- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.921
Ay kızlar ben gerçekten hamileymişim azıcık duygusal bişey okusam inci gibi yaş döküyom tutamıyom kendimiii bugün 2. Ağlayışım
kızlar altın alıyor musunuz? Piyasada çeyrek altın kalmamış. Bebişler için altın almanın tam zamanı galiba...
allah mutluluk gözyaşları nasip etsin, kedere ağlatmasın inşallah canım.
yok fatmam değilde bugün tam garibim ya , arkadaş bir haber bahsetti 2 aylık bebeği içine not yazıp esnafa bırakmış karının biri yasak aşkının meyvesine bakamıyomuş devlet daha iyi bakarmış, üstünede duygusal bişeyler okudum kendimi tutamıyom siliyom bitmiyo sanki
yok fatmam değilde bugün tam garibim ya , arkadaş bir haber bahsetti 2 aylık bebeği içine not yazıp esnafa bırakmış karının biri yasak aşkının meyvesine bakamıyomuş devlet daha iyi bakarmış, üstünede duygusal bişeyler okudum kendimi tutamıyom siliyom bitmiyo sanki
evet abla çok düşmüş ama piyasada kalmamış diyolar dediğin gibi , ben normalde bir iki atıyodum en azından ama bilmiyom kaldı mı burdakilerde, ne uyanıklar hemen çekiyolar piyasadan......
tabi ucuzdan satmak istemiyor olabilirler. çünkü alırken pahalı aldılar. Zarar ederler. Ama darphane açıklama yapmış. Cuma günü basım yapılacakmış. Ama uzmanlar 10 gr bilezik alın diyordu habelerde... Ne bileyim ben altına hiç yatırım yapmadım. Ama alsak fena olmaz şimdi sanırım.
midem gurulduyooooooooooooooooooo ne yesek ne yesekkk ne yeseeeekkk
kaşar ekmek yedim bennn
o yok şuan ofiste şöyle cnm kek türü bişiler istio ama karar veremedim kraker yedim ne istese canım die düşünüyorum
biz muz yedik....
Biz de acıktık oğlumla kaç gündür canı dolma çekiyyordu onu yiyeceğim artık
yye tabi canım.. hem anasına hem danasına faydalıooohhh yarasınnn iyi aklıma getirdin du bende yiyim
Biz de acıktık oğlumla kaç gündür canı dolma çekiyyordu onu yiyeceğim artık
yye tabi canım.. hem anasına hem danasına faydalı
benim de dolma yapasım var ama vakit yok anca hafta sonu...
aha hahahahhaaaaaaaa.....:90::90::90::90::90:senin canın gerçekten dondurma istemiş. ye de rahatla bari:131::131::131::131::131::131: ay kız beni de güldürdünkıızz siz dolma mı diyonuzzzz ben onu dondurma okudummm ahahahahaahahahahahaha
aha hahahahhaaaaaaaa.....:90::90::90::90::90:senin canın gerçekten dondurma istemiş. ye de rahatla bari:131::131::131::131::131::131: ay kız beni de güldürdün
vallaa bende hem yiyom hem gülüyommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?