- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.541
uzun bi aradan sonra ben geldimmmm
bana da ebe dedi...
çok çok az yesen bile en az 1-2 kilo alırsın ayda dedi...
önemli değil canım benim...
Nas felak,ayetel kürsi,bildiğim ne varsa...
Hala da aklıma geldikçe okuyorum... Allaha emanet bebeklerimiz... Ama bende giymedim giymedim tam o gün hamile tişörtü giydim,hani yumurtadan bebek çıkıyo ya onlardan,hemen dikkat çekiyo tabi... Allahım kötü gözlerden korusun hepimizi....
Efendim....bişey mi dedin ben duymadım da....
Ya canım bi gün diğerine uymuyo ki,şişlik oluyo,çok su içiyoruz,bazen tuvalete çıkamıyoruz,inan onda bile 1-2kilo farkediyo... Ben evimde pazar günleri tartılıyorum... Ve bu zamana kadar3bucuk kilo aldım diye tahmin ediyorum.. 4 te olabilir....:18::18::18: Yaaaa ama ben çok fazla yemiyorum neden alıyorum bu kadar...
nerelerdesin sero gözümüz yollarda kaldı
artık çok hızlı büyüyolar normal kilo almamız doktorada dedim şimdi almıyım zaten alıcam ve zaten kilolu kaldım
klozetle olan aşkımız artık yolunda gitmiyor canıms sıkıldım yenden topiklere dönem dedim... sizlerde ne var ne yok...rahat rahat atlatıyorsunuz herhalde bu ayları...ben ise resmen süründüm...nerelerdesin sero gözümüz yollarda kaldı
hoşbulduk irem gacısı yine sahalardasın kuzum...göbüşün çıktı mı?canım benim bir önceki büyük ihtimal şişlik ve gazdı bu gidişimde doktor gaz falan var demedi , benim çok sıkıntım yok açıkçası, wc ye çıkamama kabızlık falanda hiç olmadı zaten, ama çıkıntımı düşünürsek artık olacaklar hep bebişim sayesinde olacak galiba
Sero hoşgeldin gacııı...........
canım benim bir önceki büyük ihtimal şişlik ve gazdı bu gidişimde doktor gaz falan var demedi , benim çok sıkıntım yok açıkçası, wc ye çıkamama kabızlık falanda hiç olmadı zaten, ama çıkıntımı düşünürsek artık olacaklar hep bebişim sayesinde olacak galiba
Sero hoşgeldin gacııı...........
sağlık olsun ya.. doğumdan sonra çok hızlı gidiyomus kilolar.
arkadaş doğum yaptığı gün tartılmış.7 kilo doğumda gitmiş...
klozetle olan aşkımız artık yolunda gitmiyor canıms sıkıldım yenden topiklere dönem dedim... sizlerde ne var ne yok...rahat rahat atlatıyorsunuz herhalde bu ayları...ben ise resmen süründüm...
hoşbulduk irem gacısı yine sahalardasın kuzum...göbüşün çıktı mı?
lappp diye araya girdim ama tecrubeli canlardan bilgi almalıyımcuma günü biliyorsunuz kan değerim 221,5 filan dı pazar günü kan verdin 594,9 ayyy dr. dedi iyi gidiyor p.tesi keseye gidiyoruz inşşşşşş... dua edin canlar nolurrrr minnaklarınız gibi benim kide birr çırpıda büyüsünnnn
klozetle olan aşkımız artık yolunda gitmiyor canıms sıkıldım yenden topiklere dönem dedim... Sizlerde ne var ne yok...rahat rahat atlatıyorsunuz herhalde bu ayları...ben ise resmen süründüm...
hoşbulduk irem gacısı yine sahalardasın kuzum...göbüşün çıktı mı?
senle ben bulantısız geçirdik çok şükür ilk 3 ayıNe kıskanıyolardır bizi
Akşam bi gaz vardı,yatmadan karnım taş gibiydi... Banyoyu yıkadım ya ondan olmuştur belki ayaklarım üşümüştür... Sabah geçti çok şükür.. Gaz olunca da daha çok moda giriyom ben kocaman göbek
mevlam tamamına erdirsin canım benim inş.lappp diye araya girdim ama tecrubeli canlardan bilgi almalıyımcuma günü biliyorsunuz kan değerim 221,5 filan dı pazar günü kan verdin 594,9 ayyy dr. dedi iyi gidiyor p.tesi keseye gidiyoruz inşşşşşş... dua edin canlar nolurrrr minnaklarınız gibi benim kide birr çırpıda büyüsünnnn
zaten iremi gören bu hamile mi der....ben isem süründüğüm ve gözlerimde ki ışık bile kaybolduğu için herkes kesin bu hamile diyo..senin gibi çok zor geçirmesekte kendi adıma bulantılı ve iştahsız geçirdim en ağır gebemiz sen ve aynur abla oldu bu irem hatun sıfır bulantı ilkesi ile devam ediyor yolunaa
göbüş çıktı denemez ama bir çıkıntım var henüz ifşa edecek kadar değil ama
ben artık çıkıntımı benimsedim wc den sonra bile devam edince anladım ki kalıcı , ben üşütme konusunda temkinli davranmaya çalışıyorum bende banyo wc temizliği yaptım haftasonu ama ayakları kolladım bende şişlikten öte üşütmeye gelmiyorum iştah gidip bulantı geliyo o zaman ama bel ağrısıyla yırttık.................
lappp diye araya girdim ama tecrubeli canlardan bilgi almalıyımcuma günü biliyorsunuz kan değerim 221,5 filan dı pazar günü kan verdin 594,9 ayyy dr. dedi iyi gidiyor p.tesi keseye gidiyoruz inşşşşşş... dua edin canlar nolurrrr minnaklarınız gibi benim kide birr çırpıda büyüsünnnn
mevlam tamamına erdirsin canım benim inş.
zaten iremi gören bu hamile mi der....ben isem süründüğüm ve gözlerimde ki ışık bile kaybolduğu için herkes kesin bu hamile diyo..
tamam kuzummm olmuş bu işş bensana demiştim ama dimiiiii hehehehehe yaşasın denizin bebişiiii
mevlam tamamına erdirsin canım benim inş.
zaten iremi gören bu hamile mi der....ben isem süründüğüm ve gözlerimde ki ışık bile kaybolduğu için herkes kesin bu hamile diyo..
oiyyyyAllah razı olsun canm aynen dedin bana kat kat artar görürsün fuli de dedi sende hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı yaşasın inş.
Allah razı olsun inş. Allah'ın izniyle cümlemisin kini rabbim tamamına erdirsin
aha ha ha:) hani kilo verirken bi deyim vardır ya çoktan çok azdan az kilo gider diye... inşallah bizde de öyle olurinşallah bizdede öyle olur ben 10 kilo birden gitsin istiyorummm
canım tebrik ederim... maşallah...artık sana da bi nazar boncuğu şart oldulappp diye araya girdim ama tecrubeli canlardan bilgi almalıyımcuma günü biliyorsunuz kan değerim 221,5 filan dı pazar günü kan verdin 594,9 ayyy dr. dedi iyi gidiyor p.tesi keseye gidiyoruz inşşşşşş... dua edin canlar nolurrrr minnaklarınız gibi benim kide birr çırpıda büyüsünnnn
göbüş çıktı denemez ama bir çıkıntım var henüz ifşa edecek kadar değil ama
ben artık çıkıntımı benimsedim wc den sonra bile devam edince anladım ki kalıcı , ben üşütme konusunda temkinli davranmaya çalışıyorum bende banyo wc temizliği yaptım haftasonu ama ayakları kolladım bende şişlikten öte üşütmeye gelmiyorum iştah gidip bulantı geliyo o zaman ama bel ağrısıyla yırttık.................
artık yerine gelmeye başlamıştır ama neşen 3 aydan sonra resmen değişiyor ya gebeliğin balayı başlıyor artık
amin canım cümlemizinkini korusun Rabbim...Allah razı olsun inş. Allah'ın izniyle cümlemisin kini rabbim tamamına erdirsin
biz burda ebe kadın olduk bizden sonra gelenlerin doğumlarını yaptırcazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?