Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

napıosun kuzu kimseler kalmadı çok sıkıldık beyaaaaaaaaa

napayım canım vakit geçsin diye oyun oynuyom.. daha yarım saat var... sıkıldım ben de...
daha eve gidip yemek yapcam...
ya burda oturuyoruz ya,evde yapılcak birsürü iş var.. sanki boşa vakit geçiyomuş gibi geliyo bazen

öyle geliyo gerçektende heeee neyse senin yarım saatin kalmış benim 1,5 saat

kıslarr merhaba nasılsınız.
bugün öğleden sonra diğer kuruluştaydım. öğlen bayağı yoğun ve yorucuydu.
akşam eve gedim a aaaa izmirden kolim gelmiş. açtık içindekilerin bi kısmını yidik hemen bölece yemek yapmaktan da yırttım
bu arada bi şey sorcam size kızlar. işten gelince banyoya girecektim tam üzerimi çıkardım, makyajımı siliyodum. bacak aramdan su gibi ılık bi akıntı indi. birden kan mı yoksam diye panikledim. su gbi şeffaf bi akıntı sizde de oluyo mu kızlar böle.

Son düzenleme:
herkese merhaba

hepinizi çok özledim hepiniz burnumda tütüyosunuz biliyorum beni merak ediyosunuz
ama ben sizleri ve minik yeğenlerimi daha çok merak ediyorum biraz geçmişe bakdım
minik yeğenlerim annelerini zorlamaya başlamışlar yerim ben onların totolarını
fulyaaaammm beni sormuşsun özledim seni tatlım ama elim varmıyo buraya gelmeye
gelsemde sizle konuşucak bişeyim yokki sizler ne güzel bebişlerinizi konuşuyosunuz
ben aranızda fazlalık olmak istemedim benim kırmızılar yarın mutlaka teşrif ederler
hissettirmeye başladı olmadı napıyım rabbimin elbet bildiği vardır belkide bana sen
zaten anasın niye bu kadar isyan ettin diye kızdı o yüzden vermedi olsun allahıma şükürler olsun evlatlarım var
rabbim onlara uzun ömürler versin ama çok istemiştim o duyguları yeniden yaşamayı
kısmet değilmiş

fuliimmm
aynurumm
fatmammm
tubişimmm
seyhanımm
fitoşumm
didemimm
denizimm
gülcanımm
adını unuttuğum varsa nolur kızmayın bana yaşlılığıma verin hepinizi çok seviyorum

topikimin yaşlı ablasııı kendine yaşlı diyene bak hele...
ablacım inan seni çooook iyi anlıyorum. biliyosun bi dönem ben de böle bi bunalımdaydım. buraya giremiyordum, hele ilk gebeliğim devam etseydi doğumun olacağı zamanlar, bebek muhabbetleri içinde sohbete dahil olamıyordum. allahım her insanı hayatının bi döneminde mutlaka imtihan ediyo, rabbim hep dağına göre kar veriyo. elbet bu sıkıntıların geçicek ablacım. kul sıkılmadan hızır yetişmezmiş. illaki geçicek bu günlerin. evet şanslısın bak dünyalar güzeli iki yavrun var. belki 3. gelicek veya gelmeyecek bunu alalh bilir. kendini biraz oluruna bırak, belki sinirlerin hormonların rahatlayınca vücudun kendini salınca o beklediğin müjde geliverir. bence ısrarla devam etme ama korunmaya da başlama bence, akışına bırak.
ve kendini iyi hissettiğin anda aramıza dön yineee seni seviyoruz biz yaaaa

ablacım biz seni merak ediyoruz ama kalbin ve psikolojin ne zaman buraya dön derse sen o zaman gel umutsuzluğa kapılma canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…