Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende sırf onun için sabrediyorum günler geçmiyo ama yapıcak bişey yok 2 hafta sonra kıpır kıpır görücez inşallahhhhhh

aynen kızlar o kıpır kıpır halini görmek ömre bedel fasülyeyken anlamıyorsun bebek mi bu ne diye

neden yordun bebekim kendini o kadarrr aşk olsun fıstığımm biz iyiyiz sen nasılsınn

günaydın kuzucummm yorulmadın mı o kadar işe

koçişle ayrı olmak çok kötü beyaaaa neyse akşama kavuşuyorsunuz

yorulmazmıyım canım... ama ev berbat olmuş yaaaaaaaa.. kendimden iğrendim resmen...
daha yemek te yapıcaktım ama kayınvalideme gidince yapmadım.. sağolsun k.validem yaptı,sofrayı hazırladı,bizde minişimle yedik....

sabah ta benden önce kalkmış kahvaltı hazırlamış,torunuma kahvaltı hazırladım ye öyle git iş ediyo
eskiden bana hazırlardı,şimdi pabucumuz dama atıldı

kız 15-16 haftalarda kesin belli oluyormu ki cinsiyeti tıplerini cinsiyetlerini yediğimmmm

12. haftalarda o nub dedikleri şeye göre doktorların bir tahmini olurmuş ama kimisi söylüyo kimisi söylemiyo kesin olmadığı için , gösterdikten sonra en kesin zaman 16. hafta az eksik az fazla olabilir tabi

aynen kızlar o kıpır kıpır halini görmek ömre bedel fasülyeyken anlamıyorsun bebek mi bu ne diye

ya ben bu gidişimde tosun gibi yatsada heyecanlandım tipine, birde hareketli canlı kanlı görsem ne olurum bilmem , kalp atışını duyduğumda gayri ihyiyari şükür demiştim bundada pişmiş kelle gibi sırırtıp durdum

resim isterizzzzz
tamam müsait bi zmanda çekerimbir de geçen gün,kv.dedeydik bi kadın geldi.. aaa senin karnın çıkmış,benim gelin de hamile 5 aylık ama daha az senden falan durmadan kıyaslıyo,tanımıyorum da kadını...
içimden bildiğim bütün duaları okudum nazara karşı,dedim ben çok kilo aldım ondan çıktı,göbek bu dedim....
korktum kadından ya...:18::18::18::18:

neden yordun bebekim kendini o kadarrr aşk olsun fıstığımm biz iyiyiz sen nasılsınn

çok derine inmedim aslında,hepsini üstten yaptım canım benm.........

canım belki gelininin ilk hamileliğidir bildiğim senin ki 2. , ilk hamilelikte hemen çıkmaz derler ........................

canım belki gelininin ilk hamileliğidir bildiğim senin ki 2. , ilk hamilelikte hemen çıkmaz derler ........................

evet bence de zaten kız kilo da almamış..
benn de ikinci ama ilki 4aylıkken sonlandırılmıştı,ama bu kadar çıkmamıştı karnım,hem ki ondada kilo aldım... ama bu 2. olduğu için vücut zaten hazır,ondan olabilir diye düşünüyorum bende... ha birde cinsiyet farklı olabilir ilki erkekti benim... erkekte daha geç çıkarmış... bakalım bunu net öğrenince bu tez doğruymuş diyebilirim...şimdi erken...

benim halimi görseydiniz oyy anasının kuzusu bebeği fıstığı diye sevmeye başladım doktorda ne çatlak kadın demiştir içinde
bu arada kızlar geçen gitmeme göre hiç kilo almamışım çok mutlu oldum kotumla filan 76 geldim aslında 75 küsür çıkıyorum

ne güzel canım....
ben habire alıyorum.. bu ayı 2 kiloyla kapatabilsem ne mutlu bana....
sonrasında allah kerim...

ben var sanıyorum sonlandırıldığını bilmiyodum canım kusura bakma, kadının içini rahatlatsaydında normal gelseydi durum diye demiştim aslında, nas felak falan okusaydın ben güzel bakınca bile nazar değer dendiği için bazen kendimden bile korkuyom

tamam o zaman yorulmaya hayır diyorum

bende 2 haftada 1200 gr alınca, böyle mi devam edecek diye korkmuştum Ama bu gidişimde sadece 100 gr fazla vardı ince giyindiğim detayına girmedim sizde duymadınız ama

önemli değil canım benim...
nas felak,ayetel kürsi,bildiğim ne varsa...
hala da aklıma geldikçe okuyorum... ALLAHa emanet bebeklerimiz... ama bende giymedim giymedim tam o gün hamile tişörtü giydim,hani yumurtadan bebek çıkıyo ya onlardan,hemen dikkat çekiyo tabi... Allahım kötü gözlerden korusun hepimizi....
bende 2 haftada 1200 gr alınca, böyle mi devam edecek diye korkmuştum Ama bu gidişimde sadece 100 gr fazla vardı ince giyindiğim detayına girmedim sizde duymadınız ama

efendim....bişey mi dedin ben duymadım da....
ya canım bi gün diğerine uymuyo ki,şişlik oluyo,çok su içiyoruz,bazen tuvalete çıkamıyoruz,inan onda bile 1-2kilo farkediyo... ben evimde pazar günleri tartılıyorum... ve bu zamana kadar3bucuk kilo aldım diye tahmin ediyorum.. 4 te olabilir....:18::18::18: yaaaa ama ben çok fazla yemiyorum neden alıyorum bu kadar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…