Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım benim bir önceki büyük ihtimal şişlik ve gazdı bu gidişimde doktor gaz falan var demedi , benim çok sıkıntım yok açıkçası, wc ye çıkamama kabızlık falanda hiç olmadı zaten, ama çıkıntımı düşünürsek artık olacaklar hep bebişim sayesinde olacak galiba

Sero hoşgeldin gacııı ...........

nerelerdesin sero gözümüz yollarda kaldı

artık çok hızlı büyüyolar normal kilo almamız doktorada dedim şimdi almıyım zaten alıcam ve zaten kilolu kaldım

sağlık olsun ya.. doğumdan sonra çok hızlı gidiyomus kilolar.

arkadaş doğum yaptığı gün tartılmış.7 kilo doğumda gitmiş...

nerelerdesin sero gözümüz yollarda kaldı
klozetle olan aşkımız artık yolunda gitmiyor canıms sıkıldım yenden topiklere dönem dedim... sizlerde ne var ne yok...rahat rahat atlatıyorsunuz herhalde bu ayları...ben ise resmen süründüm...

hoşbulduk irem gacısı yine sahalardasın kuzum...göbüşün çıktı mı?

senle ben bulantısız geçirdik çok şükür ilk 3 ayı ne kıskanıyolardır bizi

akşam bi gaz vardı,yatmadan karnım taş gibiydi... banyoyu yıkadım ya ondan olmuştur belki ayaklarım üşümüştür... sabah geçti çok şükür.. gaz olunca da daha çok moda giriyom ben kocaman göbek

lappp diye araya girdim ama tecrubeli canlardan bilgi almalıyım cuma günü biliyorsunuz kan değerim 221,5 filan dı pazar günü kan verdin 594,9 ayyy dr. dedi iyi gidiyor p.tesi keseye gidiyoruz inşşşşşş... dua edin canlar nolurrrr minnaklarınız gibi benim kide birr çırpıda büyüsünnnn

senin gibi çok zor geçirmesekte kendi adıma bulantılı ve iştahsız geçirdim en ağır gebemiz sen ve aynur abla oldu bu irem hatun sıfır bulantı ilkesi ile devam ediyor yolunaa

tamam kuzummm olmuş bu işş bensana demiştim ama dimiiiii hehehehehe yaşasın denizin bebişiiii

göbüş çıktı denemez ama bir çıkıntım var henüz ifşa edecek kadar değil ama

ben artık çıkıntımı benimsedim wc den sonra bile devam edince anladım ki kalıcı , ben üşütme konusunda temkinli davranmaya çalışıyorum bende banyo wc temizliği yaptım haftasonu ama ayakları kolladım bende şişlikten öte üşütmeye gelmiyorum iştah gidip bulantı geliyo o zaman ama bel ağrısıyla yırttık .................

mevlam tamamına erdirsin canım benim inş.

senin gibi çok zor geçirmesekte kendi adıma bulantılı ve iştahsız geçirdim en ağır gebemiz sen ve aynur abla oldu bu irem hatun sıfır bulantı ilkesi ile devam ediyor yolunaa
zaten iremi gören bu hamile mi der....ben isem süründüğüm ve gözlerimde ki ışık bile kaybolduğu için herkes kesin bu hamile diyo..

senin bulanır mıydı kız miden...çıkıntıyı seviyon mu bari...ben arada deliriyorum daa...

canım maşşallahhhhhh bebişin büyüyo annesi bak Allahın izniyle herşey yolunda

KIZ BU ÇOCUK OLMUŞŞŞ MAŞALLAH DEĞERİNE

zaten iremi gören bu hamile mi der....ben isem süründüğüm ve gözlerimde ki ışık bile kaybolduğu için herkes kesin bu hamile diyo..

artık yerine gelmeye başlamıştır ama neşen 3 aydan sonra resmen değişiyor ya gebeliğin balayı başlıyor artık

tamam kuzummm olmuş bu işş bensana demiştim ama dimiiiii hehehehehe yaşasın denizin bebişiiii

oiyyyy Allah razı olsun canm aynen dedin bana kat kat artar görürsün fuli de dedi sende hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı yaşasın inş.

Allah razı olsun inş. Allah'ın izniyle cümlemisin kini rabbim tamamına erdirsin

biz burda ebe kadın olduk bizden sonra gelenlerin doğumlarını yaptırcazzz

inşallah bizdede öyle olur ben 10 kilo birden gitsin istiyorummm
aha ha ha:) hani kilo verirken bi deyim vardır ya çoktan çok azdan az kilo gider diye... inşallah bizde de öyle olur

canım tebrik ederim... maşallah...artık sana da bi nazar boncuğu şart oldu
değerin çok güzel artmış.. bence herşey yolunda.. sakın sıkma canını...

valla tam anlamıyla yırttık... ama ben de ağrılar çok oluyo işte... azcık yorulayım belim ağrıyo,bacaklarım kasılıyo,geçen ne kalkabiliyorum ne dönebiliyorum,kasılıp kaldı bacaklarım... bir de bugünlerde sırt ağrısı başladı ama o da normalmiş,takvimde öyle yazıyo.. vücut kendini doğuma hazırlıyomuş...
hormonlardan oluyomuş. ne akıllı vücudumuz ve hormonlarımız var ya:26::26::26:

artık yerine gelmeye başlamıştır ama neşen 3 aydan sonra resmen değişiyor ya gebeliğin balayı başlıyor artık

eee başlasın artık accık tadını çıkartalım hamileliğin...

Allah razı olsun inş. Allah'ın izniyle cümlemisin kini rabbim tamamına erdirsin
amin canım cümlemizinkini korusun Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…