Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Onu uyutmaya o kadar odaklanıyorsun ki, ağlamaya vaktin olmaz sanırım:)

biz geldikkkkk...
yemeğe çıktım lokantaya gittim,hiç boş yer yoktu,biraz eşimin yanına gideyim dönüşte tekrar bakayım dedim yine yoktu,zaten yemekler de bitmek üzereydi... sinir oldumaç aç bekledim.. gittim börek aldım geldim işyerine,yedim şimdi şükür ama yemek olaydı iyiydi...

Ben dün rast gele bir bebek mağazasına girdim kızlar. Öyle güzel şeyler varki, 60 yaşındaki kadının bile bir an önce doğurası gelir:) Hele kız cicileri nasıl süslü, minicik ne kadar güzel. Hastane çıkışları öyle çeşitli ki, insan hangisini alsa bilemez. Ama tuttum kendimi. Bir çift patik ayakkabı aldım. İki çiftte minicik çorap. Akşam eşim gördü. Bunlar oyuncak mı dedi. Unutmuşuz ya bebek işlerini :))

sakin ol bebişimmmmm

uyyyyy insan kendini kaybeder yaaa öyle mağazalardaaaaa

Ay kızlar ben gerçekten hamileymişim azıcık duygusal bişey okusam inci gibi yaş döküyom tutamıyom kendimiii bugün 2. Ağlayışım

Ay kızlar ben gerçekten hamileymişim azıcık duygusal bişey okusam inci gibi yaş döküyom tutamıyom kendimiii bugün 2. Ağlayışım

öye kuzu benimde hemen içim kbarıyo hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyo iç çeke çeke ağlıyom ben bide bak yazını okurken daha doldu gözleirm

öye kuzu benimde hemen içim kbarıyo hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyo iç çeke çeke ağlıyom ben bide bak yazını okurken daha doldu gözleirm

abla karnındaki gaz değil biliyosun dimi hamişsin tabii

yok fatmam değilde bugün tam garibim ya , arkadaş bir haber bahsetti 2 aylık bebeği içine not yazıp esnafa bırakmış karının biri yasak aşkının meyvesine bakamıyomuş devlet daha iyi bakarmış, üstünede duygusal bişeyler okudum kendimi tutamıyom siliyom bitmiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…