- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.881
abla inş istediğin gibi olur 3.cocukta biraz evde dinlenme imkanı bulursun arkadaşlar çok emindi hepsi ama dediğim gibi bizim orda bi sgkya gitsen olur istersen kurucesmedeki ana binaya git istersen merkezdeki şubeden birine tam emin oluruz herşeyden
eşim gebelik testi getirecek inşaallah unutmazsa olmadığını gözümle gmreyim de rahatlayayaım o zaman gelir belkiii
:26:
Neden olumsuz düşünüyorsun canım. Belki de hamilesin. Ben adete bir hafta kala hamile kaldım:)
yaa bilmiyorumki ablacım biz de adete 4 gün kala korunmayı bıraktık ama olmaz o zaman diye düşündüm o yüzden hamile değilimdir büyük ihtimal diye düşünüyorum en son 15 martta adet olmuştum bekliyorum şimdi çok fazla bi belirtim de yok düzensizlik mi bebekmi bilmiyorum ama bebek bile olsa idrarda çıkmaz dimi kan tahlilinde çıkar mı acaba 1 hafta oldu korunmayalı aman çok kafam karıştıııııııı
Canım adete 4 gün kala bıraktıysanız ihtimal zor. Ama olmaz diye de birşey yok. Fakat idrar testinde çıkacağını hiç sanmıyorum. Ki bu kadar erken kanda bile çıkmaz. Sen yine de testi yap. Nasıl korunduğunuzu bilmem ama belkiş bir kaçamak olmuştur:) Hem bebek istiyorsunuz hem korunuyorsunuz anlamadım bu işten bişey canım ya:))
eşim gebelik testi getirecek inşaallah unutmazsa olmadığını gözümle gmreyim de rahatlayayaım o zaman gelir belkiii
ben nisan adetinden sonra istiyodum ablacım tabi kaçamakla falan olmuşsa da çok sevinirim de ihtimal az diye ümitlenmek istemiyorum. şimdi dört gözle hasta olsam da bebiş çalışmalarına başlasam diye bekliyorum ya ondan mı stress yaptım da gelmiyo acaba diyorum.bakalım bekleyeyeim az daha sabırla
kızlar biz yemek yedik geldik sanırım çözdüm kendimi tek çeşit yemek yersem pek sorun olmuyo sanırım bende 1 tabak sebze yedim 3 dilim çavdar ekmeği ile suan daha rahatım birazda böyle deneyeyim bakalım
haydeyin açabilenler powertürkü açsın hep birlikte dinliyelim şarkıları
Hoşgeldin Fulyacım. Afiyet olsun. Tek çeşit mideni karıştırmaz evet. Dua et benim gibi çözümsüzdeğil derdiniz, yavaş yavaş hafifliyor sizinki maşallah.
Ben karnımı dürtükledim azıcık, göbeği salladım, uyandırdım kızı:) Bir iki döndü yine uyudu sanırım:)) Ne fenayız ya
haydeyin açabilenler powertürkü açsın hep birlikte dinliyelim şarkıları
bak bu yöntemi didoşta demişti mesela corbayı yemekle yemicekmişsin
Ben açamıyorum malesef. Nurettin Reçber dinliyorum ama.
açtımmmm demetttttttttt çalıyııııı
hoşbulduk ablammmm benim çıkatıcak gibi olmadı bu hallerimede şükür senin işin hepten zor ama bebiş yediklerinden alacağını alıyodur diğer kızların kaç kg doğdu ablacmmmmm
derler ya bebeğini uykudayken özler anneler die o misal uyansın kıpraşsın içimiz rahat etsin
eeeevvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttt
tubiiikkkkkkkkkkkkkkkkkk giderli şarkılar var kız koşşşşşşş
Diğer kızlarım büyüğü 3,5 kilo, küçüğü 3 kilo 300 gr doğdu. Normaldiler yani. Ama çok tombik yanakları vardı doberman gibiydiler:)) Valla ben çok çektim bebek uyutmaktan, o yüzden bebeğini uyurken özleyen analarda hiç olamadım. Bebeğinin uyumasını özleyenler topiğine aitim:)) İnşallah bu kızım uysal ve uykucu olur hayırlısıyla. Büyük ablasına benzer inşallah. Küçüğüne uyusun diye anason çayı içirdiğimi bilirim. Bana mısın dememişti. Uyumaması sorun değil, uyanıkken sürekli ağlıyordu. Amann kabus gibiydi yemin ederim. Not: Anasonu eczacı tavsiyesiyle vermiştim tabi:) Çok az miktarda bebeklere verilebiliyor. Aklınızda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?