- Konu Sahibi antidepresif
-
- #21.961
sabahın köründe evden cıkıp gece yarısı eve girdim 3 gün bittim tek kelimeylebugün evdeyım ilk sizin yanınıza kostum
herkese merhaba
hepinizi çok özledim hepiniz burnumda tütüyosunuz biliyorum beni merak ediyosunuz
ama ben sizleri ve minik yeğenlerimi daha çok merak ediyorum biraz geçmişe bakdım
minik yeğenlerim annelerini zorlamaya başlamışlar yerim ben onların totolarını
fulyaaaammm beni sormuşsun özledim seni tatlım ama elim varmıyo buraya gelmeye
gelsemde sizle konuşucak bişeyim yokki sizler ne güzel bebişlerinizi konuşuyosunuz
ben aranızda fazlalık olmak istemedim benim kırmızılar yarın mutlaka teşrif ederler
hissettirmeye başladı olmadı napıyım rabbimin elbet bildiği vardır belkide bana sen
zaten anasın niye bu kadar isyan ettin diye kızdı o yüzden vermedi olsun allahıma şükürler olsun evlatlarım var
rabbim onlara uzun ömürler versin ama çok istemiştim o duyguları yeniden yaşamayı
kısmet değilmiş
fuliimmm
aynurumm
fatmammm
tubişimmm
seyhanımm
fitoşumm
didemimm
denizimm
gülcanımm
adını unuttuğum varsa nolur kızmayın bana yaşlılığıma verin hepinizi çok seviyorum
fatmacım sen ikili test yaptıdın mı:44:
kıslarr merhaba nasılsınız.
bugün öğleden sonra diğer kuruluştaydım. öğlen bayağı yoğun ve yorucuydu.
akşam eve gedim a aaaa izmirden kolim gelmiş. açtık içindekilerin bi kısmını yidik hemenbölece yemek yapmaktan da yırttım
bu arada bi şey sorcam size kızlar. işten gelince banyoya girecektim tam üzerimi çıkardım, makyajımı siliyodum. bacak aramdan su gibi ılık bi akıntı indi. birden kan mı yoksam diye panikledim. su gbi şeffaf bi akıntı sizde de oluyo mu kızlar böle.
vay bizim adamların haline vayyyyyy
günaydın kızlarrrrr
günaydın kızlarrr
topikimin güzel hatunları günaydınnnnn
günaydın yawruşlaaaar
canım biriken akıntın fln olabilir takılma kanama olmadığı sürece sıkıntın yok yada kullandığın ftilin akıntısı bile olabilir
vay ki ne vayyy benim göbek bağı servisi sabah sabah iş başında
günaydın hatuniçelerrrrrrrrrrrrr nassınız bakemmmmm
valla daha fasulyemi göremedim kübracım. ama meraktan çatlamak üzereyim. 25 nisan randevum, sabırla diyemiycem ama bekliyorum. ilk seferkinden kaynaklı çok stresliğim bu hamişliğimde.valla kac gündür giremıyorum kı canım seminer seminer sürünüyorumbugün evdeyım cok sükür hemen yanınıza geldim sen nasılsın bakalım fasulyen nasıl iyimi annesi
bilmiyorum hatırlıyomusun ama çok kararsızdım yaptırıp yaptırmamakta doktor ense kalınlığına gönderiyodu radyolojiye dedim bu testi yaptırırsam be sonuç kötü çıkarsa bişi yapabilecekmisiniz sadece sonlandırabiliriz dedi bende istemiyorum her türlü benim bebeğim dedim yaptırmadım risk varsa bunu duyup kalan 6 ayımı stresli geçirmek düşüncesi beni daha çok yıprattı allah sağlıklı evlatlar versin şuan çok rahatım inş bebişim sağlıkla doğar
kıslarr merhaba nasılsınız.
bugün öğleden sonra diğer kuruluştaydım. öğlen bayağı yoğun ve yorucuydu.
akşam eve gedim a aaaa izmirden kolim gelmiş. açtık içindekilerin bi kısmını yidik hemenbölece yemek yapmaktan da yırttım
bu arada bi şey sorcam size kızlar. işten gelince banyoya girecektim tam üzerimi çıkardım, makyajımı siliyodum. bacak aramdan su gibi ılık bi akıntı indi. birden kan mı yoksam diye panikledim. su gbi şeffaf bi akıntı sizde de oluyo mu kızlar böle.
herkese merhaba
hepinizi çok özledim hepiniz burnumda tütüyosunuz biliyorum beni merak ediyosunuz
ama ben sizleri ve minik yeğenlerimi daha çok merak ediyorum biraz geçmişe bakdım
minik yeğenlerim annelerini zorlamaya başlamışlar yerim ben onların totolarını
fulyaaaammm beni sormuşsun özledim seni tatlım ama elim varmıyo buraya gelmeye
gelsemde sizle konuşucak bişeyim yokki sizler ne güzel bebişlerinizi konuşuyosunuz
ben aranızda fazlalık olmak istemedim benim kırmızılar yarın mutlaka teşrif ederler
hissettirmeye başladı olmadı napıyım rabbimin elbet bildiği vardır belkide bana sen
zaten anasın niye bu kadar isyan ettin diye kızdı o yüzden vermedi olsun allahıma şükürler olsun evlatlarım var
rabbim onlara uzun ömürler versin ama çok istemiştim o duyguları yeniden yaşamayı
kısmet değilmiş
fuliimmm
aynurumm
fatmammm
tubişimmm
seyhanımm
fitoşumm
didemimm
denizimm
gülcanımm
adını unuttuğum varsa nolur kızmayın bana yaşlılığıma verin hepinizi çok seviyorum
iyiyiz kuzu sen nasılsınnn bebikon nasılll
heeeyyyyyyyyyyy benim bebişimde yarın tepesi taklak gelicekkkkk bügün tam 10 haftalık oldukkkk yarın 10+1
bu sabah bulantısızım ilerleyen saatlerde ne olur bilemem ama iyiz şükürrrr mama yiyozzzz
heeeyyyttt yiğenime benimmm
canım koyduğun yazıyı büyük keyifle okudum. son maddeye özellikle katılıyom. biliyo musun en sinir olduğum şeydir o "sizin zamanınız da ne kiii, bizim zamanımızda zordu herşey." her zamanın kendine göre zorluğu var, ve dediğin gibi annelik her çağda aynı annelikkk
valla daha fasulyemi göremedim kübracım. ama meraktan çatlamak üzereyim. 25 nisan randevum, sabırla diyemiycem ama bekliyorum. ilk seferkinden kaynaklı çok stresliğim bu hamişliğimde.
gerçi bulantılarla ben burdayım diyip duruyo ama inşallah anneciğine tutunmuştur, daha fasulyeliğe terfi edemedi mercimeğim benim o daha, kurban olduğummm
sen de yorulmuşsun çok, dikkat et kendine...
benim bi arkadaşım o stresi yaşadı. eksik parmak dediler, öle dediler böle dediler, herşeye hazırlıklı olun dediler. sapasağlam oğluşunu kucağına aldı. o kadar stres kendine zarar kaldı. o zaman gelince ben ne yaparım bilmiyorum, ama hamileliğin her döneminde kendine göre böle testler ve stresler var. allahım hepimizin ve bebişlerimizin yanında olsun inşallahhh
bilmiyorum hatırlıyomusun ama çok kararsızdım yaptırıp yaptırmamakta doktor ense kalınlığına gönderiyodu radyolojiye dedim bu testi yaptırırsam be sonuç kötü çıkarsa bişi yapabilecekmisiniz sadece sonlandırabiliriz dedi bende istemiyorum her türlü benim bebeğim dedim yaptırmadım risk varsa bunu duyup kalan 6 ayımı stresli geçirmek düşüncesi beni daha çok yıprattı allah sağlıklı evlatlar versin şuan çok rahatım inş bebişim sağlıkla doğar
bu sabah bulantısızım ilerleyen saatlerde ne olur bilemem ama iyiz şükürrrr mama yiyozzzz
heeeyyyttt yiğenime benimmm
canım koyduğun yazıyı büyük keyifle okudum. son maddeye özellikle katılıyom. biliyo musun en sinir olduğum şeydir o "sizin zamanınız da ne kiii, bizim zamanımızda zordu herşey." her zamanın kendine göre zorluğu var, ve dediğin gibi annelik her çağda aynı annelikkk
bende dün gece uyku arasında mide bulantısıyla uyandım wc zor yetiştim:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?