- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.901
Ben de bir link buldum açtım powerı:)
demekki ablam bebiş gelişiyor olan sana oluyor bebişin için endişelenme kendine iyi bak sen uykusuz ve ağlayan bebek çok zordur ben ağlayan bebeğe hiç dayanamam bende oturur ağlarım heee inşallah bebiş huysuz olmaz acami çaylak alır kucağıma ağlarım bende
anamm sitelerde ne kaaa güzel şeyler var yaaaa
ilk kez bende baktım çok güzel şeylerr varşu reklamı çıkan sitede mustelanın ürünleri var onlar çok güzelmişş
kız içi gidiyo insanın heeeee
sorma yaaa bu sefer benimde içim gitti
biz geldikkkkk...
yemeğe çıktım lokantaya gittim,hiç boş yer yoktu,biraz eşimin yanına gideyim dönüşte tekrar bakayım dedim yine yoktu,zaten yemekler de bitmek üzereydi... sinir oldumaç aç bekledim.. gittim börek aldım geldim işyerine,yedim şimdi şükür ama yemek olaydı iyiydi...
Ben dün rast gele bir bebek mağazasına girdim kızlar. Öyle güzel şeyler varki, 60 yaşındaki kadının bile bir an önce doğurası gelir:) Hele kız cicileri nasıl süslü, minicik ne kadar güzel. Hastane çıkışları öyle çeşitli ki, insan hangisini alsa bilemez. Ama tuttum kendimi. Bir çift patik ayakkabı aldım. İki çiftte minicik çorap. Akşam eşim gördü. Bunlar oyuncak mı dedi. Unutmuşuz ya bebek işlerini :))
ona bişeyler almak bile mutlu ediyor insanı nasıl bir haz anlatamam rabbim sağsalim kucağımıza almayıda nasip etsin
sakin ol bebişimmmmm
karnım doydu ya şükür sakinledm canımcım...........
allah kimseyi,heleki hamileleri açlıkla terbiye etmesin...
Ay kızlar ben gerçekten hamileymişim azıcık duygusal bişey okusam inci gibi yaş döküyom tutamıyom kendimiii bugün 2. Ağlayışım
ay kızlar ben gerçekten hamileymişim azıcık duygusal bişey okusam inci gibi yaş döküyom tutamıyom kendimiii bugün 2. Ağlayışım
öye kuzu benimde hemen içim kbarıyo hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyo iç çeke çeke ağlıyom ben bide bak yazını okurken daha doldu gözleirm
abla karnındaki gaz değil biliyosun dimi hamişsin tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?