin de hamile 5 aylık ama daha az senden falan durmadan kıyaslıyo,tanımıyorum da kadını...
içimden bildiğim bütün duaları okudum nazara karşı,dedim ben çok kilo aldım ondan çıktı,göbek bu dedim....
korktum kadından ya...:18::18::18::18:
çok derine inmedim aslında,hepsini üstten yaptım canım benm.........
canım belki gelininin ilk hamileliğidir bildiğim senin ki 2. , ilk hamilelikte hemen çıkmaz derler ........................
12. haftalarda o nub dedikleri şeye göre doktorların bir tahmini olurmuş ama kimisi söylüyo kimisi söylemiyo kesin olmadığı için , gösterdikten sonra en kesin zaman 16. hafta az eksik az fazla olabilir tabi
ya ben bu gidişimde tosun gibi yatsada heyecanlandım tipine, birde hareketli canlı kanlı görsem ne olurum bilmem , kalp atışını duyduğumda gayri ihyiyari şükür demiştim bundada pişmiş kelle gibi sırırtıp durdum
benim halimi görseydiniz oyy anasının kuzusu bebeği fıstığı diye sevmeye başladım doktorda ne çatlak kadın demiştir içinde
bu arada kızlar geçen gitmeme göre hiç kilo almamışım çok mutlu oldum kotumla filan 76 geldim aslında 75 küsür çıkıyorum
evet bence de zaten kız kilo da almamış..
Benn de ikinci ama ilki 4aylıkken sonlandırılmıştı,ama bu kadar çıkmamıştı karnım,hem ki ondada kilo aldım... Ama bu 2. Olduğu için vücut zaten hazır,ondan olabilir diye düşünüyorum bende... Ha birde cinsiyet farklı olabilir ilki erkekti benim... Erkekte daha geç çıkarmış... Bakalım bunu net öğrenince bu tez doğruymuş diyebilirim...şimdi erken...
tamam müsait bi zmanda çekerim bir de geçen gün,kv.dedeydik bi kadın geldi.. aaa senin karnın çıkmış,benim gelin de hamile 5 aylık ama daha az senden falan durmadan kıyaslıyo,tanımıyorum da kadını...
içimden bildiğim bütün duaları okudum nazara karşı,dedim ben çok kilo aldım ondan çıktı,göbek bu dedim....
korktum kadından ya...:18::18::18::18:
çok derine inmedim aslında,hepsini üstten yaptım canım benm.........
benim halimi görseydiniz oyy anasının kuzusu bebeği fıstığı diye sevmeye başladım doktorda ne çatlak kadın demiştir içinde
bu arada kızlar geçen gitmeme göre hiç kilo almamışım çok mutlu oldum kotumla filan 76 geldim aslında 75 küsür çıkıyorum
ne güzel canım....
ben habire alıyorum.. bu ayı 2 kiloyla kapatabilsem ne mutlu bana....
sonrasında allah kerim...
önemli değil canım benim...ben var sanıyorum sonlandırıldığını bilmiyodum canım kusura bakma, kadının içini rahatlatsaydında normal gelseydi durum diye demiştim aslında, nas felak falan okusaydın ben güzel bakınca bile nazar değer dendiği için bazen kendimden bile korkuyom
bende 2 haftada 1200 gr alınca, böyle mi devam edecek diye korkmuştumAma bu gidişimde sadece 100 gr fazla vardı ince giyindiğim detayına girmedim sizde duymadınız ama
doktorda bana dedi bundan sonra kilo alırsın dedi
bende 2 haftada 1200 gr alınca, böyle mi devam edecek diye korkmuştumAma bu gidişimde sadece 100 gr fazla vardı ince giyindiğim detayına girmedim sizde duymadınız ama
doktorda bana dedi bundan sonra kilo alırsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?