Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Merhabalar kızlar. Nasılsınız bakalım. Bebek hareketlerini konuşuyordunuz geçmişte:) Ya ne hissederseniz hissedin bebeğimdir deyin geçin. Gaz maz. Mutlu olmak en güzeli. Öyle mutlu oluyorsak her hareketi bebeğe yorun gitsin yahu:)))

İki kaşık bişey yedim, çıkmaması için kendimle cebelleşiyorum. Herhalde benim bebeğim iyi gelişemeyecek. Hiçbir şey durmuyor midemde....Bugün bebiş hiç kıpraşmadı. Hala uyanamadı heral:) Sabahın köründe tam aşağıya rahim ağzına iki tekme yedim, doğuruyorum sandım:)))

Fatmacım, dediğin gibi yapacağım. Sana da haber veririm. Ama müjde gibi geldi haberin valla.

:26:

Neden olumsuz düşünüyorsun canım. Belki de hamilesin. Ben adete bir hafta kala hamile kaldım:)

yaa bilmiyorumki ablacım biz de adete 4 gün kala korunmayı bıraktık ama olmaz o zaman diye düşündüm o yüzden hamile değilimdir büyük ihtimal diye düşünüyorum en son 15 martta adet olmuştum bekliyorum şimdi çok fazla bi belirtim de yok düzensizlik mi bebekmi bilmiyorum ama bebek bile olsa idrarda çıkmaz dimi kan tahlilinde çıkar mı acaba 1 hafta oldu korunmayalı aman çok kafam karıştıııııııı

Canım adete 4 gün kala bıraktıysanız ihtimal zor. Ama olmaz diye de birşey yok. Fakat idrar testinde çıkacağını hiç sanmıyorum. Ki bu kadar erken kanda bile çıkmaz. Sen yine de testi yap. Nasıl korunduğunuzu bilmem ama belkiş bir kaçamak olmuştur:) Hem bebek istiyorsunuz hem korunuyorsunuz anlamadım bu işten bişey canım ya:))

ben nisan adetinden sonra istiyodum ablacım tabi kaçamakla falan olmuşsa da çok sevinirim de ihtimal az diye ümitlenmek istemiyorum. şimdi dört gözle hasta olsam da bebiş çalışmalarına başlasam diye bekliyorum ya ondan mı stress yaptım da gelmiyo acaba diyorum.bakalım bekleyeyeim az daha sabırla

eşim gebelik testi getirecek inşaallah unutmazsa olmadığını gözümle gmreyim de rahatlayayaım o zaman gelir belkiii

canım pek düşük bi itimal ama varsada daha testte çıkmaz die düşünüyorum stresten gecikmiş olmayasın yada aynur ablamın dediği gibi kaçamak bişi olmuştur belkimmm

kızlar biz yemek yedik geldik sanırım çözdüm kendimi tek çeşit yemek yersem pek sorun olmuyo sanırım bende 1 tabak sebze yedim 3 dilim çavdar ekmeği ile suan daha rahatım birazda böyle deneyeyim bakalım

[video=dailymotion;xdpeo1]http://www.dailymotion.com/video/xdpeo1_ayna-guller-acty_music#.UW5yjqK9A1M[/video]

durup dururken dilime dolanan sizlerede dolansın o zaman

Telaş etme canım. İki gün çok bir gecikme değil. Mevsimden olabilir, stresten de. İnşallah bebektendir. Ama olmadı bir dahaki aya inşallah:)

Bu arada meryem ne alemde bileniniz var mı kızlar. En son hamile çıkmıştı sanırım. Hülyayı, merveyi, diarı, umutu çok merak ediyorum yahuu. Niye bir selam vermezlerki sanki...

Hoşgeldin Fulyacım. Afiyet olsun. Tek çeşit mideni karıştırmaz evet. Dua et benim gibi çözümsüzdeğil derdiniz, yavaş yavaş hafifliyor sizinki maşallah.
Ben karnımı dürtükledim azıcık, göbeği salladım, uyandırdım kızı:) Bir iki döndü yine uyudu sanırım:)) Ne fenayız ya

kızlar biz yemek yedik geldik sanırım çözdüm kendimi tek çeşit yemek yersem pek sorun olmuyo sanırım bende 1 tabak sebze yedim 3 dilim çavdar ekmeği ile suan daha rahatım birazda böyle deneyeyim bakalım

bak bu yöntemi didoşta demişti mesela corbayı yemekle yemicekmişsin

hoşbulduk ablammmm benim çıkatıcak gibi olmadı bu hallerimede şükür senin işin hepten zor ama bebiş yediklerinden alacağını alıyodur diğer kızların kaç kg doğdu ablacmmmmm

derler ya bebeğini uykudayken özler anneler die o misal uyansın kıpraşsın içimiz rahat etsin

bak bu yöntemi didoşta demişti mesela corbayı yemekle yemicekmişsin

evet kuzu çok rahatım kendime geldim resmen doydum yaaaa uzun sürmez ama midem başlar guruldamaya o zamanada atıştırırım bişiler ara öğünde rahatlatıyo

Ben açamıyorum malesef. Nurettin Reçber dinliyorum ama.

helall ablama... benim bitim kanlandı da biraz radyodu açtımmm kıpır kıpır

Diğer kızlarım büyüğü 3,5 kilo, küçüğü 3 kilo 300 gr doğdu. Normaldiler yani. Ama çok tombik yanakları vardı doberman gibiydiler:)) Valla ben çok çektim bebek uyutmaktan, o yüzden bebeğini uyurken özleyen analarda hiç olamadım. Bebeğinin uyumasını özleyenler topiğine aitim:)) İnşallah bu kızım uysal ve uykucu olur hayırlısıyla. Büyük ablasına benzer inşallah. Küçüğüne uyusun diye anason çayı içirdiğimi bilirim. Bana mısın dememişti. Uyumaması sorun değil, uyanıkken sürekli ağlıyordu. Amann kabus gibiydi yemin ederim. Not: Anasonu eczacı tavsiyesiyle vermiştim tabi:) Çok az miktarda bebeklere verilebiliyor. Aklınızda bulunsun.

demekki ablam bebiş gelişiyor olan sana oluyor bebişin için endişelenme kendine iyi bak sen uykusuz ve ağlayan bebek çok zordur ben ağlayan bebeğe hiç dayanamam bende oturur ağlarım heee inşallah bebiş huysuz olmaz acami çaylak alır kucağıma ağlarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…