Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar altın alıyor musunuz? Piyasada çeyrek altın kalmamış. Bebişler için altın almanın tam zamanı galiba...

evet abla çok düşmüş ama piyasada kalmamış diyolar dediğin gibi , ben normalde bir iki atıyodum en azından ama bilmiyom kaldı mı burdakilerde, ne uyanıklar hemen çekiyolar piyasadan......

oluyo öyle bazı bazı çok ağlama ama dün konuşmuştuk ya hissediyorlarmış bebişler

biliyom ben o haberi dün okumuştummmm allaha havale ettim ne üzüldüm ne üzüldüm

evet abla çok düşmüş ama piyasada kalmamış diyolar dediğin gibi , ben normalde bir iki atıyodum en azından ama bilmiyom kaldı mı burdakilerde, ne uyanıklar hemen çekiyolar piyasadan......

Tabi ucuzdan satmak istemiyor olabilirler. Çünkü alırken pahalı aldılar. Zarar ederler. Ama darphane açıklama yapmış. Cuma günü basım yapılacakmış. Ama uzmanlar 10 gr bilezik alın diyordu habelerde... Ne bileyim ben altına hiç yatırım yapmadım. Ama alsak fena olmaz şimdi sanırım.

ya bende bebeiş için alıp yaz sonu alışveriş zamanı bozdurmayı düşünüyorum, şimdi 2 yeri aradım sen dedikten sonra 2 side yok dedi, biri yarın gelecek dedi , alsak düğün zamanı her şekilde yükselirdi gibi me geliyo kesin kar edilir al abla bebişin için bence , bileziklerimi sattım ben ev yaptırırkende bilezik zarar abla ya , 24 ayar diye satıp 22 ayar üstünden alıyolar her gr a 10 lira takıyolar anlıycağın, en iyisi çeyrek türü çeyrek şeklinde almıyosan al reşat olarak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…